10 kotiin korjaustoimenpiteitä paranna keuhkoputkentulehdus

Jos heräät eräänä aamuna, toivoen, että olet kamppaillut että kauhea yskä, yskä jopa tyyneys vain löytää sen uudelleen, saatat ovat kehittäneet erittäin tuskallinen infektio, joka voi olla merkki keuhkoputkentulehdus.

keuhkoputkentulehdus

Mikä on keuhkoputkentulehdus?

Ennen kuin hän kertoa teille joitakin helppoja korjaustoimenpiteitä, jotka voivat auttaa akuutti keuhkoputkitulehdus, sinun täytyy tietää hieman lisää tartunnan itse. Tällä tiedolla, sinulla on paremmat mahdollisuudet taistella sitä vastaan.

Akuutti keuhkoputkitulehdus on yleinen infektio, joka vaivaa vähintään 1: llä 10: stä tapaat matkalla töihin. Hyvin usein, keuhkoputkentulehdus aiheuttaa sama virus, joka aiheuttaa puts vilustuminen ja yskä, bronkiitti voidaan myös johtua bakteerien tai sienten jopa.

Keuhkoputkentulehdus usein seuraa sen jälkeen flunssan kun vastus on hyvin pieni. Jos tilannetta ei korjata, voi johtaa keuhkoputkentulehdus, keuhkokuume voi olla hengenvaarallinen.

Mistä tiedät, jos sinulla on keuhkoputkentulehdus?

  • itsepintainen yskä ja lima karkotus
  • vinkuminen
  • epämiellyttävä tunne rinnassa
  • hengitysvaikeudet

Etusivu korjaustoimenpiteitä varten keuhkoputkentulehdus:

keuhkoputkentulehdus kaavio

Jos sinusta tuntuu liittyy edellä oireita, voit jopa saada keuhkoputkentulehdus, ja se on aika tehdä vierailun lääkäriltä. Yhdessä joidenkin antibioottien vähentää limaa, nämä kotiin korjaustoimenpiteitä ovat välttämättömiä nopeuttaa toipumista.

1. Gargle:

Sylkee aina yskä ja päästä eroon, että ysköksen. Parempi ulkona kuin sisällä. Hengitä höyryä kotona, mutta ole varovainen siinä. Kiehuva vesi voi jättää palovammoja ole varovainen. Kurlata lämpimällä suolaveden ja muistaa lisätä sekoitus ripaus kurkuma lisätään veteen auttaa purkamiseksi liman hengitysteitä.

Älä lopeta lukeminen: 6 merkkejä, jotka kärsivät Hashimoton tauti tai krooninen kilpirauhastulehdus

2. Eukalyptusöljy:

Hyvin eukalyptuksen tuoksu öljyä voi rauhoittaa kaikkein itsepintaisesti ja jatkuva päänsärky. Pidä Eukalyptusöljy käsillä. Laita muutama tippa nenäliinasi ja haistaa sen usein. Öljy on sanottu ominaisuuksia, jotka taistelevat bakteereita ja auttaa taistelemaan yskä tappaa bakteereita. Hengittäminen öljyä myös auttaa selvästi kaventuneet hengitysteihin.

3. Kuumat juomat:

Toisin Yleisessä kielenkäytössä monella paikallisella alkuperäiskielet, kuumia juomia emme tarkoita alkoholia. Muista pitää hengityselimiä hieman kostea välttää liiallista kivun yskää. Ottaa paljon kuumia nesteitä, vettä, teetä, kahvia, keittoa, kaakaota, jne pitää kurkun kostea ja välttää kuiva tuntea, koska se johtaa usein ärsytystä ja kutinaa tunne.

4. Mantelit:

manteliöljyä

Liotus mantelit ja syödä niitä tyhjään vatsaan lasillinen lämmintä maitoa. Muista pureskella kunnolla. Voit myös murskata joitakin mantelit lasillisen appelsiinimehua nopeita tuloksia. Mantelit on runsaasti kalsiumia, magnesiumia ja kaliumia, ja auttaa taistelemaan bakteereita ja bakteereja, jotka aiheuttavat keuhkoputkentulehdus.

5. Chillies:

Syödä chili koska tämä auttaa laimentaa paksua, sitkeä lima ja karkottamiseksi koneeltasi. Chili, chutney tai ruokia, jotka on cayennessa ovat suuri lahja, kun sinulla on hyökkäys keuhkoputkentulehduksen tai jopa kylmä.

Älä lopeta lukeminen: Valittu: Antibiootit ovat hyödyttömiä akuutti sinuiitti.

6. eksoottisia Oregano:

Tiesitkö, että oregano on suuri antibiootti? Oregano on käytetty vuosikymmeniä parantua ja taistella keuhkoputkentulehdus. Se toimii tulehdusta ja antimikrobinen aine, ja auttaa vähentämään tukkoisuus johtuu turvotuksesta ja pysäyttää infektio etenee hidastamalla bakteerien kasvua ja mikrobeja.

7. Valkosipuli ja Hunaja:

Tämä on yksi parhaista kotiin korjaustoimenpiteitä varten keuhkoputkentulehdus. Pica valkosipulia ja sipulia, ja syödä niitä hunajalla. Yhdistelmä on nieltävä pureskelematta ja kahdesti päivässä. Sekä sipulia ja valkosipulia on antibiootti ominaisuuksia ja laittaa sinut tiellä nopeaa elpymistä. Hunaja auttaa myös menettää vahvuus seoksen.

8. Makea Korjaus:

Kaneli ja hunaja, herkullinen ruoka ainesosia, ovat täynnä antioksidantteja ja entsyymejä, jotka lähettävät kehon tuotantotoiminnan taistelevat valkosolujen sairaus ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Hunaja on rauhoittava vaikutus kurkun liikaa.

9. Maustettu tee:

Mikään ei voita kuppi höyryävän kuumaa teetä kun olet huono keuhkoputkentulehdus. Lisää teetä hieman timjami ja keväällä, ja turvallinen palkki valmistettu paras koti korjaamiseksi voi auttaa taistelussa keuhkoputkentulehdus.

10. Juo paljon vettä:

Vesi on luonnollinen yskänlääke. Useimmat meistä niellä lusikallista expectorants (yskänlääkettä) unohtamatta juoda runsaasti puhdasta vettä on sama vaikutus. Jos sinulla on kurkkukipu, lämmitetään vettä ja nauttia kaikesta päivän.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 39 = 49