Miten saada litteä vatsa kahdessa viikossa

litteä vatsa

Jos haluat tietää miten saada litteä vatsa, ensimmäisen esteen voittamiseksi on hyväksyä, että vähentää rasvan tai jättää Six Pack se vaatii vakavaa työtä ja jatkuvaa omistautumista, ei ole mitään maagista ratkaisua, mutta jos mahdollisuudet jättää vähemmän rasvaa vatsa. Ja älä huoli, Se ei ole niin mahdoton kuin luulet saada litteä vatsa kahdessa viikossa, mutta sinun täytyy tehdä työtä.

Meidän täytyy saada litteä vatsa

Tarvitset enemmän kuin liikunnan avulla. Käyttävät terveellisen ruokavalion ja elintapojen myös auttaa pitämään tasainen ja vapaa vatsa rasvaa.

Et tiedä mistä aloittaa? Voimme kertoa, miten toimia. Jos kaikesta keskittyä pitämään vatsasi kunnossa ja saada litteä vatsa olla ylpeä itsestäsi oman omistautumista, voit seurata näitä vinkkejä harjoitus rutiininomainen muuttaa rasvaa abs seksikäs vatsa.

Harjoitukset saada täydellinen litteän vatsan

Saada litteä vatsa merkitsee esteiden vatsa rasvaa sinun ei tarvitse säästää, mutta ainoa tapa tehdä tämä on terve ja tehokas tapa on päästä liikkeelle (ja rutistus ja lankku) ja on sitkeyttä, yhdistettynä hyvän ruokavalion vähentää rasvan ja terveellisiä elämäntapoja oikeassa. Se vaikuttaa yksinkertaiselta sanoa, mutta se voi olla vieläkin helpompi tehdä jos osaamme keskittyä työhön saavuttaa litteä vatsa.

Kesto vatsan harjoituksia litteä vatsa

Se on lyhyt harjoitus 20- 30 minuuttia treenin keskittyen suuria lihasryhmiä alavatsan, mikä tarkoittaa sinua maksimoimaan kalorien palamista tällä alueella. Harjoituksen toisensa jälkeen ilman tilan yli 20 sekuntia lepoa, kun tehdään täydellinen rutiini pitää taukoa kaksi minuuttia ja tehdä kaksi kierrosta.

Mutta tämä on yleinen rutiini kunkin ja fyysinen kunto voi vaihdella, joten se on ensimmäinen tärkeää, että pätevä kouluttaja voi antaa henkilökohtaista neuvontaa tarpeisiisi ja fyysinen kunto.

Älä lopeta lukemista: hoitoaine terveille ja hiuksiisi

Vinkkejä abs litteän vatsan

Oikea ruokavalio kertyä rasvaa vatsa

Ruokavalio on tärkeä osata valita oikea elintarvikkeet ne voivat välttää pullistua (Ilmavaivat) ja polttaa rasvaa helpommin. Tämä olisi lisättävä rutiini vatsan harjoitukset saada litteä vatsa, joka on kestävä.

Mitä elintarvikkeita syödä

  • Eläinproteiinia (vähärasvaista lihaa, siipikarjaa ja kalaa, mieluiten grillattu tai höyrytettyjä muna, kaikki, mikä on vapaa laidun ja orgaaninen). On myös erilaisia ​​kasviproteiinin voivat sisällyttää omaan ruokavalioon, jos haluat välttää lihaa. Pieniä määriä täysjyvätuotteita, vihanneksia, juureksia (porkkanaa, retiisiä, jne), cruciferous vihannekset, kuten kaali ja johtua yhtä purjo, musta suklaa, vesi, ja kuivattuja yrttejä teetä.

Mitä elintarvikkeita välttää

  • paistettuja ruokia, maitotuotteet laktoosia (maito, jogurtti, raejuusto), valkoinen leipä, varsinkin tuoreena virvoitusjuomia tai mehuja kaasua, jauhoinen hedelmät, kuivatut vihannekset, purukumit, makeiset, kakut, jauhetun massan valkoinen riisi, suurimot, puhdistettu valkoinen sokeri.

Syöminen säännöllisesti aikoina ja oikein

Istua, jossa voit olla hiljaa ja vie aikaa pureskella jokaisen purra 10-15 kertaa on helpompi sulattaa. Keittäminen vähän tai ei lainkaan öljyä, kasviöljy (paitsi kookosöljy) trans tyyppi tulee rasvoja, kun kuumennetaan nopeasti ja se on todistettu, että nämä öljyt säilyttää rasvaa ja tulehtunut paitsi suolessa, mutta suurin osa kudoksiin. Joissakin tapauksissa se on parempi kokata ruokaa höyrytettyjä tai raaka ruoka perusteellisesti desinfioitava, käytä hieman suolaa ja jos se on parempi merisuolaa, älä käytä nouto ja hävitä ruokaa kulkea kuten voileipä, jälkiruoat, virvoitusjuomia ja rasva välipaloja koska joka kerta syöt, kehosi on työskenneltävä kovemmin sulattaa.

Lisävinkkejä kestävälle litteä vatsa

Tässä on muutamia muita vinkkejä on litteä vatsa ja pitää ne. Kiinnitä huomiota seuraaviin neuvoja, koska pullistumia vatsa, usein, koska siellä ei ole rasvaa kertynyt vatsa, vaan ainoastaan ​​puhdasta tulehdus suolistossa. Ongelma voi lähestyä paljon samalla tavalla, jos haluat myös pienentää kokoa. Mutta jos paino on normaali, ehkä kannattaa harkita itse maha check-up, koska se saattaa olla ongelmia tuolla alueella, jotka saavat sinut jatkuvasti tulehtunut. Vaikka stressi voi kertyä rasvaa vatsa, tulehdus on yleensä suurin ongelma olet käsitellään ja se voi saada litteä vatsa väärällä tavalla.

Älä lopeta lukemista: syyt kuiva iho ja akne kasvot

Tärkeyttä rentoutumista: Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, muista rentoutua. Vatsa on keskeinen reseptori meidän psyykkinen ja Ne ovat yleensä tulehduttaa jännitteitä vatsa ja pilata työtä olet tehnyt saada se etsiä. Itse asiassa eräänlainen pullottava vatsa sisällä eri jokainen nainen voi olla, on seurausta ollessa krooniseen stressiin, joka tuottaa suuria määriä kortisolin.

Estetty energiaa monilla eri tasoilla aiheuttama huonovointisuus, emotionaalinen shokki, masennus ja stressi voi aiheuttaa kipua, turvotusta ja hidastavat ongelmat ruoansulatusta. Voit ottaa probiootti täydentää, joka on täynnä hyviä bakteereja pitää suolen terveenä ja auttaa pitämään vatsan pullistumat.

Hengitä syvään: Käytännössä vatsan hengitys, kun seisot tai makaa selällään. Laita toisaalta vatsaan ja hengittää ensimmäisen avaamisen rintakehää, vatsa ja pidätä hengitystä hetki ja sitten hengittää samassa järjestyksessä.

hieronta: Irrotti solmua, lievittää kipua ja auttaa suolen, varovasti hieronta vatsa myötäpäivään, kiinnittäen erityistä huomiota herkkiin seikat auttavat ruoansulatus sekä Vatsa stimulaatio auttaa ylläpitämään hyvää suoliston ja suolen häädetty varten jolla litteän vatsan kahdessa viikossa.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 4