Vaiheet tehdä probioottisen terve: Hapankaali (Hapankaali)

Hapankaali tehdään maitohappokäyneet vanhaa tekniikkaa nyt muodissa sen terveyshyötyjä. Bakteerit ja hiiva tarvitaan luonnollisesti läsnä kaalinlehtiin. Sen lisäksi suolaa, joka käynnistää prosessin, muita ainesosia ei tarvita. Joten välttää ostamalla merkit on lisätty kemiallisia säilöntäaineita.

hapankaali

Hapankaali - auttaa menettää rasvaa

Kaali sisältää luonnollisia isotiosyanaattia yhdisteet (sulforaphane), joilla on ominaisuuksia, jotka taistelemaan syöpää. Hapankaali valmistettu kaali, on täynnä hyödyllisiä lactobacillus-bakteereiden - kuin ne, jotka löytyvät elävien jogurtti - jotka lisäävät tervettä kasvustoa suolistossa.

Microbioma tasapainottavat säätelee immuunijärjestelmää, aineenvaihduntaa, tukee ruoansulatuskanavassa, on yhteensopiva mielialaa ja aivotoimintaa tuottaa tärkeitä vitamiineja ja ravinteita, ja Se auttaa meitä säilyttämään terveen painon.

Joten, jos haluat menettää rasvaa ja tuntea paremmin, on välttämätöntä tasapainottaa suolen microbiome. Yksi tehokkaimmista tavoista tehdä tämä on syömällä valmistetuissa elintarvikkeissa.

Valmistetuissa elintarvikkeissa on runsaasti eläviä bakteereja, jotka täydentää microbiome, auttaa säilyttämään oikea suhde hyötyä optimaalisen terveyden ja laihtuminen bakteereja.

Älä lopeta lukeminen: 9 kotitaloustuotteet jotka vaikuttavat kilpirauhaseen

Vaiheet tehdä terveellisiä Probiotic hapankaali

Ainesosat tarvitset:

  • kaali
  • merisuola
  • Lasipullo 1 litra tai enemmän

1. Raasta kaali

Leikkaamiseen, raastamista, tai valmistaa kaali haluamallasi. Näin lisätään kolme ruokalusikallista suolaa (meri) kohden 5 puntaa (n. 2,20 kiloa) kaali, kaali sekä säilyttää ja luoda marinointi säilöntäaine.

2. Siirry asettamalla kerrokset vähitellen

Murskata alas jokaisen lisäyksen jälkeen. Jätä hieman tilaa laittaa kansi.

3. Aseta kansi täydellisesti

Aseta täysin ja yhdenmukaisesti lasipurkkiin (vasen sisällä, ei päälle kaali mehu alkaa muodostua käymisprosessissa ja tämä voi Rebazar pullo).

Tasoita ja kattavat kaiken kankaalla tai jätä nallittamaton vaan paikkaan jossa et kuulu epäpuhtauksia.

4. Paina päälle ajoittain

Tee tämä niin usein kuin muutaman tunnin välein. Kaksikymmentäneljä tuntia, Escabeche (mehu) on noustava kannen yläpuolella. Jos Escabeche ei ole kasvanut päivässä, suolaa (teelusikallinen suolaa per kuppi -marina- vettä), kunnes vesi nousee ylös.

Se voi myös sijoittaa astia alle pullo mennä kerätä mehu menossa vapauttaa kaali tulevina tuntia. Mehua, joka voidaan ottaa.

Älä lopeta lukeminen: Tietäen edut vihannesten maidot

Lisää vettä, jos ei ole tarpeeksi nestettä.

5. Tarkista edistystä joka päivä tai kaksi

Maista testi joka kerta, kun maku voimistuu - tekee sen paljon nopeammin korkeissa kesälämpötilat. Nopeus käymisen riippuu ympäristön lämpötilasta.

16º C voi kestää noin kuusi viikkoa; 18º, viisi, ja 21º neljä. Paras lämpötila tämän prosessin on 24º, saadaan lopputuloksena noin kolme viikkoa. Kun valmis käymisprosessin (huomaat että Enää kupla), on aika kattaa pullon ja kylmässä.

6. Tuo lautasen hapankaalin kerrallaan tulevina viikkoina

Voit mennä vetää ulos kaali ja hapatettu kuluttaa. Jälkeen hapankaali on syönyt, marinadi Jäljelle jää Hapankaalimehu ja voidaan myös ottaa. Runsas probiootti juomaa.
Ominaisuuksien katselu hapankaali

Life kirjoittaminen Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =