5 tapaa toteuttaa vihreää teetä polttaa rasvaa ja laihduttaa

vihreä tee Se on yksi parhaista luonnon antioksidantteja Sieltä on runsaasti flavonoideja, mikä tekee siitä erinomaisen juoman torjua sairauksia, ennenaikaista vanhenemista, vapaita radikaaleja ja laihtumiseen. On monia tapoja ottaen vihreää teetä polttaa rasvaa ja laihtua, sitten viittaukset 5 muodot ovat tunnettuja.

Poistaa rasvaa vihreää teetä

Miksi ottaa vihreää teetä laihtua?

Tehokkuutta tämän laihtuminen juomaa perustuu 3 avaintekijöitä:

 1. Stimuloi kalorien menot, joka suoraan vaikuttaa painoon.
 2. Lisää aineenvaihduntaa ja lisää toiminnan ruoansulatusentsyymien.
 3. toimii voimakas diureetti estää nesteen kertymistä ja auttaa poistamaan myrkkyjä.
 4. vähentää rasvaa kertynyt. Vihreä tee voi estää lipolyysiä, prosessi, jossa rasvoja (triglyseridejä) hajoavat elimistössä. Esto jakautuminen triglyseridien estää rasvan imeytymisen, millä varmistetaan, että paljon olisi lihonut. Tämän lisäksi, vihreän teen katekiinit inhiboivat tärkeä entsyymi, joka kiihdyttää aineenvaihduntaa, mikä lisää polton kaloreita.

5 tapaa toteuttaa vihreää teetä polttaa rasvaa ja laihduttaa

Nämä edut voidaan valjastaa teetä eri esityksiä, joko infuusiona, kylmää teetä tai tabletteja. Tärkeyttä sen tehokkuus piilee on vakio ja mittaamalla sopiva määrä.

Kuppi vihreää teetä laihtuminen ja polttaa rasvaa

1. Ota 3 kertaa päivässä jokaisen aterian

Tehokkain tapa juomaan vihreää teetä laihtua, On oltava johdonmukaisia ​​jokaisen aterian jälkeen päätöksenteossa. Välittömästi 20- 30 minuutin kuluttua aamiainen, lounas ja illallinen. Estää siten rauta elintarvikkeista imeytyy ja samalla edistää rasvan palamista ja kiihtyi aineenvaihduntaan.

2. Vihreä tee laihtuminen pillereitä

Vihreä tee voidaan myös kulutetaan kapseleina, niin pillerin jokaisen pääaterian riittää saada hyötyjä. Kapselit ovat samat tehoaineet infuusiona, se toimii antioksidanttina ja stimuloi thermogenesis prosessi.

Älä lopeta lukeminen: Paras ja huonoin elintarvikkeiden vatsaontelon rasvan

3. Ota vihreää teetä tyhjään vatsaan aamulla

Seuraavat samaa kaavaa ottaen 3-4 kupillista päivässä voidaan ottaa aamulla ennen aamiaista ja sekoitetaan sitruunan mehu parantaa sen keventämällä vaikutus. Sitten 30 minuuttia lounaan jälkeen ja viimeinen 1 tunti ennen nukkumaanmenoa.

4. mehua kylmää vihreää teetä

Toinen tapa nauttia rasvanpolttoa hyötyä tästä juomaa, on sitä rikas kylmä mehu vihreää teetä. Valmista tämä juoma on äärimmäisen yksinkertainen, etenee infusoitava ja seistä, kun tämä kylmä sekoittaa sitruuna, minttu, jäätä ja makeutusaine. Se voidaan ottaa 30 minuutin jälkeen jokaisen aterian.

5. vihreää teetä Chia siemenet

Chia ovat täynnä kuitua, proteiinia ja omega 3. Valmista juoman näiden kahden ainesosia, esimerkiksi tärinän Chia siemenet ja vihreä tee auttaa polttamaan rasvaa hyvin tehokkaasti. Omega3 monityydyttymättömät rasvahapot voivat parantaa hyötyosuutta vihreää teetä antioksidantteja saavuttaminen parantaa niiden vaikutusta laihtuminen.

Variantteja vihreää teetä laihtuminen

Tämä juoma on hyvin monipuolinen, se voidaan valmistaa monella eri tavalla, kuten näissä vaihtoehdot:

 • Churning avokado (avokado): Se on hyvin rikas ja energiajuoma, joka antaa tarvittavia ravintoaineita laihtua.
 • Natriumbikarbonaatilla: Leivonta tuo ominaisuuksia, jotka auttavat sinua laihtua ja voidaan yhdistää infuusiona vihreää teetä hyödyntää kaikkia sen tuomia etuja ja vaihtelevat hieman, vaikka maku voi olla hieman epämiellyttävä, tulokset ovat todella tehokkaita.
 • Vihreää teetä sitruunan ja inkivääriNämä kolme komponenttia voimistaa toisiaan, ja virheetön resepti laihtuminen.
 • Valmistamiseksi vihreää teetä vettä: Tämä valmiste on täydellinen otettava koko päivän, aamusta iltaan. Sillä ei ole rajoitettu, koska se koostuu samat kolme kupillista teetä sekoitettu neljä kupillista vettä. Se voidaan yhdistää sitruuna ja jotkut makeutusaine maun parantamiseksi. Tämän menetelmän, diureettinen vaikutus paranee.
 • Vihreää teetä mintulla. Tämä juoma sisältää vain 9 kaloria. Se on resepti virkistävää vihreää teetä auttaa laihtumisen käyttää myös hyödyt minttu. Piparminttu auttaa kylläisyyden vaikutus ja estää myös tulevia nälkää mielihaluja, joilla voi olla päivän aikana. Minttu on myös erinomainen ruoansulatus ja rasvanpolttoa elimistössä. Vaatimukset 1/2 cup tuoretta minttua lehdet, 2 vihreää teetä pussit ja tl hunajaa tai stevia makeuttamiseen (lisävaruste).

Älä lopeta lukeminen: laihtua helposti selleri

Näkökohtia, kun otetaan vihreää teetä

Tämä juoma kuin muut teetä on piristävä aine tunnetaan teína. Siksi sen käyttöä olisi seurattava yöllä välttää haittavaikutuksia, kuten unettomuutta. Lisäksi liiallinen kulutus ei suositella raskaana oleville naisille, lapsille tai henkilöille, joilla on korkea verenpaine.

 • Sinun ei koskaan tulisi juoda enemmän kuin 5 kuppia päivässä, koska se voi aiheuttaa nopea syke, ripuli tai päänsärkyä.
 • kulutus muita lääkkeitä tulisi välttää kokonaan, tai mahdollisesti aina yhteyttä lääkäriin.
 • Ihmiset, joilla on ongelmia stressiä tai anemiat, pitäisi olla erityisen varovainen, koska kulutus voi vaikeutua raudan imeytymistä elimistöön.

Sopivin kulutus on lisätä noin 3 grammaa vihreää teetä, jotta päivittäinen kulutus ei ylitä 10 grammaa. On suositeltavaa neuvotella erikoislääkärin ennen mitään kulutusta teetä, sillä vaikka kyseessä luonnontuotteita, sillä saattaa olla merkittäviä haittavaikutuksia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 65 =