Väistymässä kumit ja 11 kotiin korjaustoimenpiteitä korjata niitä

Gum taantuma, tai ienvetäymiä on väistymässä kumit kruunu hampaat. Se on etenevä sairaus, joka voi alkaa jo lapsuudessa tai nuoruudessa ja vähitellen pahenee vuosien mittaan. Tällä hetkellä on ilmeistä, yleensä ikävuoden jälkeen 40, juuret hampaat ovat saattaneet expuestas.Sigue Tietoa joistakin luontaistuotteet, jottei hartsia laman ja kuinka korjata ne.

Syitä ikenet taantuman

Juuret hampaat kytkeytyvät yksittäisten altaat leukaluuhun. Mutta ienkudosta kattaa leuan luut ja pohjan kruunuja, osansa säilyttää hampaiden asentoon ja pidä vakaana.

Kumit omaksua jokaisen hampaan pisteeseen hieman sen kaula - jossa hampaan kruunu täyttää juuri. Tämä suojaa pohjalle hampaan altistuminen taudinaiheuttajat ja ruokaa materiaaleja.

Erottamalla ikenet marginaalit hampaiden on ensimmäinen vaihe taantuman.

Katsotaanpa, miten se tapahtuu.

Bakteerit suussa aina muodostavat plakkia, tahmea kalvo hampaisiin. Voit poistaa nämä bakteerit harjaamalla ja hammaslangan, mutta jos niitä ei poisteta määräajoin, edullisesti 12 tunnin välein, plakki voi kovettua ja muodostaa hammaskiveä, kova karstan, kellertävän valkoinen.

Kertymistä plakkia ja hammaskiveä marginaaleissa ikenien aiheuttavat erottaminen hampaita. Tämä puolestaan ​​helpottaa, jopa enemmän, muodostumista hammaskiven väliseen tilaan hampaat ja ikenet.

Gum taantuma liittyy yleensä huono suuhygienian koska iensairauksien on yleisin syy tämän ehdon. Mutta vaikka harjata hampaat uskonnollisesti joka aamu ja ilta puhdistaa ja käyttää hammaslankaa, voit silti olla väistymässä kumit.

Itse asiassa, hygieniaohjeita liian aggressiivinen kuin voimakas harjaus ja hammaslangan voi myös olla vastuussa ientulehdus, joka pahentaa ienvetäymiä.

Joitakin muita riskitekijöitä väistymässä kumit ovat tupakointi ja kulutusta nuuska, verenvuoto kumit ja keripukki, koska C-vitamiinin puutos, vahinkoa hammaskiilteen aiheuttaa happo refluksi tai itseaiheutettu oksentaminen ja oikomishoito johon repositioning hampaat.

Gum taantuma on usein huomiotta, koska aluksi ei aiheuta ongelmia. Suurimman osan ajasta, vain kiinnittää huomiota, kun se alkaa vaikuttaa estetiikkaa tai aiheuttaa muita ongelmia, kuten herkkyys kuumaa, kylmää tai hapan, ikenet paiseet ja hampaiden liikkuvuuden elintarvikkeita.

Jos jättää vartioimatta, se voi johtaa jopa ennenaikaiseen hampaiden irtoamiseen.

Vieroitusoireet purukumi

Jos sinulla on jokin seuraavista oireista väistymässä kumit, kannattaa tehdä korjaavia ratkaisuja mahdollisimman nopeasti:

  • Pidemmät hampaat - Tämä on vaikea huomata, koska muutokset ovat asteittaisia, mutta voit verrata nykyistä pituus vanhoja valokuvia.
  • Värimuutos gumline - Saatat huomata, että hampaan kruunun ja juuren voivat altistua eri sävyjä.
  • ikenien turvotusta - Sinun ikenet ovat punaiset ja turvonneet, erityisesti pitkin marginaalit.
  • Ienverenvuoto - ikenet voi vuotaa, kun hampaiden harjauksen tai puremista omenoita tai muita kovia elintarvikkeita.
  • Herkkyys ruokaan - voi olla terävää kipua nautittaessa elintarvikkeita ja juomia, kuuma, kylmä, makea tai hapan.
  • huojuva hampaita - tuntuu hampaat liikkua hieman.

11 kotiin korjaustoimenpiteitä korjata purukumi lama

Alkuvaiheessa purkkaa taantuma, poistamalla plakkia ja hammaskiveä, perusteelliset, mutta kevyt, suuhygienian toimenpiteitä auttaa hallitsemaan kunnossa. Kuitenkin edenneiden usein vaativat kirurgisia toimenpiteitä kuten ikenen siirteen.

