10 luonnollinen anti-inflammatoriset hoitoon nivelkipu

Luonnon tulehduskipulääkkeitä ovat välttämättömyys ruokinta ketään josta kärsivät ongelmasta, joka aiheuttaa Artikuloitu matalampi elämänlaatu kuin normaalisti. Lisäksi nämä elintarvikkeet tarjota muita etuja elimistöön, mikä on erittäin myönteinen sisällyttää ne osaksi ruokavaliota.

10 luonnollinen anti-inflammatoriset hoitoon nivelkipu

Joskus me alkoi tuntua terävää kipua artikuloitu olla lisääntynyt vähitellen. Tiedämme, että jos me mennä lääkäriin suosittelemme jotain kipua laantuu; Ongelmana on, että meidän on ehkä jotain pidemmälle kemian, niin se on täällä, että tulee näytellä luonnon tulehduskipulääkkeitä hoitoon nivelkipu.

Syitä tulehdus

Tulehdus on osa immuunivasteen kehon; ilman sitä, emme voi aloittaa luonnollinen prosessi parannuskeinoa. Mutta kun olet käsistä, kuten nivelreumassa esimerkiksi tulehdus voi vahingoittaa kehon ja nivelkivut tullut sietämätön.

Lisäksi uskotaan olevan merkitystä lihavuuden, sydänsairauksien ja jopa syöpää.

Elintarvikkeita runsaasti sokeria ja tyydyttyneitä rasvoja voi edistää tulehdusta. "Runsaasti rasvaa ja sokeria aiheuttaa yliaktiivisuutta immuunijärjestelmää, mikä voi johtaa nivelkipu, väsymys ja verisuonten", sanoo Scott Zashin, MD, kliininen professori University of Texas Southwestern Medical Center Dallasissa.

Käyttö tulehdusta elintarvikkeita voi lievittää kipua ELC uerpo aiheuttama tulehdus

Puolestaan ​​myös tutkimukset ovat osoittaneet, että tietyt näkökohdat nykyajan elämää, kuten saasteet ja sosiaalista stressiä, muun negatiiviset tekijät voivat laukaista tulehdusvasteella.

Tämä voi johtaa krooniseen tulehdukseen, joka voi aiheuttaa monia terveysongelmia, kuten astma, sydän ja nivelreuma. 

Muut tutkimukset ovat osoittaneet, että krooninen tulehdus voi vähentää lihasten voimaa ja valtaa, mikä vaikuttaa kielteisesti oman kunnon ja urheilullinen suorituskyky. Monet haluavat ottaa tulehduskipulääkkeitä, jotka voivat olla haitallisia terveydelle, kuten prednisonia.

Lähes jokainen on kuullut prednisonia, keinotekoinen yhtiömuotona luonnollinen kortikosteroidien elimistössä.

vaaralliset tulehduskipulääkkeitä

Kortikosteroidit työtä auttaa kehoa vähentää tulehdusta, mutta prednisonin versio, todella tukahduttaa immuunijärjestelmää kehon lopettaa tulehdusta. Mitä tämä tarkoittaa sitä, että prednisoni estää immuunijärjestelmän vastaa mikä pahentaa järjestelmään. Kun ei ole vastausta immuunijärjestelmän, ei tulehdus.

Prednisoni on laajalti käytetty monia ehtoja maailmanlaajuisesti. Sitä käytetään autoimmuunisairaudet ja jopa ihottuma ja lihasjännitystä. Tämä on melko ikävä joidenkin haitallisia sivuvaikutuksia lääkkeen.

Otetaanpa tarkemmin prednisonille ja miten se vaikuttaa elimistöön. Jos olet käyttänyt tätä lääkettä vuosia, voit vaarassa kehittää näitä sivuvaikutuksia pitkäaikaisia ​​elimistössä:

 • Infektiot kanssa tukahdutetaan immuunijärjestelmä voi taistella
 • Kaihi tai muu silmävaurioita
 • Korkea verensokeri
 • heikot luut tai lisääntynyt alttius murtumia
 • Tuotannon hormonien lisämunuaisten estyy
 • painonnousu

Paras luonnollinen tulehdusta joka löytyy

Tässä artikkelissa löydät 10 luonnollisia tulehduskipulääkkeitä jotka todella toimivat ja voit sisällyttää oman ruokavalion keinona ehkäistä tai hoitaa tulehdusta kerran läsnä.

Hieno tapa lievittää kipua ja vaivaamaan te molemmat kääntää piristää elämää ja terveyttä kehosta. On tarpeen tehdä selväksi, että ominaisuudet näiden elintarvikkeiden ulottuvat on voimakas tulehdusta elin, voi jopa hoitaa vakavia terveysongelmia.

