12 teelaatuja ja niiden ominaisuudet

Teet ja niiden ominaisuudet,

Erityyppiset teetä, eniten Kiinasta, palvelemaan laihtua, pysyä hereillä ja torjua ennenaikaista vanhenemista muun ihmeitä, ja siten niiden ominaisuuksia pidetään lääkkeiden monille naturisteille.

Edut erilaisia ​​teelaatuja

Kehon pyysi Kiinan teetä vuosisatojen perinteet: teetä. Kuivattuja lehtiä musta väri, joka tuli maitamme käsissä discoverers olivat niin suosittuja, että läpimenoa vuosien lajikkeen markkinat kasvoivat siihen pisteeseen ostan sen usein tulee haaste.

Erityyppiset teetä ja mitkä ovat niiden ominaisuudet

Siksi tässä näytämme ominaisuuksia joidenkin teetä löytyy Chilessä.

valkoinen tee

Tämä lajike on koska hedelmä istutetaan vuorten varjon, välttäen sukupolven klorofylli.

Tärkein hyve on, että valkoinen tee on enemmän antioksidantteja kuin mikään muu tee, niin että torjutaan ihon vanhenemista, sekä lisätä keskittymistä ja suosimaan poistaminen rasvaa. Siten vuosisatojen se oli varattu keisari ja hänen käyntejä teetä.
valkoista teetä ja sen ominaisuudet

sininen teetä

Se on puoliväliin vihreä ja musta tee, koska sen maku on samanlainen kuin vihreitä, mutta ilman että laiduntamisen lupaa ruoho maku, vaikka se muistuttaa mustan lajike on väriltään, mutta vailla hiuksenhieno makeutta.

sininen teetä

Tämä bebestible on hyvä, koska se vahvistaa immuunijärjestelmää, alentaa kolesterolia ja torjua korkea verenpaine, lisäksi puhdistus ihoa.

keltainen tee

Kun korjattu teelehdet keltainen, nämä jätetään käydä ja niin hankkia kyseistä väriä. Kuitenkin, hajoaminen edistää keltaiset lehdet uloshengitys paljon tuoksu joutuessaan kosketuksiin veden kanssa.

keltainen tee ja sen ominaisuudet

Panos, joka tekee kehon keltainen tee koostuu foolihappoa ja B, B1, B2 ja C-vitamiineja sekä hidastavat solujen ikääntymiseen ja estää ongelmat visio. Kuitenkin keltainen tee tahrat hampaita vuoksi suositellaan, pestä joka kerta syöt.

tee kukicha

Oksat vihreää teetä jää kolme vuotta laitoksessa aiheuttaa kukicha tyyppi, jonka lehdet ja varret paahdetaan tulessa sujuvan infuusio hieman pähkinäinen maku.
Kukicha teetä ja sen ominaisuudet

Älä lopeta lukeminen: Tutkimus osoittaa, että koirat tuntea kipua ihmisiä ja pyrkivät lievittämään

Sen vuoksi on, että on pitempi kasvissa, on niin monia mineraaleja, erityisesti kalsiumia. Se on myös virkistävä ja diureetti vaikutuksia yhdessä palvelevat silmänpesuliuoksella jos sidekalvontulehdus.

Pu'er

Vuosisatojen sen käyttö rajoittui kiinalaisten aatelisto koska tuottaa se jättää pidetään kahden viisikymmentä vuotta kuparin aluksiin, prosessi, joka antaa puer-punertava väri ja vahva maku, joka johtaa juo hitaasti, kuten viiniä.

teelaatuja ja ominaisuudet pu'er
Kulutus pu'er auttaa ruoansulatus runsaasti rasvaa, vähän kolesterolia, tasapainottaa maksan aineenvaihduntaa ja vahvistaa immuunijärjestelmää.

rooibos teetä

Rooibos teetä ottaa se pois holkki on saanut nimensä, joten se ei todellakaan ole tee koska jälkimmäinen on peräisin Teepensas, mutta vaihdettiin sellaisenaan, koska se muistuttaa teelehdet.

rooibos teetä ja sen ominaisuudet

Rooibos on terveellistä, koska -at on vähemmän kofeiinia kuin heidän kollegansa - edistää rentoutumista hermoston lisäksi lievittää koliikkia pikkulapsille.

chai teetä

Tämä juoma on peräisin Kiinan ja Britannian kiista suvereniteettia teetä. Väsynyt konflikti, British päättänyt avata viljelmiltä siirtomaa Intiassa, missä chai teetä syntyi. Ero perinteiseen infuusio on, että se sisältää inkivääri, kaneli, neilikka ja ginseng, antaa sille makea ja raikas maku samanaikaisesti.

