Miten poistaa huonoa kolesterolia verestä

poistaa huonoa kolesterolia verestä

Ruokavalio voi olla tärkeä rooli esteiden huonon kolesterolin verestä. Tässä on viisi elintarvikkeita, jotka voivat alentaa kolesterolia ja suojata sydäntä.

Voit poistaa huonoa kolesterolia verestä hyvän ruokavalion

Voi kulhoon kaurahiutaleita auttaa poistamaan huonoa kolesterolia verestä? Entä kourallinen pähkinöitä? Muutama yksinkertainen muutoksia omaan ruokavalioon, koska nämä yhdessä liikunnan ja muita terveellisiä ruokailutottumuksia sydän - voi olla hyödyllistä alhaisempi pahaa verta kolesteroli (LDL).

1. Kaurajauho, kauraleseet ja kuitupitoisia elintarvikkeita

Kaura sisältää liukoista kuitua, joka vähentää alhaisen tiheyden lipoproteiini (LDL), joka tunnetaan huono kolesteroli. Liukoista kuitua löytyy myös elintarvikkeita, kuten papuja, omenat, päärynät, luumut ja ohra.

Kuitu voi auttaa poistamaan huonoa kolesterolia verestä

Liukoinen kuitu voi vähentää kolesterolin imeytymistä verenkiertoon. Viisi 10 grammaa tai enemmän liukoista kuitua päivässä vähentää kokonais- ja LDL-kolesterolia. Syö 1 1/2 kupillista keitettyjä kaurahiutaleita säädetään 6 grammaa kuitua. Jos tähän lisäät hedelmää, kuten banaaneja, lisää yli 4 grammaa kuitua. Jotta muutos, kokeile kaurajauho tai kylmä leikata tehty kaurajauho tai kauralesettä vilja.

2. omega-3 rasvahappoja ja kalaa

Kalat voivat olla terve poistaa huonon kolesterolin verenkiertoon ja sydämen, koska sen korkea omega-3 rasvahappoja, joka voi alentaa verenpainetta ja riski kehittää verihyytymiä. Ihmisiä, jotka ovat jo ollut sydänkohtaus, kalaöljyn (omega 3) saattavat vähentää äkkikuoleman riski.

American Heart Association suosittelee syö vähintään kaksi annosta kalaa viikossa. Korkeampi omega-3-rasvahappoja:

  • makrilli
  • järvitaimen
  • silli
  • albacore
  • lohi
  • ruijanpallas

Välttää lisäämästä epäterveellistä rasvoja kannattaa leipoa tai grillata kalaa. Jos et pidä kalasta, voit myös saada pieniä määriä omega-3 elintarvikkeet kuten pellavansiemen tai rypsiöljyä rasvahappoja.

Älä lopeta lukeminen: luonnollinen ja rikas mehu lievittää ummetus

Voit myös ottaa täydentää omega 3 saada joitakin etuja, mutta et olisi hyödyntää muiden kalojen ravintoaineita, kuten seleeni.

3. saksanpähkinät, mantelit ja muut pähkinät poistamaan paha kolesteroli

Saksanpähkinät, mantelit ja muut pähkinät voivat alentaa huonoa kolesterolia veressä. Monityydyttymättömiä rasvahappoja rikas, saksanpähkinät myös auttaa pitämään verisuonet terveenä.

Syöminen noin kourallinen (1,5 unssia eli 42,5 grammaa) päivässä useimmat pähkinät, kuten mantelit, hasselpähkinät, saksanpähkinät, pinjansiemenet ja pistaasipähkinät jotkut voivat vähentää sydänsairauksien riskiä. Vain varmista mutterit syöt ei ole suolattu tai päällystää sokerilla, ne olisi luonnollisesti toteuttaa sen ravintoarvoa.

Kaikki pähkinät ovat runsaasti energiaa, joten kannattaa vain kourallinen d näitä. Voit korvata elintarvikkeiden korkea tyydyttyneitä rasvoja pähkinöitä. Esimerkiksi sen sijaan käyttää juustoa, lihaa tai kera omassa salaattia, on edullista lisätä kourallinen pähkinöitä tai manteleita.

4. Oliiviöljy liittolainen taistella paha kolesteroli

Oliiviöljy sisältää voimakas antioksidantti seos voidaan vähentää huono kolesteroli (LDL), samalla kun se jättää hyvän kolesterolin (HDL) koskettamatta.

Kokeile noin 2 ruokalusikallista (23 grammaa) oliiviöljy päivän sijasta muita rasvoja ruokavalio terve sydän etuja. Lisätä oliiviöljyä omaan ruokavalioon, voit kuullota kasviksia siinä, lisää se marinadi tai sekoittaa sitä etikkaa salaattikastike. Voit myös käyttää oliiviöljyä korvikkeena voita ruoanlaitossa lihaa tai pulahtaa leipää. Oliiviöljy on runsaasti kaloreita, joten älä syö enemmän kuin suositeltu summa.

Vaikutukset poistaa huonoa kolesterolia oliiviöljy ovat vielä suurempia, jos valitset ekstra-neitsytoliiviöljy, eli öljy on vähemmän käsitelty ja sisältää enemmän antioksidantteja terveen veren virtausta. Mutta pitää muistaa, että oliiviöljyt "kevyt" käsitellään yleensä öljyt ja extra virgin oliiviöljyt ovat vaaleammat.

Älä lopeta lukeminen: käyttäminen omenaviinietikkaa laihtua

5. Foods kasvisteroleja tai stanoleja lisättyä

Elintarvikkeet ovat nyt saatavilla, jotka on täydennetty steroleja tai stanoleja - aineita löytyy kasveja, jotka auttavat estämään imeytymistä paha kolesteroli.

juomat jogurtti lisätty kasvisteroleita voi auttaa poistamaan huono kolesteroli yli 10 prosenttia. Määrä kasvisterolien tarvitaan tulosten saamiseksi päivittäin on vähintään 2 grammaa, mikä vastaa noin kahta 8 unssin (237 ml)

Kasvisterolit tai stanolien täydennettyjä elintarvikkeita eivät näytä vaikuttavan triglyseridipitoisuus tai kolesterolin HDL (HDL), joka tunnetaan "hyvä" kolesteroli.

Muut ruokavalion muutokset poistaa huonoa kolesterolia verestä

Elintarvikkeisiin edellä mainitut voivat tarjota hyötyä, sinun täytyy tehdä muita muutoksia ruokavalioon ja elämäntapa.

Kulutuksen vähentämiseksi kolesteroli ja rasvat

Alentamaan kolesterolia saanti ja rasvan kokonaismäärä (erityisesti tyydyttyneitä ja transrasvoja) kuluttaa päivittäin. Tyydyttyneitä rasvoja, kuten liha, maitotuotteet runsaasti rasvaa ja öljyjä, nostaa kokonaiskolesteroli tasolla. Transrasvat, joita toisinaan löytyy margariinit ja esiintyy myös keksejä ja kakkuja, ovat erityisen haitallisia huono kolesteroli. Transrasvat nostaa alhaisen (LDL), "paha kolesteroli" ja "hyvä kolesteroli".

Sen lisäksi muuttamalla ruokavaliota, pitää mielessä tehdä ylimääräisiä style sydämen terveen elämän muutokset ovat keskeisiä poistaa huonoa kolesterolia verestä. Nämä muutokset ovat liikunta, tupakoinnin lopettaminen ja säilyttää terveen auttaa pitämään kolesterolin taso alhainen paino.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 5