 1. rosmariini
 2. korte
 3. inkivääri
 4. kurkuma
 5. pellava
 6. laakeri
 7. ananas
 8. Tila
 9. kaneli
 10. valkosipuli

Älä lopeta lukeminen: Vältä soijamaito jos haluat hoidat kilpirauhasen ja yleistä terveydentilaa

Romero anti-inflammatorinen mauste

Rosmariini on ikivihreä pensas, joka kasvaa helposti missä se on lämmin. Rosmariini on kasvi, joka on erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia ihmiskehon, mikä tekee siitä yhden tehokkaimmista luonnollinen anti-inflammatoriset.

Sitä voidaan käyttää yhteisiä kipulääkettä. Tätä varten sinun täytyy valmistautua infuusio kaksi lasillista vettä ja 20 grammaa rosmariini sylkemään kiehuessa.

Sen lisäksi tulehdusta estäviä, tutkimuksissa on havaittu, että rosmariini voi vähentää kortisolin tasot ja vähentää ahdistusta, mukaan Marylandin yliopiston Medical Center.

Ominaisuuksia rosmariini apua nivelkipu huuto

korte

Kuten edellinen, Korte myös kuuluu luokkaan "luonnollinen tulehdusta". Voimme löytää sen helposti apteekeissa ja luontaistuotekaupoista. Tapa toteuttaa se on infuusiota, jonka taajuus on kaksi kertaa päivässä.

infuusio korte lievittää tulehdusta

inkivääri

Kun se tulee luonnollista tulehdusta inkivääri se on yksi niistä tekijöistä, jonka ensimmäinen luulet. Meidän täytyy tehdä infuusio seoksella kaksi lasillista vettä, ruokalusikallista hunajaa ja 200 grammaa inkivääri, joka on silputtu ja meillä on yksi tehokkaimmista luonnon tulehduskipulääkkeitä.

Inkivääri on käytetty lääkkeenä kulttuureihin Intiassa ja Kiinassa jo yli 5000 vuotta. Se tunnetaan parhaiten vatsa- vaivoja, kuten vatsavaivoja, kaasu, ripulia ja huimausta.

Kuten kurkuma, inkivääri on voimakas antioksidantti ja tulehdusta vaikutuksia.

Eräässä tutkimuksessa havaittiin, että 250 mg: n kapseli inkivääri oli yhtä tehokas kuin 400 mg ibuprofeenia lievittää kuukautiskipuja.

Saada lihas helpotusta ansiosta vaikutusten inkivääri

kurkuma

Kurkuma on juuri liittyvä inkivääri, joka on kotoisin Etelä-Aasiassa. Se on tummanruskea ulkopuolelta ja kirkkaan oranssi sisäpuolella ja sitä on käytetty lääkkeellisesti yli 4000 vuotta hoitoon ruoansulatuskanavan ongelmia ja vähentää tulehdusta.

Tuoreessa tutkimuksessa todettiin, että annoksella 200 mg kehon painokiloa kohti kurkuma oli parempi hoidettaessa niveltulehdusta rotilla indometasiini ei-steroidinen anti-inflammatorinen lääke.

Jää testata kurkuma toimii myös ihmisillä, mutta mikään ei vie QUIE voit kokeilla ja lisätä sen ruokia.

Miten käyttää: Kurkuma käytetään usein curry, jolloin levy keltainen sävy. Yrittää tehdä Tämän kasviscurrya, joka sisältää myös kaneli, sillä kaksinkertaisen annoksen mausteinen luonnon tulehduskipulääkkeitä.

Toinen tapa käyttää kurkuma: On sekoitetaan suhteessa 2 grammaa kurkuma kohti 3 kuppia vettä ja lisää pari ruokalusikallista hunajaa antaa sille enemmän miellyttävä maku.

Ominaisuudet kurkuma toimia luonnollisena tulehdusta

pellava

Ehkä olet hieman tuntematon, mutta löytyy tahansa kaupassa ja joissakin apteekeissa. Voit suoraan ottaa kaksi ruokalusikallista tämän osan tai yhdistää sen kanssa säännölliset ateriat. Pellavansiemenet kuuluvat Huomattavin luonnollinen tulehdusta korjaustoimenpiteitä koska ne ovat runsaasti omega 3.

Lievittää kipua käytön pellavan siemenet

laakeri

Varmasti te tiedä, että Laurel lisäksi maku- ateriat, on myös tehokas hoito nivelkivut. Me keitetään litra vettä ja lisätään sitten 10 g laakerinlehdet. Sitten soveltaa sitä aluetta, joka sattuu.

Lahti pidetään erittäin tehokas kipulääkettä, sekä anti-inflammatorisia ja reumalääkkeet. Laurel hoidetaan iskias kipu, nilkka venähdysten,, jolloin se on suositeltavin hieromalla teennäinen kanssa eteerinen öljy Ohukainen ja tulet arvostamaan sen valtavia etuja alueella.

Lisää laakerinlehdet omaan ruokavalioon ja kehon desinflama

ananas

Sen lisäksi ottaa suuria vitamiineja ja olla kriittinen joissakin ruokavalion, myös osa luokkaan "luonnon tulehduskipulääkkeitä." Voimme ottaa sen jälkiruoka ja yhdistää sen toiseen elementtiin, että olemme nähneet tässä luettelossa (kurkuma), näin saat paljon intensiivisempi vaikutus.

