Kuinka pitkä matka laihtua

Kävely on yksi helpoin ja tehokkain harjoituksia. Kävely voi myös parantaa terveyttä ja sävy lihaksia laihdutus. Kuitenkin vain harvat ovat tietoisia siitä, että kävely laihtua mahdollista, se voi auttaa sinua menettää puoli kiloa tai enemmän viikossa, ja jopa 9 kiloa 5 kuukautta ilman erityisiä ruokavalio kuuri tai muuta koulutusta. Haluatko tietää lisää? Älä anna lue alla olevat tiedot.

walk-to-lose-weight-harjoitus

Tämä on juuri oikea aika sinun täytyy kävellä laihtua

Kävely voi myös parantaa terveyttä ja sävy lihaksia laihdutus. Sinun täytyy kuitenkin tietää joitakin tärkeitä periaatteita siitä kävely Jotta laihtua tällä tavalla.

Ensin kaksi tekijää määrittää, kuinka monta kalorimäärä kävely, jossa kävelet, ja kehon painoa. Esimerkiksi jos kävelet keskinopeudella 6,5 ​​mailia tunnissa, voit polttaa 400 kaloria 1 tunti, sitten 4,5 km. enemmän auttaa menettää ylimääräistä 300 kaloria.

Jos teet päivittäin suunnitelma ja käytät askelmittari auttaa sinua, kun kävellä, voit saada merkittäviä tuloksia.

Askelmittari tai rannehihnan auttaa hallitsemaan päivittäisiä harjoituksia sekä lisäämällä mahdollisuuksia saavuttaa halutut vaikutukset. Vie hänet lähellä lonkat, ei raskas, mutta laskea vaiheet olet tehnyt päivän aikana.

Näin tiedät tarkalleen, kuinka monta askelta tarvitse tehdä laihtua.

Siksi, jos et 7000 askelta päivässä ja eivät vielä laihduttaa, voit matemaattisesti ratkaista ongelman ja selvittää, miten lisätä mittarilukema mukaan määrä kaloreita sinun pitäisi polttaa.

Älä lopeta lukeminen: Banana ruokavalio laihtuminen

Useimmat ihmiset pitäisi tehdä 2000 askeleita 1,60 km. polttaa kaloreita, yleensä 100 kaloria poltetaan 1,60 km. Askelmittarin laskee oman vaiheet ja päättää, kuinka paljon kaloreita polttaa ja kuinka paljon tarvitaan. Tätä selitetään alla:

 • 1,60 km = 2000 vaiheet ja 100 poltetut kalorit
 • 1/2 kiloa - 3500 kaloria
 • Menetys puoli painokiloa viikossa = 500 kaloria päivässä
 • 10000 askelta päivässä auttaa sinua menettää puoli kiloa viikossa

Vinkkejä päästä 2000 askelta

Voit kuitenkin aloittaa hitaasti ja sitten lisätä useita vaiheita. Seuraavat vinkit auttavat sinua saavuttamaan 2000 vaiheet:

 1. Älä käytä taksilla tai bussilla, mennä jalka
 2. Voit kävellä kanssa lapset kouluun
 3. Park auton pois sieltä, missä mennään
 4. Voit kävellä kodin tai työpaikan tai bussista puoliväliin
 5. Käytä portaita hissin sijaan
 6. Jotkut askelmittarit sanovat määrä kadonneen kiloa ja useita poltetut kalorit, joka myös virkistävän. Jos mahdollista, ostaa laadukkaita askelmittari tallentaa kaikki vaiheet ja poltetut kalorit kaikkea voidakseen ohjata saavutuksia, ja edistää prosessia laihtuminen.

walk-to-lose-weight

Tee rutiini kävely laihtua mielenkiintoisempia

 1. Sinun täytyy kuunnella musiikkia, joka motivoi sinua pitämään kävelyä.
 2. Sinun täytyy muuttaa rutiinia ja kävellä eri puistoissa, alueilla ja lähiöissä.
 3. Kutsu ystävä mukana voit kävellä kerran tai kahdesti viikossa, jotta vältettäisiin se tulossa tylsä ​​päivittäinen tehtävä.
 4. Sinun täytyy jatkuvasti vaihtaa kappaletta ja nauttia uusia paikkoja kävellä. Tämä tulee olemaan mielenkiintoinen matka kävely luonnossa.
 5. Kun on kylmä, voit ostaa juoksumatto ja katsella elokuvaa tai tv-sarja kävellessä

Älä lopeta lukemista: Vinkkejä vähentämällä insuliiniresistenssiä menettää vatsan rasvaa

Vaikka me kaikki tiedämme, miten kävellään, vinkkejä tyyli lisäävät vaikutukset harjoituksen.

siksi kun menet ulos kävelyä laihtuminen, mennä pää pystyssä, keskittyä silmäsi 30 metriä eteenpäin, kiristä vatsan samaan suuntaan selkärangan, ja kiristä pakarat. Näin voit parantaa merkittävästi vaikutuksia.

Kun se tulee, kuinka paljon on tarpeeksi, voit aluksi neuvotella lääkärin, joka voi kertoa, jos kehosi on terve tässä harjoituksessa, ja neuvoo, miten paljon tarvitaan, mutta ei enemmän kuin tarpeeksi.

Ensin kävellä kolme kertaa viikossa 15-20 minuuttia, sitten vähitellen rutiinia. Parhaassa mahdollisessa kunnossa on pystyä kävelemään 30-60 minuuttia joka päivä viikon. Näin käytät kävellä saada hämmästyttäviä vaikutuksia täysin luonnollisella tavalla ja ilman tiukkaa ruokavaliota.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 + = 73