Tässä muutamia tehokkaita kotiin korjaustoimenpiteitä voit kokeilla vaikka kuinka vaikea edellytys.

1. Yarrow

Siankärsämö kutsutaan yleisesti ruoho haavat, siankärsämö, cientoenrama, sulka kukka, ruoho Carpenter. Mehu sen lehdet ja varsi voi pysäyttää verenvuodon. Monet amerikkalaiset heimot pureskella lehtiä kuin korjata hammassärky, sekä useita muita vaivoja. Antikoagulantit, anti-inflammatorinen ja kipua lievittävä siankärsämö voi auttaa väistymässä kumit missään vaiheessa.

Helpoin tapa käyttää siankärsämö jauhavan lehdet ja varret, jos sinulla on mahdollisuus uusiin. Murskaus lehdet tai muélelas tahnan ja käyttää ikenet hieronta.

Voit myös tehdä siankärsämö teetä kurlata. Kaada kiehuva vesi kourallinen tuoreita siankärsämö kukkia tai 1-2 ruokalusikallista kuivaa ruohoa ja anna liota 15-20 minuuttia. Siivilöi ja juoda, kun tee on jäähtynyt.

Tämä antiseptinen teetä voi parantaa suun hygieniaa yleensä ja korjata useita ongelmia, kuten iensairauksien ja kurkun infektiot.

Jos et halua kokeilla ruohoa, voit käyttää eteerinen öljy siankärsämön. Tämä sininen öljy on erittäin voimakas, joten voit sekoittaa muutaman tipan kookosöljystä tai muu operaattorin öljyä ennen sitä maalauksen ikenet.

2. Sumac

Onko tiedät Sumac pensas tai puu kasvaa omalla takapihallaan tai mausteinen punainen mauste käytetään maustamiseen ruokia tai tehdä vaaleanpunainen limonadi, tämä voi auttaa väistymässä kumit.

Tiettyjen kasvien osia ovat tanniinit jotka jättävät karvaan maun ja kuiva tunne suussa ominaisuus astringency. Näiden kiinnittää kudoksen nesteisiin, vähentää tulehdusta ja palauttaa vesitiiviyden kumit.

Irrota ulkokuori oksat Sumac ja käyttää sitä ikeniä tai murskaa niiden vihjeitä ja käyttää niitä harjata hampaat ja ikenet. Voit myös keittää lehdet tehdä teetä ja sitten kurlata tai punaisia ​​marjoja voit virkistävä Intian limonadi.

Lisäksi Sumac marjat sisältävät runsaasti vitamiineja. Voit myös käyttää kuivattuja ja jauhettuja marjoja mausteena.

3. Vihreä tee

Säännöllinen käyttö vihreää teetä on osoitettu parantavan hampaiden terveyteen. Se ei ole yllättävää, sillä antioksidanttina ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia vihreää teetä ovat hyvin tunnettuja.

Erään japanilaisen tutkimuksen mukaan säännöllinen kulutus vihreää teetä ei ainoastaan ​​vähennä mahdollisuus kehittää parodontiitin, mutta myös vähentää ientulehdus ja parantaa vahvistamisesta hampaat. Juomaan vihreää teetä kerran tai kahdesti päivässä, jolloin tanniinit juomateollisuudessa tekevät työnsä.

4. Salvia

Sage teetä on toinen kasviperäisten korjaamiseksi, joita voit kokeilla väistymässä kumit. Tämä yrtti on pitkä historia käytetään hampaiden ongelmien ansiosta erinomainen antimikrobisia ja tulehdusta ominaisuuksia. Ennen ihmiset pureskella lehtensä kuin korjata ikenien turvotusta ja hampaiden paiseet.

Teetä tehty salvia lehtiä voidaan käyttää gargling ja rauhoittaa kurkkukivun ja suun haavaumat. Voit parantaa yleistä suuhygienian ja suojata ikeniä.

Tee teetä tuoretta tai kuivattua salvia on helppoa. Liotus Vain harva tuoreita lehtiä tai 2 ruokalusikallista kuivaa ruohoa kuumassa vedessä 15-20 minuutin ajan ja nestemäinen liima. Voit myös käyttää ruoantähteet hierovat ikeniä.

