15 hyviä elintarvikkeita lievittää peräpukamia

Peräpukamat ovat turvoksissa suonet tai valtimoiden läsnä alemmassa peräsuolessa tai peräaukon ympärillä. Suonet voivat turvota sisällä peräaukon aiheuttamatta sisäistä peräpukamat tai peräaukon aiheuttaa ulkoiset peräpukamat. kuitenkin Hyvä uutinen on, että on olemassa hyviä elintarvikkeita lievittää peräpukamia.

peräpukamat

Peräpukamat ovat hyvin yleisiä ja esiintyy lähes puolet niistä ihmisistä, jotka ovat vähintään 50-vuotias tai yli. Noin 75% ihmisistä on peräpukamia jossain vaiheessa elämäänsä. Sisäiset peräpukamat voi työntyä läpi peräaukon pysyvästi ja vaatia hoitoa.

Mitkä ovat syyt peräpukamat?

Joitakin tärkeimpiä syitä ovat:

  • Kovia aikana suoliston liikkeitä
  • krooninen ummetus
  • Istuminen pitkiä aikoja, erityisesti kylpyhuoneessa
  • Kuidun puute ruokavaliossa
  • Sairaudet, kuten maksakirroosi
  • raskaus

Oireita peräpukamat

Joitakin yleisiä oireita:

  • kirkkaan punainen veri ulosteessa tai paperilla
  • peräaukon kutina
  • Vaikeus suoliston, koska kova muodostuneet kokkareet lähellä peräaukon
  • Peräsuolen kipu ja epämukavuus

15 hyviä elintarvikkeita lievittää peräpukamia

Peräpukamat eivät ole hengenvaarallisia. Useimmat oireet häviävät muutamassa päivässä. Mutta peräpukamat voi aiheuttaa suurta epämukavuutta ja voimakas kipu alemman peräsuoleen.

Tässä muutamia elintarvikkeita, jotka voivat auttaa estämään peräpukamia, kun taas toiset voivat auttaa oireita ja estää komplikaatioita.

1. pellavansiemen

Jogurtti ja pellavan siemenet Pellavansiemen

Kivulias suoliston, kova uloste ovat suurimmat ongelmat liittyvät peräpukamat. Voitele suolet on yksi tärkeimmistä keinoja estää peräsuolen kipu aikana ulostaminen peräpukamia.

Öljy pellavansiemenet on erittäin hyödyllisiä vähentämään ummetus käynnissä limakalvon tulehdusta paksusuolen ja sisällä peräaukko. Pellavansiemen on hyvä lähde olennainen voittamiseksi ummetus ravintokuitua. Lisäksi on myös runsaasti omega-3 rasvahappoja.

Tutkijat uskovat, että pellavan siemenet tekevät verihiutaleita ja estää veren menetys. siksi verenvuodon peräpukamat se voidaan vähentää syömällä pellavansiemenet.

Pellavan siemenet ovat hyödyllisiä voiteluun suolistossa välttäen tuskallinen evakuointi ja myös auttaa pysäyttämään jatkuvat verta peräpukamia.

2. Kokonaiset jyvät ja viljatuotteet

Tuotteita, kuten riisin leseet, viljan, kaura, leseet ja tärkkelyspitoinen vihannekset, kuten maissi ja peruna ovat runsaasti kuitua. Yksi pitäisi kuluttaa kuusi unssia täysjyvätuotteita päivittäin. On suositeltavaa vaihtaa jalosteita kuten valkoista riisiä, leipää ja pastaa riisiä koko viljatuotteissa.

Kuidut ovat syötävät kasvinosat sisältävät monimutkaisia ​​hiilihydraatteja. Nämä hiilihydraatit eivät ole pilkottu. Kuitujen soluseinien, jotka estävät ruoansulatusta ja pidättämään vettä niiden solurakenteen. American ruokavalioon Association suosittelee sisältävät 30-35 g ravintokuitua ruokavaliosta.

3. Beets tai betabel

Ummetus liittyy yleisesti peräpukamat. Yksi tärkeimmistä strategioita hillitä ummetus on lisätä ravintokuitua. Juurikkaat tai sokerijuurikkaan, sisältävät runsaasti ravintokuitua 2,8 g ravintokuitua per 100 grammaa.

Lisäksi, sokerijuurikkaan sisältää myös C-vitamiinia, joka on käyttökelpoinen ehkäistäessä verenvuodon aluksia. Vaikka ei löydy suhdetta verenvuoto alusten peräpukamia ja C-vitamiinia, jotkut tutkijat uskovat, että C-vitamiini voi auttaa rajoittamaan verenkiertoa.

Juurikkaat tai sokerijuurikkaan, sisältävät pieniä määriä tyydyttyneitä rasvoja ja ovat hyvä energialähde samoin. Joten, alkaa käyttää juurikkaiden salaatteja ja vihanneksia.

Kuitupitoinen ja C-vitamiinin juurikkaiden on erittäin hyödyllistä ehkäistä ummetusta ja peräpukamia.

4. Korkea nesteensaannin

Sinun tulisi juoda kuudesta seitsemään lasillista juomia ilman sokeria, ei kofeiinia ja alkoholia päivässä. Edullisesti puhdasta vettä.

Korkea nesteen saanti on tärkeää pehmentää ulosteet ja estää kivulias ulostaminen. Lisäksi nesteen saanti auttaa myös tihentää suolen voi auttaa peräpukamat

Vesi lisää terveyshyödyt kuitua välttää ummetus. Siksi vesi voi olla luonnollinen hoito estää ummetusta ja peräpukamia kivulias ulostaminen.

Älä lopeta lukeminen: nokoset voi taistella stressiä

Siksi yritykset ovat riittävä nesteen saanti, hedelmämehuja, kookos-vesi, sitruuna vesi voi olla hyviä vaihtoehtoja nostamiseen nesteen kertyminen elimistöön.

5. psyllium tai ispaghulankuorta

On vahvistettu, että ispaghulankuorta voidaan käyttää hoitoon peräpukamia ja olosuhteissa, joissa on vältettävä tuskallista evcuación. Lisäksi, Psyllium on käyttökelpoinen hoidettaessa peräaukkohalkioiden ja ummetus.

Ispaghula sisältää ravintokuitua, joka toimii lievä laksatiivinen. Veteen yhdistettynä muodostaa geelimäinen aine, joka lisää irtotavarana ulosteesta. Tämä stimuloi suolen ja auttaa ulosteet helposti läpi ruoansulatuskanavan. Hydrokolloidisista polysakkaridi (lima) on ravintokuitua, joka auttaa pidättämään vettä, auttaa helpottamaan puhdistus suoliston ja imevät ärsyttää suolta.

Voitelu suolistossa stimuloivat psyllium se stimuloi suoliston liikkeitä.

6. Avena

keittää puuroa

Kaura on runsaasti ravinteita ja se tulisi ottaa päivittäin. Se on hyvä ajatus aloittaa päivä kaurapuuroa. Kaurajauho on suuri lähde liukoista kuitua. Liukoisen kuidun geeli vedellä, tekee eniten tilaa vievä uloste ja auttaa lievittämään suolistoon, siis lievittää peräpukamat. Voit tehdä Kaurapuuro vesi myös edelleen rakentaa komponentteja kauran näissä olosuhteissa, mutta ilman syödä paljon kuitua.

Harvard Medical School, suosittelee 20-25 g ravintokuitua päivittäin estää ummetusta ja kivulias ulostaminen peräpukamia.

7. hedelmät ja pähkinät

Hedelmä sisältää liukoiset kuidut sitovat vettä ja muodostaa hyytelömäinen massa. Korkea liukoista kuitua tekee sinusta tuntuu täysin, vältä ylensyöntiä ja nopeuttaa tarvittavaa aikaa siirtää jakkara.

Hedelmät ja hedelmämehut otettu säännöllinen ruokavalio voidaan lisätä 0,8 g (ruokavalioon kuidun 20 g) kuitua kehossa. Erinomainen yhdistelmä kuitua ja sokeria, jotka ovat vaikea kehon sulattaa erinomaisia ​​hedelmiä poistaa jaksoja ummetus.

Kuivatut hedelmät kuten aprikooseja, rusinoita ja päivämäärät ovat enemmän kuitua kuin säännöllistä hedelmiä. Sekä hedelmät ja pähkinät ovat runsaasti kuitua. Nämä kuidut auttavat ehkäisemään ummetusta peräpukamat.

8. Raparperi

Raparperi juuri ja varsi ovat lääketieteen merkitystä. El raparperi auttaa pitämään kehomme sammutettua, pehmentää ulosteet ja auttaa suolen helpompaa. Sitä käytetään lievittämään veto- suolen ja tämä vähentää kipua peräpukamia tai halkeamia päällysteen ihon Peräaukkokanavan. Seosta, jossa oli raparperi ja Glaubersuolalla parantaa ummetus.

Papaija lievittää peräpukamia

9. papaija

Papaija on ihme auttaa ruoansulatukseen. Tämä maukas hedelmä on erittäin terveellistä ja hyödyllistä peräpukamat.

Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että papaija on hyödyllistä hoitoon ruoansulatuskanavan häiriöt. Nämä sairaudet ovat ummetus ja turvotus ovat yleisiä oireita peräpukamia.

Papaija sisältää osan nimeltä papaiini, joka on proteiini entsyymi ruoansulatusta ja vastaa terveyshyödyt papaija.

Vihreä papaija on kypsempi sisältöä papaiini papaija. Siksi on suositeltavaa kuluttaa vihreää papaija kautta salaatteja ja vihanneksia.

Tämä papaiini papaija on tärkeitä ominaisuuksia stimuloiva ruuansulatusta. Siten, ongelmia ummetus ja turvotus läsnä peräpukamat voidaan ratkaista papaija.

10. Karsi

Kuivatut luumut ovat pieniä hedelmiä, jotka ovat laajalti käytetty luonnon korjaamiseksi parantaa taajuus suoliston ja muut suolistosairauksia.

Luumut ovat runsaasti kuituja, jotka lisäävät irtotavarana jakkara ja parantaa helppo evakuointi. Lisäksi dihydrophenylisatin on läsnä luumut, joka auttaa puhdistamaan suoliston luonnollinen laksatiivinen. Sorbitoli on luonnollinen sokeri löydetty luumut, joka houkuttelee vettä paksusuolen ja pehmentää ulosteesta. Tämä todella auttaa kivulias evakuointia.

Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että täydellinen spontaani suolen viikossa ja ulosteen koostumusta parani merkittävästi luumut. Kuitenkin yksi ei pitäisi syödä liikaa luumut, koska ne sisältävät kalsiumoksalaattikiteiden jotka voivat aiheuttaa munuaisvaivoja. Kuluttaa 50 grammaa luumujen kahdesti päivässä ja unohtaa ummetus, kivulias ulostaminen ja peräsuolen kipu.

Älä lopeta lukeminen: Paras harjoitukset fibromyalgia

Luumut ovat ihme ruokaa ummetuksen, kivulias ulostaminen ja peräsuolen kipu havaittu peräpukamia.

11. omenat

On aivan oikein sanottu, että "syöminen omena päivässä pitää lääkärin loitolla." Tiedetään myös, että omenat auttaa parantaa monia sairauksia ja voi parantaa ulostustiheyden liikaa.

Runsaskuituinen omenat on hyödyllistä lisätä ulostamistiheys, uloste pehmeneminen ja siten vältetään kivuliaita suoliston liikkeitä. Noin 2-3 grammaa kuitua on läsnä 3,5 unssia koko omenoita. Pektiini on liukoista kuitua, joka merkitsee yhteensä noin 50% koko kuidun sisällön omenat.

