valkoista palloa kurkussa syyt ja ratkaisut

Valkoista palloa kurkussa tavallisesti oire virus- tai bakteeri-infektio. Jos joskus Sinulla on valkoista palloa kurkussa, On hyvin todennäköistä myös keittiöihin muita oireita.

tonsilliitin valkoista palloa kurkussa

valkoista palloa kurkussa oireita

Joitakin oireita, että mukana valkoiset pallot kurkussa tai valkoiset täplät voivat olla:

  • Turvonneet rauhaset niskassa
  • kurkkukipu
  • valkoisia palloja risat
  • kurkun kuivuminen

Jos huomaat valkoiset läiskät kurkun tai nielurisat niin paras tapa on saada sekin sinulle, sillä hoitamattomana voi johtaa vakavampi sairaus. On kuitenkin olemassa monia luontaistuotteet, joita voit käyttää auttaa lievittämään epämukavuutta kurkun infektiot.

Syyt näihin valkoista palloa kurkussa

On olemassa useita syitä, miksi valkoiset täplät voi näkyä kurkussa tai nielurisat. Nämä ovat yleisimmät syyt:

1. streptokokin

Yksi syy ulkonäkö näiden pisteiden tai valkoista palloa kurkussa on bakteeri-infektio nimeltään STREP kurkun. Se on aiheuttaja on Streptococcus pyogenes.

Vaikka STREP kurkun vaikuttaa pääasiassa lapsilla ja nuorilla, se voi vaikuttaa myös aikuisia. Vaikka kurkkukipu on oire streptokokkitartunta, tämä osuus on vain noin 30% kurkkutulehduksiin lapsilla ja 10% aikuisilla.

Lukuun ottamatta kurkkukipu, joitakin muita oireita STREP kurkun ovat:

  • Kipua nieltäessä
  • kuume
  • Nielurisat ja turvonneet imusolmukkeet

Jos sinulla on oireita vilustuminen ja estää hengitysteiden, nuha tai aivastelu niin luultavasti ei ole STREP kurkusta.

On olemassa monia luonnollisia korjaustoimenpiteitä, jotka voivat auttaa lievän Kohtalaista STREP kurkusta. Jos kuitenkin kärsii ankarampaa tapauksessa kannattaa aina lääkäriin. Hoitamattomana STREP kurkun voi aiheuttaa vakavia infektioita muualla kehossa, koska bakteerit voivat levitä muihin elimiin. Vakavin komplikaatio STREP kurkun on reumakuume.

Vaikka lääkäri on määrännyt sinulle hoitokuuri hoitoon STREP kurkun, voit silti käyttää luonnonvaroja syrjään tukemaan hoitoon (mutta muista, että sinun on ensin neuvotella lääkärin kanssa siitä).

nielutulehdus valkoista palloa kurkussa

Luontaistuotteet STREP kurkun

Yksi luontaistuotteet STREP kurkun on cayennepippuri. Cayennepippuri kapsaisiinia sisältävät, joiden on osoitettu sisältävän antibakteerisia ominaisuuksia.

Esimerkiksi, julkaistun tutkimuksen Frontiers in Microbiology havaittu, että kapsaisiini on tehokas Streptococcus pyogenes bakteerit ja voi auttaa estämään infektion leviämistä syvemmälle kudoksiin. Se on myös tehokas lievittää kipua ja vähentää tulehdusta.

Voit jopa tehdä taikina sekoittamalla cayennenpippuria 1 tl tätä puoli kupillista kookosöljystä tai muu operaattorin öljyä, tai voit myös ostaa kerma tuotteen tahansa apteekista.

Koska kapsaisiini on vahva ja voi satuttaa kurkun, ja koska se imeytyy hyvin ihoon, mitä voit tehdä on hakea kapsaisiiniemulsiovoiteen iholle alueen yli kurkun ja imusolmukkeiden rauhaset kaulalla.

Älä lopeta lukeminen: emättimen hiiva. Mikä aiheuttaa heille? Mikä on oikea hoito?

On hyvä muistaa, että STREP kurkun on erittäin tarttuva ja tulisi varmistaa pestä kädet usein ja peitä suu yskimisen. Vältä myös jakaa työvälineet, kuten kupit, veitset ja haarukat.

2. Tonsilliitti

Nielurisatulehdus voi myös aiheuttaa valkoista palloa kurkussa. Tonsilliitti tapahtuu, kun nielurisat, 2 imusolmukkeiden kurkun takaosaan, saada tartunnan ja tulehtunut. Se voi aiheuttaa bakteeri-infektio (kuten streptokokki-bakteerit) tai virusinfektio. Näkyvin merkki nielurisatulehdukseen ovat paikkoja tai valkoisia palloja risat.

Muut oireet liittyvät tonsilliitti kuuluvat kurkkukipu, kuume, päänsärky, niskajäykkyys, ja tulehdus tärkeitä amígdalas.Es diagnosoida syy tonsilliitti, koska jos se on aiheuttanut vakavan infektion, ne saattavat tarvita antibiootteja.
Jos nielurisatulehdus on aiheuttanut virus, käyttävät usein luontaistuotteet voivat auttaa käsittelemään ja lievittää oireita.

Luontaistuotteet Tonsilliitti

Yksi tehokas hoito tonsilliitti on luonnolliset muodot gargling suolaveden kanssa. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on sekoitus puoli 1 tl suolaa lasilliseen 8 unssia vettä. Kurlata useita kertoja päivän aikana.

Tai voit tehdä herkullista Echinacea teetä inkivääri kuumaan veteen. Kun se on jäähtynyt lisätä hieman sitruunamehua ja hunajaa ja juo 2-3 kertaa päivässä. Kaikki nämä ainesosat voi lievittää nielurisatulehdus.

3. tonsilloliths

Tämä on myös edellytys liittyvät nielurisat, joka tunnetaan yleisesti nimellä "nielurisojen kiviä" ja näyttää valkoisia pisteitä tai kokkareita kurkussa, mutta selässä.

Nielurisojen kivet ovat todella valkoisia muodostumat kurkun takaosaan.

Tonsilloliths muodostuu, kun "jää", kuten bakteerien, limaa, ruokaa ja kuolleet ihosolut tullut loukkuun ja ympärillä risat. He kalkiksi ajan, jolloin ne näyttävät kuin pieniä valkoisia täpliä teidän risat. Riippuen niiden koosta, ne voivat myös ärsyttää kurkun perälle. Kuitenkin monet ihmiset nielurisojen kiviä voi nähdä niitä.

Yleinen oire nielurisojen kivet on krooninen pahanhajuinen hengitys. Eräässä tutkimuksessa todettiin, että 75% ihmisistä, joilla pahanhajuinen hengitys (krooninen pahanhajuinen hengitys) oli myös tonsilloliths.

bakteeri tonsilliitti valkoista palloa kurkussa

Luontaistuotteet nielurisojen kiviä

Yksi parhaista tavoista estää muodostumista nielurisojen kiviä on harjoitella hyvä suuhygienia. Tämä tarkoittaa hampaiden harjauksen kahdesti päivässä, hammaslangan säännöllisesti ja harjaamalla kielen. Tämä voi auttaa poistamaan bakteereita ja "tähteet", joka voi olla liittynyt yhteen muodostaen kiviä.

Jos sinulla on nielurisojen kiviä, on olemassa joukko luonnollisia tapoja päästä eroon niistä. Joskus gargling suolaveden kanssa riittää auttaa irrottaa kiviä.

Älä lopeta lukeminen: Cream laventeli Virkistävä Body

4. Suusammas

Sammas on yleensä seurausta hiiva-infektio, joka tapahtuu, kun on epätasapaino "hyvä" bakteerien kehon ja mahdollistaa sieni-infektioita kehittää. Esimerkiksi, Candida sieni-infektio suussa on esimerkki suun kandidiaasi.

Sammas voi näkyä valkoisia pilkkuja tai kyhmyjä kurkussa, kielen, risat, ja katon suussa ja voi jättää "pumpulimaisena" tunne suussa.

Luontaistuotteet sammas

Yksi yleisimmistä syistä suun kandidiaasi on saanti antibiootteja, jotka voivat häiritä tasapainoa bakteerien elimistössä.

Jos käytät antibiootteja, niin on suositeltavaa, että käytät lisäksi probioottien auttaa palauttamaan luonnonkasvistoon ruoansulatuskanavassa. Tämä voi auttaa estämään puhkeamista suun kandidiaasi.

Voit myös syödä valmistetuissa elintarvikkeissa edistää hyvää suoliston bakteerien ja parantaa ruoansulatus, sydän-ja immuunijärjestelmän terveyttä.

5. mononukleoosi

Mononukleoosi (joskus kutsutaan yksinkertaisesti mono) on infektiotauti viruksen aiheuttama (Epstein-Barrin virus, tai EBV) ja vaikka ei ole vakava sairaus, se voi vaikuttaa henkilön päivittäiseen toimintaan. Mononukleoosi yleensä tekee ihmisen väsynyt, kipeä lihaksia, päänsärkyä ja ruokahaluttomuus. Mononukleoosi voi myös aiheuttaa valkoista palloa kurkussa.

Mononukleoosi on erittäin tarttuva tauti, ja se pyrkii vaikuttamaan pääasiassa nuorille ja nuorille aikuisille. Kuitenkin useimmat aikuiset, joilla on jo vasta-aineita mononukleoosi estetään toisen saaliin. Tämä on yleensä tarttuu syljen, ja on joskus kutsutaan sairaus "suudella".

mononukleoosi valkoista palloa kurkussa

Yksi oireita mononukleoosi ovat kurkkukipu, usein valkoiset täplät risat (jotka saattavat muistuttaa STREP kurkun). Muita oireita mononukleoosi ovat kuume, turvonneet imusolmukkeet, päänsärky ja väsymys.

Yksi komplikaatioiden mononukleoosi laajentuminen perna, joten on suositeltavaa, että ihmiset, joilla on mono- välttää raskaat nostot ja osallistuvat nyrkkeilyyn vähentää riskiä haava käsivarteen.

Jos sinulla on mononukleoosi paras hoitojakso on runsaasti levätä ja juoda runsaasti nesteitä.

6. valkotäpläisyys

Valkotäpläisyys on harvinaisempi sairaus, joka voi aiheuttaa valkoisia pilkkuja kurkussa ja suussa. Lievä valkotäpläisyys ei luokitella vaarallinen tauti ja yleensä paranee itsestään. Kuitenkin harvinaisissa tapauksissa vakavia tapauksia on yhdistetty suusyövän. Se on yleistä tupakoitsijoita tai pureskella nuuskaa, mutta se voi johtua myös muiden ärsyttävien suuhun.

Leukoplakia voi joskus johtua refluksitauti (GERD). Tässä sairaudessa mahahapon varmuuskopioi ruokatorveen. Yleisimpiä oireita GERD ovat närästys tai happo ruoansulatushäiriöt.

Life kirjoittaminen Lucida
kuvat Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − 81 =