Hankaus Vicks vaporub jalat yskä häviää

Hankaus Vicks vaporub jalat voit tehdä katoavat heti yskä voi myös lievittää paljon nopeammin noudatettuja jalkapohjissa, lukea tietää kaikkine etuineen.

Vicks vaporub jalat yskä

Jotkut ihmiset hieroa Vicks vaporub jalat keinona lopettaa yskä. Levittämisen jälkeen Vicks, sen on sukkia kattaa jalat. Mukaan ihmiset, jotka käyttävät tätä tekniikkaa, VaporRub soveltamalla Vicks käpälissä voi lopettaa yskimistä useita tunteja. Toisten mukaan tämä tekniikka on vain myytti niille, koska se ei yksinkertaisesti toimi ollenkaan. Kuitenkin tämä prosessi todella toimii lapsille.

Miten Vicks vaporub jalat auttaa pääsemään eroon yskä?

On olemassa lukuisia virus- tietoa, joka sanoo, että hankausta Vicks jalat voi auttaa nostamaan yskä. Vaikka lukuisia testejä, ei vieläkään ole tieteellistä vahvistusta tämä menetelmä pysähtymättä vilustuminen. Ei ole myöskään lääketieteellinen selitys siitä, miksi se toimii soveltamista Vicks vaporub jalkojen päästä eroon yskä.

Mukaan Lastenlääkärit, mahdollinen selitys voisi olla, että lapsi voi hengittää Vicks vaporub vaikka levitetään jalat, ja siksi se on sanonut, että tämä menetelmä toimii. Toinen selitys voisi olla, että mentoli höyry hieroa laajentaa verisuonia jaloissa aiheuttaa lievittää yskää refleksi.

Älä lopeta lukeminen: Kuinka parantaa hermostunut gastriitti

Vicks vaporub infektiot

Tämän teorian mukaan, sisäinen tauti prosesseja voidaan vapauttaa ulkoisen ärsytystä näin luotu. Vicks vaporub sisältää mentolia, kamferia ja eukalyptus, jotka stimuloivat verenkiertoa ihoa ärsyttämättä laskuri.

On selvää, ei ole selviä viitteitä miksi hankausta Vicks jalat toimii. Itse asiassa suosittu huumeet toimi samalla tavalla. Hauteet ja liniments soveltamalla jotka sisältävät lieviä ärsykkeet, kuten valkosipuli ja sinappi on jalkapohjissa ja rintakehän voi lievittää yskää ja vilustumista. Menetelmää on käytetty jo satoja vuosia.

loppuviitteet

Hankaus Vicks Höyryn Rub ei ole haitallinen, jos käytössä. Kuitenkin joskus käyttää Vicks jalat voi olla kielteisiä vaikutuksia. Se voi aiheuttaa ihottumaa jaloissa (jalkapohjan ihosairaus nuorten) tai urheilijan jalka. Ihottuma on yleinen lapsilla, joilla hikinen jalat tai ne, jotka käyttävät samaa paria pesemätön sukat useita kertoja.

Hankaus Vicks vaporub jalat yskä häviää

Täällä olemme puhuneet kaupallista Vicks, mutta suosittelemme Vicks vaporub Natural kotitekoinen, koska se ei sisällä haitallisia ainesosia kuten tärpätti joka on haihtuva neste on valmistettu tislaamalla männyn hartsia. Katso ohjeet tehdä kotona Vicks vaporub

Älä lopeta lukeminen: Luontaistuotteet mucoceles

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − = 32