Älä lopeta lukemista: Edut naisilla on parisuhdeväkivallasta

Ananas on herkullinen hedelmä, joka voi lievittää kipua

Tila

Tiedämme, että Linden on valta rentoutua ruumiimme aikoina, kun olemme hermostunut, ahdistuneisuutta tai jännittyneisyyttä. Linden Juuri siksi se on niin hyvä hoitaa nivelkipu. Meidän pitäisi ottaa pari tazar päivässä muutaman viikon huomata uskomattoman vaikutuksia samoin kuin on hoidossa tulehduksen, myös se auttaa lievittämään kipua niiden ominaisuudet analegésicas.

infuusio Linden on kipua lievittäviä ominaisuuksia

Kaneli vähentää tulehdusta

Mukaan National Center for täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede, kanelia käytetään usein hoitoon keuhkoputkentulehdus ja ruoansulatuskanavan ongelmia sen lisäksi, että yksi suositellaan sen tulehdusta mausteet.

Tuoreessa tutkimuksessa todettiin, että kaneli ote auttoi tukahduttaa paksusuolen tulehdusta hiirillä, johtavien tutkijoiden sanoa, että kaneliuutetta voi olla merkittäviä tulehdusta vaikutuksia myös ihmisellä.

Nccam kuitenkaan ole suositeltavaa ottaa enemmän kuin kuusi grammaa päivässä yli kuuden viikon ajan, koska jotkut ihmiset saattavat olla allergisia kanelia. Cassia kaneli (tunnetaan myös nimellä kiinalainen kaneli) myös tulee käyttää säästeliäästi, koska se sisältää samanlaisia ​​kuin antikoagulanttivaikutusta yhdisteitä.

anti-inflammatorisia ominaisuuksia kanelia

Valkosipuli tehokas luonnollinen anti-inflammatoriset

Ominaisuudet valkosipulin vähentää lihaskipua hyvin tehokas tapa: vähentää nesteen määrää, joka kerää nivelissä joka lievittää kivun tuntemusta. Siten vähentää tulehdusta erittäin tehokas tapa.

Jotta saataisiin täysi hyöty valkosipulin voit sisällyttää sen lautasella eri valmisteissa, mutta voit myös kokeilla resepti valkosipulin maitoa rauhoittaa kivut iskias tai sekoita valkosipuli inkivääri tässä voimakas tonic lievittää vaivoja ja nivel.

Valkosipuli on ihanteellinen ruoka hoitoon vaivoja aiheuttama tulehdus

Muut luonnolliset tulehdusta ehkäisevät aineet

Omega-3-rasvahappojen - ne ovat välttämättömiä rasvahappoja, jotka ovat luonnollisia tulehduskipulääkkeitä kehosta. Usein on liikaa omega-6 ja liian vähän omega-3, joten tämä tasapaino on ratkaiseva. Saa tarpeeksi omega-3 teidän ruokavalio auttaa elimistöä edistää terveellistä hermojen toimintaa ja voi tukea aivojen terveyttä ja iho. Saat omega-3 kaloista, pähkinät, siemenet, ruoho-ruokittu liha, ja öljyt, kuten kookosöljyä.

C-vitamiini - se on voimakas antioksidantti, joka on suuri parantaja kehosta. Tämä pätee erityisesti, jos olet kärsivät kaikenlaista tautia crónicay C-vitamiini voi auttaa. Asiantuntijat suosittelevat annosta 500 milligrammaa päivässä ja enemmän, mutta aina neuvotella terveydenhuollon ammattilainen ennen valmistumista luontevasti niin suuria annoksia. Voit myös saada C-vitamiinia elintarvikkeista, kuten paprikat, vesimeloni ja sitrushedelmiä.

Lopettaa syömisen jyviä. Usein autoimmuunisairauksiin, jotka aiheuttavat tulehduksen ja kivun ja olet kemoterapiaa ja prednisonin ja muita tulehduskipulääkkeitä vuosia, on vain gluteeni-intoleranssista.

Lopettaa syömisen roskaa aimentos. Sokeri edistää tulehdus, niin ei kaikki jalostettuja elintarvikkeita syöt. Se voi olla vaikea muuttaa oman ruokavalion, mutta tulehdusta ruokavalio voisi olla tärkein auttaa kehoa vähentää kulutusta tulehduskipulääkkeet olla haittavaikutuksia asia.

Luontaislääkkeitä voi olla suuri liittolainen käsitellä fyysisiä ongelmia, niin se on, että Jos sisällyttää näiden elintarvikkeiden ja mausteita oman ruokavalion voit saavuttaa vaikutus desinflamatorio joka tekee useita lievittää kipuja ja särkyjä elimistössä.

Kirjoittaminen: Life Team lucida

Kuvat: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =