7 tehokasta asennot vetää kaasut

Ilmavaivat tulee sanasta "flatus" kaasuseos, joka kehittyy ruoansulatuskanavan. Tämä ylimääräinen kaasu - kun ei vapauteta, koska kaasu - voi aiheuttaa epämukavuutta ja kipu johtuu turvotusta. Ja tietenkin, liiallinen farts voi aiheuttaa hämmennystä sosiaalisissa tilanteissa. Vaikka käytät säännöllisesti ja nauttia uusinta tekniikkaa, kuten suodatusta farting alusvaatteet, on vielä ongelma melua. On kuitenkin olemassa tapoja tiettyjä kantoja, jotka ovat toiminnallisia vetää kaasut. Esimerkiksi jooga voi auttaa sinua siinä hyvin tehokkaasti.

asennot vetää kaasut

Voiko jooga auttaa selviytymään liikaa farts? Kyllä ja ei. Terve keho tietenkin on terve ruoansulatuskanavan joka voisi vähentää ilmavaivat jossain määrin huonompi me kaikki vetää kaasut. Kuitenkin jooga lievittää kaasua, on jotain kannattaa yrittää.

Huomaa, että jooga ei ole mystinen, hengellinen tai paranormaalia toimintaa, joka vapauttaa tukossa energiaa, se on yksinkertaisesti joukko rutiini harjoituksia painottaen venyttely. Jooga on myös toimintaa, joka voi vahvistaa tärkeitä lihaksia mukana ruoansulatusta ja voi lievittää liittyvän turvotuksen ilmavaivat ja vähentää kaasuja tai ainakin auttaa vetämään kaasuja hallitumpaa tilanteissa. Itse asiassa, se toimii niin hyvin, että monet ihmiset pelkäävät heitä vapaa joogatunteja.

7 tehokasta asennot vetää kaasut

Voi olla hyödyllistä tehdä joitakin tehokkaita jooga aiheuttaa lievittää kaasua ennen töihin tai kokoukseen tai nimetään yön, jolloin voit poistamaan ylimääräistä kaasua yksityisesti eikä ryhmässä tilanteissa.

Pavanmuktasana viritys tai asennon Tuuli julkaisu

jooga asento Pavanmuktasana vetää kaasut

Pavanmuktasana merkitsee vapautta ilmasta ja kuten sen nimikin kertoo, voi olla avuksi liittyviä ongelmia mahakaasut.

Levätä ja tuo oikea polvi omaan rintaan. Lomittuvat sormet molempien käsien yläosassa polven pitää sitä rintaa. Nyt nosta päätäsi ja yritä koskettaa polvi nenääsi. Pidättämään hengitystä ja pysyä tässä asennossa 10-20 sekuntia, sitten rentoutua ja suorista jalka.

Älä lopeta lukeminen: Laulaminen parantaa terveyttäsi

Jooga asento vetää kaasut Pavanmuktasana

Toista tämä vasemman polven.

Toista tämä molemmat polvet pidetään rinnassa ja yrittää sijoittaa nenä polvien väliin.

Toista yllä olevat vaiheet kolme tai neljä kertaa. Tuntuuko kaasut vielä?

Halasana viritys tai asento auran vetää kaasut

jooga asento aura vetää kaasut

Halasana tai aura ryhti, auttaa selkärangan joustavampi. Halasana myös parantaa vahvuus lihasten ja hermojen selkärangan, on tehokas harjoitus vyötärö, hieronta ruoansulatuskanavan lievittää ilmavaivat ongelmia auttamalla vetää kaasuja.

Makaa selälläsi jalat ja jalat yhdessä, kädet sivuilla, kädet vieressä reidet.

Pidä jalat suorana, hengittää hitaasti, ja nostaa jalat 30 astetta, 60 astetta ja 90 astetta tauko kaikissa vaiheissa.

Uloshengittäessänne työntää jalat edelleen pään yläpuolella ja jatkaa sitten, kunnes ne koskettavat lattiaa ilman taivuttamalla polvet.

Venyttelet niin paljon kuin mahdollista voimakkaasti painaa leukaa rintaan.

Sitten nostaa kädet ja yrittää pitää varpaat, ja pysy siellä muutamasta sekunnista kolme minuuttia - riippuen kyky ja mukavuustaso - hengitä normaalisti.

End hitaasti läpi edellä kuvatut vaiheet päinvastaisessa järjestyksessä.

Dhanurasana tai jousi aiheuttaa

jooga Bow Pose Dhanurasana vetää kaasut

Dhanurasana on jooga asema vahvistui vatsaelimiä, ja Se tarjoaa helpotusta ummetus ja liiallinen ilmavaivat.

Lie alaspäin on käsivarret ojennettuina vieressä kehon ja jalat suorana.

Taivuta jalat polvista kokoamalla ne eteenpäin, jotta voit tukevasti napata nilkkojen kädet.

Älä lopeta lukeminen: Cure ummetus kanssa risiiniöljyä

Kuten hengittää, venyttää jalat takaisin ja nostaa hänen reidet, rinta ja pää korkeudelle lattiasta samanaikaisesti. Kätesi pitäisi olla suora, ja paino kehon pitäisi olla napa. Polvet tulisi olla lähellä, ja asema on säilytettävä muutaman sekunnin, kun hengitys säilyy.

Hengitys ja vapauttaa kaasuja, jotka voidaan odottaa päästä pois kehosta.

Jooga asento onnellinen vauva vetää kaasut

Onnellinen vauva jooga asento vetää kaasut

Makaa selälläsi ja, kun hengität ulos, taivuta polvet vatsaa kohti.

Kuten hengittää, tartu ulkopuolella jalat kädet. Hihna kummallakin jalka voi auttaa, jos sinulla on vaikeuksia päästä jalat kädet. Laajenna polvet hieman leveämpi kuin vartalo, ja siirtää ne kainaloihin.

Laita jokaisen nilkka suoraan omilla polven niin, että säärissä ovat kohtisuorassa maahan. Työnnä jalat kädet - tai vöitä - kuin heität kätesi alas luoda vastarintaa.

Siirrä reisien kohti kehoa ja maahan, selkäranka on venytetty.

Pidä puoli minuuttia minuutti, sitten tuo jalat takaisin lattialle kun hengität ulos.

Nyt, kuten edellä mainittiin, jotkut ihmiset pelkäävät osallistua joogatunteja tai käyttää, koska ne eivät uskalla mennä läpi epämukavuutta tilalla kaasujen tunnilla. ensimmäinen, farts ovat luonnollisia ja se tapahtuu kaikille. Toiseksi, jos et kestä sitä, että olet vielä menossa pidä vähän ääntä, voit ainakin poistaa hajuhaitat jooga alusvaatteet suodatin farts.

Tämän tyyppinen alusvaatteet on mukava ja huomaamaton ja mahdoton havaita, ja aktiivihiili - tai hiili suodatinkerros - ei rajoitu peittää haju, poistaa kokonaan.

Life kirjoittaminen Lucida
kuvat Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 + = 38