Chai teetä ja sen lääkinnällisiä ominaisuuksia

Chai tee syöpälääkkeen hyveitä syyksi, vähentää ilmavaivat ja paranemisen vaikutuksista Evil Alzhaimer.

Earl Gray teetä

Earl Gray teetä, nimensä velkaa ensisijainen lajike oli Earl Gray, joka popularisoi sen aikana yhdeksännentoista vuosisadan kiitos lahja kiinalainen mies, joka, kun tarina menee, poika pelastettiin vedestä miehet nimiä Britannian aatelismies. Tämä tila Harmaa ihastui seoksen mustaa teetä ja bergamottiöljyn.

earl gray teetä

Earl Gray on katkeruutta mustaa teetä sitrushedelmiä tuoksu väriaineiden ja tehostetaan bergamotin kuoria. Yhdessä tämän, se on suosittu ansiosta vaikutusten vastaan ​​ahdistusta, masennusta ja taistelevat vilustuminen.

Älä lopeta lukemista: voimattomuus ja voimattomuutta puutteeseen liittyvät testosteronin

Lapsang Souchong teetä

Tämä on tummempi neste kuin muut teelaatuja koska se on musta teelehdet savustettu, joka myös tehostaa sen aromi. Ajatus kuivan savun jyrkät vuoret niiden alkuperästä johtuu jossa auringon säteet tulevat himmennystoiminnon.

Lapsang Souchong teetä
Lansang Souchong teetä suositellaan mukana juustoja tai suolaisia ​​ruokia, samoin kuin on hyvä diureetti ja auttaa alentamaan kolesterolia.

musta tee

Musta tee on tunnetuin länsimaissa ja sen nimi johtuu siitä, kun ei ole vielä kaataa kiehuvaa vettä päälle lehtiä, nämä ovat mustat. kuitenkin Japanilainen kutsuvat punainen värisävy kerran valmistettu.

teelaatuja kuten mustaa teetä
Paitsi erot kulmat väri juoma, musta tee luokitellaan kolmeen luokkaan: Ceylon, Assam ja Darjeeling, joista jälkimmäinen pidetään paras laatu varten Englanti. Lopuksi musta tee on diureetti, antioksidantti ja innostava, melkein kuin kupin kahvia.

vihreä tee

Väri vihreää teetä, koska se on kerätty, kun edelleen sisältää klorofylliä ja sitten kuivataan nopeasti. Lisäksi se on toiseksi suosituin erilaisia ​​teetä maailmassa, jonka nimi Kiinassa riippuu alueesta, jossa se on uutettu, kun taas Japanissa tasolla tarkoitetaan tapaa ne on kerätty.

vihreää teetä ja sen ominaisuudet

Vihreä tee on vasodilaattorihoidon, joka lisää valppautta kun mieli ei halua enää sotaa. tämän lajikkeen teetä on myös diureetti ominaisuuksia ja korkea pitoisuus fluoria, joka auttaa säilyttämään hampaiden terveyteen.

punainen tee

Kuiva punainen teelehdet on punertavat koska kuivataan kuparin ruukkuihin ja markkina-arvo riippuu siitä, kuinka kauan se on käsitelty, tekijä, joka vaihtelee kahden ja viisikymmentä vuotta.

punainen tee ja sen edut ja ominaisuudet

Suuri nojalla punainen tee on sen kyky lisätä aineenvaihduntaa, osoittaen laihtua nopeasti sekä puhdistaa kehon ja tuulelle. On kuitenkin syytä ei saa käyttää raskauden aikana, lapset ja henkilöt, joilla pitkäaikainen lääkehoitojen koska sen vaikutukset kemiallisia reaktioita soluissa.

Kirjoittaminen: Life joukkue lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − = 82