7 ruokaa puhdistaa maksaan luonnollisesti

On olemassa paljon luontaistuotteet, jotka voivat auttaa puhdistaa maksan, sekä elintarvikkeiden puhdistaa maksan, joka tekee sen luonnostaan, myös tarjoavat kehomme kanssa välttämättömät ravintoaineet kehon toimintoja työstä optimaalisissa olosuhteissa.

puhdistaa maksan luonnollisesti

Miksi meidän täytyy puhdistaa maksaan

Tärkein keino elimistö poistaa myrkkyjä on maksan kautta, jotka puhdistavat ja puhdistaa kehoa jatkuvasti suodatus veren myrkyt tulevat ruoansulatuskanavan läpi, ihoa ja hengityselimiä.

Mutta maksa on ylityöllistetty seurauksena stressiä tai liiallinen altistuminen myrkkyjä, koko järjestelmä voi menettää tasapainoa ja terveyttä saattaa olla vakavasti uhattuna. Tästä ja muista syistä, jotka liittyvät seuraukset terveyteemme, on tarve puhdistaa maksassa, ja mikäs sen parempi tapa tehdä luonnonmukaisia ​​elintarvikkeita.

Seuraukset eivät kunnolla puhdistaa maksassa

Koska maksa on myös vastuussa tuotannosta sapen, toisessa muodossa vieroitus joka on metabolisesti tarpeen jakautuminen ja rinnastaminen rasvojen ja proteiinien ruokaa, on erittäin tärkeää, että maksan säilyy oikein.

Ilman toimivaa maksa, elimistö ei pysty puhdistamaan itsensä ja imeä ravinteita, joka on varma tapa menettää terveyttä.

"Tuhansia entsyymin järjestelmiä, jotka ovat vastuussa lähes kaikki kehon toiminta on rakennettu maksassa"Kirjoittaa Dr. Karl Maret, MD, tärkeydestä dynaamisen maksan toimintaa.

"Moitteeton toiminta silmät, sydän, aivot, sukurauhaset, nivelet ja munuaiset, kaikki riippuu hyvä maksaan ja sen vuoksi, että on tärkeää puhdistus maksaan luonnostaan."

"Jos maksa on vaurioitunut, on heikkeneminen koko kehon toiminta ja lisääntynyt metabolinen stressi henkilö."

Ruoka puhdistaa maksaan luonnollisesti

Joten tässä on seitsemän tärkeitä elintarvikkeita voi sisällyttää osaksi ruokavaliota säilyttää terve maksa.

Valkosipuli, greippi, omena, vihreä tee ja vihanneksia joitakin elintarvikkeita, jotka esittelemme teille alla ja jotka ovat todella erittäin hyödyllistä puhdistus maksaan luonnollisesti.

Muista lukea: Juo poistaa ahdistusta ja laihtua

valkosipuli puhdistaa maksaan luonnollisesti

valkosipuli

Valkosipuli sisältää monia rikkiä sisältäviä yhdisteitä ja aktivoimalla maksan entsyymit, jotka vastaavat poistaa myrkkyjä kehosta. Yhdessä sipulia, sisältää myös Allisiini ja seleeniä, kaksi tehokasta ravintoaineita, jotka suojaavat maksa myrkyllisiä vaurioita ja auttaa detoksifikaatioprosessin ja tietysti molempien valkosipuli ja sipuli ovat ihanteellisia puhdistus maksaan luonnollisesti.

greippi

Tämä ruoka on runsaasti luonnon C-vitamiinia ja antioksidantteja, kaksi puhdistusaineet voimakas maksan. Valkosipuli, greippi sisältää yhdisteitä, jotka stimuloivat entsyymien tuotantoa maksan vieroitus. Se sisältää myös flavonoidiyhdisteen tunnetaan naringeniini tekee maksa polttaa rasvaa eikä tallentamatta niitä.

vihreä tee

Vihreä tee sisältää katekiinit, eräänlainen kasvi antioksidantti, joka on osoitettu tutkimuksissa poistaa rasvan kertymistä maksaan ja edistää oikeaa maksan toimintaa. Tämä juoma myös suojelee maksaa kääre, jotka muuten kerääntyä ja aiheuttaa vakavia vahinkoja.

