Mikä on Kiropraktiikka?

Kiropraktikon on vaihtoehtoinen lääketieteessä. Se on erilainen perinteinen lääke hoitoon terveysongelmia lähestymistapaa.

Peruskäsitteet kiropraktiikka ovat:

- Rungossa on voimakas kyky parantaa itsensä
- rakenne rungon (pääasiassa selkärangan) ja sen toiminta liittyy
- Tavoitteena Kiropraktiikka hoito on normalisoida suhteet

Chiropractors ovat lääkäreitä kiropraktikon tai D.Q. He käyttävät tällaista hoitoa, joka levitetään kädet kutsutaan selkärangan manipulaatio tai säätöä. Moni käy chiropractors kivun hoitoon alaselässä.

Kiropraktiikka on keino diagnosoida ja hoitaa terveysongelmia, jotka vaikuttavat hermojen, lihasten, luiden ja nivelten elimistöön. Lääkäri, joka tarjoaa tätä hoitoa kutsutaan kiropraktikko.

Käsisäätöisiä selkärangan, nimeltään selkärangan manipulaatio, ovat perustana kiropraktiikka. Useimmat kiropraktikot käyttää myös muunlaisia ​​hoitoja.

Mitä tapahtuu käynti kiropraktikko?

Ensimmäinen vierailu kestää yleensä 30 minuutista 60 minuuttiin. Kiropraktikko on tiedettävä mitkä tavoitteet hoitoon ja potilastiedot ovat. He kysyvät:

kiropraktiikka

Aiemmista sairauksista ja vammoista
Nykyinen terveysongelmia ja lääkitys käytät
Lifestyle
ruokavalio
nukkua tottumukset
harjoitus
henkistä stressiä, joka voi olla
Alkoholi, huumeet ja nuuska

Kerro kiropraktikko mitään fyysisiä ongelmia sinulla voi olla ja joka vaikeuttaa tiettyjä tehtäviä. Kerro myös, jos sinulla on puutumista, pistelyä, heikkoutta tai muu neurologinen ongelma.

Älä lopeta lukeminen: Mikroaaltovalmistus tuhoaa avaimen ravintoaineiden.

Jälkeen kysyä oman terveyden, kiropraktikon tekee fyysinen tentti. Tämä sisältää testaus, kuinka hyvin selkärangan liikkuu, joka tunnetaan selkärangan liikkuvuus. Kiropraktikko voi myös tehdä kokeita, kuten verenpaineen tarkastettu ja ottaa röntgenkuvia. Nämä testit etsiä ongelmatilanteista, joita voi lisätä omaan selkäkipu.

Yleensä hoito alkaa ensimmäisen tai toisen kyselyn.

Sinua saatetaan pyytää makaamaan erityisen taulukon, jossa kiropraktikko suorittaa selkärangan manipulaatio.
Yleisin hoito on, että kiropraktiikka manipulointia käsin. Se tarkoittaa siirtymistä yhteisen selkärangan enintään sen alueen, jota seuraa lievä puristus. Tätä kutsutaan usein "säätö" ja realigns luut selkärangan niin, että ne ovat suorassa.
Kiropraktikko voi myös suorittaa muita hoitoja, kuten hierontaa ja muut pehmytkudoksen työtä.

Jotkut ihmiset ovat vielä hieman kipeä, jäykkä ja väsynyt muutaman päivän käsittelyn jälkeen. Tämä johtuu siitä, että elimistö sopeutuu uuteen linjaus. Sinun ei pitäisi tuntea mitään kipua seuraavissa manipulointia.

Kuinka monta hoitokertaa tarvitaan?

Yleensä se kestää yli yhden istunnon ongelman korjaamiseksi. Tyypillisesti hoidot kestää useita viikkoja. Kiropraktikko voi ehdottaa kahden tai kolmen lyhyttä viikon aluksi istunnoissa, joka kestää vain noin 10-20 minuuttia kukin. Kun aloitat parantaminen, hoito voi olla vain kerran viikossa. Sinä ja kiropraktikko keskustelevat hoidon teho perustuu asetettujen tavoitteiden ensimmäisessä sessiossa.

Älä lopeta lukeminen: 8 asioita sinun tulisi tietää Alzheimerin.

Mitä ehtoja parempi on kiropraktiikka?

Kiropraktiikka on tehokkain hoitoon:

Subakuutti selkäkipu (kipu on läsnä 3 kuukausi tai vähemmän)
Pahenemisvaihe krooninen selkäkipu (pitkä)
niskakipu

kiropraktikon VL

Joka ei pidä hoitaa kiropraktikko?

Ihmisten ei pitäisi saada kiropraktiikka hoitoa heidän ruumiinosien vaikuttaa jokin näistä sairauksista:

Murtumia tai luukasvaimet
vakava niveltulehdus
Luu- tai nivelinfektiot
Osteoporoosi (luukato) vakavat

Hyvin harvoin, niska manipulointia tai vaurioitunut verisuonten aiheuttamaa iskua. Kuitenkin arviointiprosessi että kiropraktikko tehdä ensimmäinen vierailu on nähdä, jos saatat olla suuri riski näistä ongelmista. Jos näin on, sinun kiropraktikko ei suorita manipuloinnin kaulan.

Versio Arvostellut: Linda J. Vorvick, MD, lääketieteellinen johtaja, MEDEX Luoteis osasto Physician Assistant Studies, University of Washington, School of Medicine. Tarkasteli myös David Zieve, MD, MHA, lääketieteellinen johtaja, A.D.A.M. Health Solutions, Ebix, Inc.

Kääntäminen ja lokalisointi: DrTango, Inc.
Lähde: www.nlm.nih.gov


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 66 = 68