Miten saada Aloe Vera mehua lääkehoitojen

miten aloe vera mehua lääkehoitojen

Miten valmistaa oman aloe vera mehua lääkehoitojen

Ominaisuudet aloe vera mehua voit tehdä oman kodin tuo lukuisia terveyshyötyjä, Täällä jaamme, miten tehdä ja miten kuluttaa sitä.

ohjeet

  1. On suositeltavaa kerätä kaikki mitä tarvitset ennen aloittamista. Tämä on tärkeää, koska tuore aloe vera geeliä hapettuu erittäin nopeasti, kun kosketukseen ilman kanssa, on tärkeää poimia ja käsitellä geeli välittömästi avaamisen jälkeen arkki.
  2. Käytä veistä leikata hankala reunojen. Ja huuhdellaan sitten kylmällä vedellä.
  3. Aloe lehtiä jaettu kahteen osaan. Irrota kirkas, läpikuultava geeli.
  4. Laita Aloe vera tehosekoittimessa ja lisää sitrushedelmien mehu, kuten appelsiini- tai greippi. Mehu auttaa vakauttamaan lyhyesti paljastaen Aloe vera ja parantaa makua. Sekoita näitä ainesosia noin kaksi minuuttia.
  5. Kaada mehu aloe vera ilmatiiviissä astiassa. Kylmässä mehu aloe vera kotona. Se pysyy tuoreena jopa viikon, mutta on tehokkain kannalta terveyshyötyjä, nautittuina kahden päivän kuluessa.
  6. Sekoittaa kaksi lusikallista Aloe vera lasilliseen vettä lasin mehua aloe vera. Voit lieventää tai parantaa makua mukana joitakin hedelmämehua.

Miten kuluttaa Aloe Vera mehua lääkehoitojen

Mehu-de-aloe vera-with-oranssi

Aloe vera mehu ummetus

Aloe vera mehu on valmistettu keltainen neste (lateksi), joka on voimakas, luonnollinen laksatiivinen, joka uutetaan yrtti. Sen tehokas laksatiivinen ominaisuudet ovat hyödyllisiä hoidossa ummetus.

Älä lopeta lukeminen: 30 Syitä kotiin korjaustoimenpiteitä Aloe Vera

Hoito suolisto-ongelmia

Aloe vera mehu on myös tehokas hoidettaessa muita gastrointestinaalisia komplikaatioita, kuten ärtyvän suolen oireyhtymä, haavaumat ja säännellä suoliston. Lisäksi:

  • Lievittää vatsakipu
  • Emäksiseksi kasvaa ja vähentää happamuutta kehossa
  • Se stimuloi normaalia limakalvon vatsaan

Aloe vera mehua diabeteksen

Juominen aloe vera mehua auttaa säätelemään verensokeria. Vaikka on olemassa perinteisiä hoitoja diabeteksen, monet ihmiset valitsevat vaihtoehtoisia luonnollisia lääkkeitä, kuten aloe vera mehua. Kuitenkin ennen kuin aloitat juomisen aloe vera, muista ottaa yhteys lääkäriin vältetään mahdolliset sivuvaikutukset, kertoo National Center for täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede (NCCAM).

Auttaa laihtua

Haluatko laihtua luonnollisesti? Auttamalla vakauttamaan aineenvaihduntaa, vähentää lipiditasoja ja auttaa polttamaan rasvaa, Aloe Vera mehu on hyödyllinen laihtuminen.

Parantaminen suun terveyteen

Tutkimukset ovat osoittaneet, että säännöllinen kulutus aloe vera mehua parantaa suun terveyttä ja hygieniaa. Vähentävän ientulehdusta ja plakin muodostumista. Se tarjoaa laksatiivinen helpotusta huuliherpes ja syöpä haavaumat. Geeli sovellus suoraan kumit tuoreen aloe vähentää kipua ja tulehdusta.

lievittää poskiontelotulehdus

Kärsitkö jatkuva sinus ongelmia? Kokeile aloe vera, joka sisältää runsaasti magnesiumlaktaatti toimii antihistamiini, joka auttaa vähentämään ongelmaa poskiontelotulehdus ja rintakehän koska eri allergioita.

estää syövän

Syöpien säännöllisesti saanti aloe mehua. Se sisältää korkean tason syövänvastaisia ​​ominaisuuksia, jotka estävät kasvaimen kasvua estämällä syövän.

Älä lopeta lukeminen: vaara sekoittamalla greipin (greippi) lääkityksellä.

Vahvistaa immuunijärjestelmää

Juominen aloe vera mehua säännöllisesti täydennetään aminohappo puutos elimistössä. Sisältävät runsaasti vitamiineja siinä, lisää kehon immuunijärjestelmää ja vastustuskykyä.

Auttaa lievittämään flunssan ja Grupe

Ne, jotka säännöllisesti kärsivät kylmä, yskä, flunssa, nenän tukkoisuus, keuhkoputkentulehdusta ja muita hengityselinten sairaudet, Aloe Vera mehu on paras luonnollinen ratkaisu.

Ottaen aloe vera mehua suullisesti ravintolisänä

Lisäksi sen lääkinnällisiä ominaisuuksia, aloe vera mehua käytetään ravintolisänä, joka on pitoisuus hyödyllisiä ravintoaineita. Food and Drug Administration se myös hyväksytty luonnollista ruokaa aromiaineita suositeltavaa, mukaan raportin National Institute of Health.

haittavaikutuksia

Aloe vera on vain vähän tai ei lainkaan haittavaikutuksia useimmille kuluttajille. Potentiaalisia sivuvaikutuksia ovat menetys elektrolyyttejä, joka hidastaa paranemista, värin muuttaminen virtsan vaaleanpunaiseksi, nestetasapainon häiriöt ja suoliston kramppeja.

Vuorovaikutusta lääkkeiden ja aloe vera

On olemassa tiettyjä ehtoja, jotka pahentavat sivuvaikutukset aloe vera mehua. Henkilöt, joilla on Crohnin tauti, muita suolisto-ongelmia, jotka ovat kuukautiset, on umpilisäke tai koliitin, ne pitäisi puhua lääkärin kanssa ennen aloe vera mehua. Aloe vera mehu voi tehdä huumeiden liittyy joitakin näistä ehdoista olevan tehottomia.

annos

Suositeltava annos aloe vera nestettä on 2 ruokalusikallista yhdestä kolmeen kertaan päivässä, yksin tai mehuja.

Tutkimus ja kirjoittaminen: Life lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − = 17