Tee probiootti Kefir parantaa ruoansulatusta

Tutustu miten tehdä kefir antaa kehon edut suuren probiootti ruokaa voit tehdä omassa kotona parantaa ruoansulatusta ja terveyttä koko suolisto.

kefir

Kefir on niin kevyt jogurtti mikä se on kaupoissa, mutta ei se kotona on parempi, koska se sisältää paljon enemmän kantoja hyviä bakteereja, että kaupallinen. Olla tarkempi, kotitekoinen kefiiri, se on 7 kertaa tiheämpää probiootteja, joka ostaa kaupallisesti.

Nämä probiootit elää ja asuttaa suolet, sinua suojataan myrkkyjä, huonojen bakteerien ja lisätä vastustuskykyä. Se on mausteinen ja kermainen, samanlainen piimää tai tavallinen jogurtti. Lisäksi se haju paremmin monin tavoin.

Vaikka pidän jogurtti, Kefir on hyvin erilainen kannat sisälsivät kolonisoida suoliston, eikä vain mennä sinne tarjota tilapäinen etuus. Jotkut kantojen kefir aggressiivisia luonteeltaan myös, mikä tarkoittaa, että hyökkäys ja taudinaiheuttajien tuhoamiseksi ja vahvistaa toimialueen ohjaus suoliston ympäristössä.

Tämä on syy kefir syödä paljon, kun on suolisto-ongelmia epätasapaino, Voit joskus laukaista kriisin väliaikainen paranna pieneneminen taudinaiheuttajien suolistossa. Syövät paljon jogurttia aiheuttaa harvoin tällaista reaktiota, koska vaikutus ruoansulatuksen on paljon tasaisempia.

Lisäksi, kefir sisältää paljon erilaisia ​​bakteerien ja hiivojen hyödyllistä taistelevat Candida ongelmia.

Miten tehdä oman kefiristä

Erinomainen asia tässä kotitekoinen terveellistä ruokaa on, että voit päättää, mitä käyttää, jotta maitoa. Kefiirinsiemenillä ovat hyvin monipuolinen ja sitä voidaan käyttää culturizar lehmänmaito (raaka tai pastöroitu), vuohen maitoa, soijamaito tai kookosmaitoa, jolloin ihmiset laktoosi herkkyys, erilaisia ​​vaihtoehtoja.

Jotta kefir kotona, tarvitset "kefiirinsiemenillä". Nämä jyvät muistuttavat riisipuuroa. Pienet Rakeita koostuvat elävä hiiva ja hyödyllisiä bakteereja. Sinun "uusi lemmikki" pidetään elossa syöttämällä maitoa; vaikka kookosmehu ja manteli maitoa myös työtä.

Älä lopeta lukeminen: mikrobit, jotka ohjaavat mielesi.

Valmistelussa kefir

 • Lisää jyviä lasipurkkeja. Älä välitä sterilointi, vain olla puhtaita.
 • Kaada maito, valinnan, suhteessa yksi ruokalusikallinen pavut kuppi maitoa (aina yrittää käyttää luomutuotteita vapaa laiduntaminen). Vain kokeilla miten koostumus ja maku saat.
 • Peitä jotain hengittää koska maidon käymisen kaasuvuoto. Kahvia suodatin ja kumi / kuminauha toimii erittäin hyvin.

miten tehdä oma kefiristä

 • Jätä se suorassa auringonvalossa 12-24 tuntia. Käyminen voi vaihdella olosuhteista riippuen tai määrä rakeiden suhteessa maidon (enemmän jyviä tai korkeammassa lämpötilassa, sitä nopeammin se tulee) lämpötila.
 • Kun maito tulee paksua ja kupliva, tiedät se on valmis.
 • Kaada sisältö siivilä, työ edestakaisin lusikalla auttaa kefir tihkua.

kefir probiootti juoma

 • Saca valutettu kefiirinsiemenillä. Älä huuhtele, vain laittaa takaisin puhtaaseen purkkiin, lisää maito ja kansi. Uusi erä on valmis huomenna. Kaikki ylimääräinen kefir voidaan säilyttää jääkaapissa, katettu kevyesti muutaman päivän.
 • Jos huomaat, että jyvät lisääntyä nopeammin kuin voit juoda, voit syödä niitä tai jakaa niitä tai laittaa pakastimeen kuin varmuuskopiointi Jotkut kuolevat.
 • Voit myös tallentaa pavut maitoa jääkaapissa hidastaa käymistä. Jos et, muista jättää se pois muutaman päivän, jotta siirtomaa palautuu. Jotkut mikrobit kuolevat kylmältä.

Tee oma kefir kotona

Tämä on se, mitä tapahtuu, kun jätät sen liian pitkä. Voit nähdä, että maito on erotettu. edelleen hyvä kuitenkin vain sekoitetaan ja suodatetaan. Tai kaada neste ja tehdä smetanaa tai juustoa. Pidemmällä annetaan käydä, on suurempi folaatti sisältöä. Se on myös paksumpi ja Tanger.

Miten kuluttaa kefir

Kefir voi nauttia yksin tai voit myös käyttää sitä salaattikastike, myös kun tarvitset korvaa piimä, smetana tai tavallinen jogurtti. Tai tehdä smoothie jäädytetyt hedelmät ja makeutettu hunajalla. voit valmistaa kefiiriä vegaani kookosmaitoa jos et kuluta eläintuotteita.

Älä lopeta lukeminen: Ruokavalio puhdistaa keuhkoja kolmessa päivässä

kuten vievää kefiiri

Mistä ja miten ostaa kefiirinsiemenillä

Voit ostaa pavut (kutsutaan myös Tiibetin sienet) internetissä tai luontaistuotekaupoista, mutta se on parempi, että jaan ystävä, joten voit tarkistaa, jos rakeet ovat terveitä ja toimivat erittäin hyvin tehdä kefir.

Voit myös ottaa apuna seuraavia ohjeita etsittäessä kefiirinsiemenillä.

 1. Voit ostaa tuoreita kefiirinsiemenillä tai kasveja jauhetta. Tuore jyvät ovat ensisijainen valinta ihmisiä, jotka laativat säännöllisesti kefir. Jyvät on helppo levittää, joten sinun täytyy ostaa niitä vain kerran.
 2. Viljelmiä jauhe, joka koostuu hiivat ja bakteerit ei-aktiivinen, on helpompi säilyttää ja ei tarvitse seurata vaihtoehto. Kuitenkin jauheena on viimeinen käyttöpäivä ja tarvitsee hankkia säännöllisesti.
 3. Kuten edellä mainittiin, kysy tuttavat, jotka haluavat tätä ruokaa, jos voit antaa joitakin kefiirinsiemenillä. Kefir kulttuureissa kasvavat hyvin nopeasti. Pyytää ystävä liikaa, se on helpoin tapa saada tuoretta kefiirinsiemenillä.
 4. Etsivät Web hakemiston lähellä ihmisiä, jotka jakavat jyviä. On olemassa useita Internet-hakemistoja, jotka ylläpitävät luetteloita ihmiset (ja niiden sijainti) tarjoutui luovuttaa tai myydä kefiirinsiemenillä. Jos joku luettelossa asuvat lähellä teitä, heihin yhteyttä ja kysyä.
 5. Voit myös liittyä keskustelufoorumin Internetissä faneille kefir. On olemassa lukuisia ryhmiä ja keskustelufoorumeita keskustella valmisteluun ravintoa. Monet näistä foorumeista on sivu, jossa käyttäjät voivat listata jyvät saatavilla luovuttamista tai myyntiin.
 6. Hallitse papuja kunnolla. Kun ostat jyviä, on tarpeen hallita niitä hyvin pitämään heidät hengissä. Paras tapa tehdä tämä on pitää ne purkissa huoneenlämmössä ja lisää purkki tuoreen maidon joka päivä. Ne voidaan myös säilyttää jääkaapissa jopa 2 viikkoa.

Tutkimus ja kirjoittaminen: Life lucida
kuva Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 1 =