5. Aloe vera

Rauhoittava geeli saatu Aloe vera meheviä lehtiä voi vähentää tulehdusta ja ikenien vetäytymistä. Käytä tuoreita yrttejä tähän tarkoitukseen. Tauot pala lehtiä ja hiero sitä ikeniä. Toista tämä niin monta kertaa kuin haluat. Geeli voidaan uuttaa ja säilyttää jääkaapissa. Hampaiden harjaamisen jälkeen, hieroa geeli kumit ja hieronta palauttaa tiukka rakenne ienkudoksen.

6. seesamsiemenöljy

Oil Pulling on ikivanha Ayurvedic detox tekniikkaa. Ponte 1-2 ruokalusikallista seesamsiemenöljy suussa ja ravista noin 10-15 minuuttia ennen sylkeminen. Vaikka öljyn Vetäminen hoidetaan erilaisia ​​terveysongelmia, parannettu hampaiden terveys on yksi varhaisimmista tuloksia. Kuitenkin yksi on tottua hieman ensin. Varmista, ettei öljyn vetäminen tyhjään vatsaan.

Älä lopeta lukeminen: Buches öljy puhdistaa kehon

7. Kookosöljy

Lauriinihappo ja keskipitkäketjuisia triglyseridejä (MCT: t) kookosöljy, on antimikrobisia ominaisuuksia ja tulehdusta. Hieronta ikeniä ripaus hienoa merisuolaa, johon on sekoitettu hieman kookosöljy voi vähentää tulehdusta.

Vaikka öljyn Pulling on perinteisesti suoritetaan seesamsiemenöljy, voit kokeilla kookosöljy liikaa. Se on kevyempi ja siinä on enemmän miellyttävä maku. Sulata 1-2 ruokalusikallista öljyä lusikalla ja käyttöä.

Älä lopeta lukeminen: Miten välttää onteloita käyttäen kookosöljyä

8. Sitruunaöljy

Sitruuna eteerinen öljy joka on saatu sitruunan kuorta on antiseptinen ja antimikrobinen. Lisää kymmenen tippaa sitruuna öljyä kupin lämmintä vettä ja kurlata, tai seos 2-3 tippaa tl kookosöljy ja hankaa kumit vähentää turvotusta ja kutistuminen. Tämä katkera öljy on tuoreiden sitrushedelmien tuoksu, joka voi hälventää pahanhajuista hengitystä.

9. Öljy neilikka

Kynsi öljyä käytetään yleisesti helpotusta hammassärky, ja se turruttaa pehmeät kudokset, mutta se on vain tilapäinen vaikutus. Öljyä käytetään usein suuhygieniatuotteiden vahvasta antibakteerinen vaikutus pitkällä aikavälillä.

Myös kärkisijaa antioksidantti kapasiteettia. Käyttö 5-6 tippaa kupillinen lämmintä vettä suuvesi.

10. sitruunaruoho öljy

Lemongrass on antifungaalisia ja antiseptisiä ominaisuuksia, jotka estävät kasvua tietyntyyppisten hiiva ja bakteerit, joita esiintyy yleisesti suussa. Se on myös anti-inflammatorisia ja supistava toimia kumit.

Hierbe 2-3 varret sitruunaruoho vettä kurlata tai käyttää kymmenen tippaa eteerinen öljy kupillinen lämmintä vettä. Säännöllinen käyttö lievittää tulehdusta ja palauttaa normaalin ja ikenet rakenne.

11. C-vitamiini

Puute C-vitamiini voi aiheuttaa tulehduksen kumit ja verenvuotoa. Lisäravinteet on usein dramaattista parannusta. Vitamiinit ovat ihanteellisella saadaan ruokaa, koska ne ovat paremmin hyödyntää elin luonnollisessa muodossa eikä niiden synteettisiä versioita.

Kasvikset ja hedelmät sisältävät runsaasti C-vitamiinia, erityisesti ne, jotka ovat tumman vihreä, lehtivihannekset, kuten paprikat, parsakaali, tomaattia, kiivi, marjat ja sitrushedelmät. Kuitenkin, merkittävä prosenttiosuus C-vitamiini on menetetty aikana mehu tuotannon, säilytyksen ja kypsentämisen.

Tämän välttämiseksi kokeile paikallinen lähde tuoreita hedelmiä ja vihanneksia aina kun voit, niin syöt niitä raaka. Juo vihreää smoothiet ja hedelmämehut välittömästi valmistuksen jälkeen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 53 = 62