Joten, kuten lääkärit sanovat, syöminen omena päivässä pitää sinut terveenä. Muista ei poistaa ihon omena, koska se on tärkeä kuidun lähde.

12. marjat

Marjat ovat yksi ravitsevia elintarvikkeita maailmassa. Ne tarjoavat paljon ravinteita C-vitamiinia, Antosyaanit, K-vitamiinin ja magnesiumia. Mutta, ravintokuitua on tärkein aineosa marjoja, joka on käyttökelpoinen estää ummetusta aiheuttamien peräpukamat.

Lisäksi rypäleiden auttaa korjata vioittuneita verisuonia ja parantaa yleistä terveyttä verisuoniston. Marjat voi toimia tulehdusta lievittää kipua kokenut peräpukamia.

Ottaen huomioon nämä edut marjoja, on suositeltavaa kuluttaa mansikoita, vadelmia ja muita marjoja peräpukamia.

13. Gotu Kola

gotu Kola

Gotu Kola tai Gotu Kola, viljellään pääasiassa Intiassa ja kuuluu persilja perheen. Se on erittäin hyödyllistä hoidettaessa suonikohjuja ja laskimoiden vajaatoiminta.

Suonikohjut ilmetä suonet menettävät kimmoisuuden. Nämä suonet pahenee entisestään, kun paine johtaa pullistumia suonet sovelletaan. Tällaiset pullistumia suonet voi myös johtaa peräpukamia.

Triterpenic osa Centella asiatica, on kemiallinen siinä läsnä. Se on erittäin hyödyllistä suonikohjuja, koska se stimuloi elastiinin ja kollageenin.

vahvempi suonet, sitä vähemmän pullollaan suonet ja siksi Kuolan voi auttaa estämään kunnon peräpukamat.

14. Aloe Vera

Antrakinonit ja antroni läsnä aloe vera tuottavat laksatiivinen vaikutus. Ne tekevät sen lisäämällä peristaltiikka paksusuolen ja suolen vesipitoisuus. Nämä kemikaalit kloridi kanava-aukon estää veden uudelleen imeytymistä, kaksoispisteillä. Tämä pehmentää jakkara, helpottaa suolen ja välttää siten kivulias ulostaminen.

Peräpukamat voivat aiheuttaa kipua peräsuolessa ja ummetus. Siksi laksatiiveja ovat välttämättömiä helpottaa evakuointi ulosteesta. On huomattava, että liikakäyttöä aloe vera voi johtaa paksusuolen syövän. Käänny erikoislääkäri ennen vievää kasviperäisten aloe veraa.

15. Buckeye

Buckeye on puu löytyy eri puolilla Eurooppaa ja Pohjois-Amerikassa. Se sisältää eskiini, ensisijainen komponentti vastaa sen lääkinnällisiä ominaisuuksia.

Hevoskastanja on edullista krooninen laskimoiden vajaatoiminta (CVI), peräpukamat ja on myös anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Krooninen laskimoiden vajaatoiminta voi aiheuttaa turvotusta suonet aiheuttavat turvotusta. Peräpukamat voi johtaa CVI.

Tutkijat suosittelevat klo 90-150 mg aescin päivittäin tehdä suoria Buckeye lääketieteellistä hyötyä.

Neuvotella lääkärin kanssa ennen hevoskastanjaa.

yhteenveto

Peräpukamat ovat turvoksissa suonet peräaukon tulehtunut. Ne eivät ole hengenvaarallisia, mutta ovat kivuliaita. Jos ei oikein huolta, voi johtaa vakaviin epämukavuutta ja kipua. Oikea ruokavalio voi auttaa ehkäisemään ja lievittää oireita peräpukamia.

Syömisen runsaskuituinen, on suuri nesteen nauttiminen ja välttää istuu kylpyhuoneessa pitkään estää peräpukamat. Näissä yksinkertaisia ​​ohjeita, voit auttaa sinua saamaan pois peräpukamat.

Havainnollinen tutkimus ja kirjoittaminen Elämän
kuvat Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 83 = 93