Vihreät lehtivihannekset

Vihreät lehtivihannekset kuten katkera kurpitsa, rucola, voikukka lehdet, pinaatti, sinappi vihreät, ja sikuri sisältävät myös lukuisia pesu- yhdisteitä, jotka neutraloivat raskasmetallit, mikä auttaa suuresti maksassa. Lehtivihannekset myös poistaa torjunta- ja kasvinsuojeluaineiden ruumiin, ja kannustaa luomaan ja virtaus sappeen.
elintarvikkeet puhdistaa maksan luonnollisesti kuin vihreä tee

Avokadot, pähkinät ja kurkuma puhdistaa maksaan

Nämä elintarvikkeet auttavat pitämään terveenä ajamalla puhdistus tavalla puhdistaa ja korjata vioittuneita maksa samanaikaisesti.

avokadot

Avokadot aktiivisesti edistää maksan terveyttä suojaamalla vastaan ​​myrkkykuormitusta, ja lisää niiden puhdistusteho. Jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että syö yhden tai kaksi avokadot viikossa vain 30 päivää voi korjata vioittuneen maksan ja auttaa puhdistamaan maksan luonnollisesti.

saksanpähkinät

Pähkinät sisältävät runsaasti L-arginiini, aminohappo, glutationi ja omega-3-rasvahapot myös auttaa puhdistaa maksasairauksien aiheuttamia ammoniakkia. Pähkinät myös auttaa verta hapetetaan ja otteita niiden kuoret käytetään usein kaavoissa puhdistaa maksassa.
Kurkuma puhdistaa maksaan

Älä lopeta lukeminen: Finish selkäkipu

kurkuma

Kurkuma on yksi tehokkaimmista elintarvikkeet ylläpitää tervettä maksa, se on osoitettu aktiivisesti suojelee maksaa myrkyllisiä vaurioita ja jopa ennallistamista maksasoluissa. Kurkuma lisää myös luonnollista tuotantoa sapen ja parantaa yleistä toimintaa sappirakon, toinen elin elin käytetään sen puhdistusta.

Muita tapoja puhdistaa maksan ja pitää se terveenä on seuraavassa muodossa:

 •  Puhdistus maksa ja sappirakko greippi, sitruuna, valkosipuli, oliiviöljy ja cayenne.
 • Miten poistaa sappikivet luonnollisesti.

Juoda puhdistaa maksaan

juoda puhdistaa maksaan luonnollisesti

Joskus tai maksasairaus saattaa jäädä huomaamatta, mutta varmista syöt terveellistä ruokaa ja yrittää puhdistaa meidän maksan kunnolla.

On ihmisiä, jotka kiinnittää huomiota omaan sydän, munuaiset ja keuhkot, ja sivuuttaa tärkeää tukea terve maksa, tietämättä, että maksasairaus vaikuttaa kaikkiin elämän laatua.

Jotta vältetään tautien kuten hepatiitti tai rasvamaksa tulisi puhdistaa kunnolla.

Maksan puhdistus on hyvin yksinkertainen, koska voimme tehdä sen täysin luonnollinen tapa, käymättä mitään erikoislääkärin, yksinkertaisesti käyttämällä minttu.

ainesosat:

 • Kourallinen tuoreita mintunlehtiä
 • sitruunamehu
 • appelsiinimehua
 • yksi litra puhdistettua vettä
 • puhdas orgaaninen hunaja maun

valmistelu:

 1. Laita vesi kattilaan ja anna sen lämmitä liedellä.
 2. Sitten laittaa mintun lehtiä sisällä ja anna kiehua noin 5 minuuttia.
 3. Poista sitten uunista ja anna seistä useita minuutteja.
 4. Laita sitruunan mehu ja appelsiini sisältä sitruunan kuori. Lisää vähän hunajaa maun ja meillä on juoda puhdistaa maksan valmis nautittavaksi.

Voit kuluttaa tätä juoda kuumia tai kylmiä, kumpikin vaihtoehto on hyvä. Auttaa puhdistamaan maksan ja voit myös saada paljon hyötyä vatsaan ja ruoansulatuskanavan, joten älä viivyttele käynnistämistä.

Kirjoittaminen: Life Team lucida
kuva Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 86 = 91