10 parasta hedelmiä diabeteksen

greippi diabetes

Mukaan American Diabetes Association, 25,8 miljoonaa amerikkalaista on diabetes ja vuoteen 2020 mennessä puolet kaikista amerikkalaisista kärsivät tästä taudista.

Diabetes aiheuttaa korkeaa veren sokeria (glukoosia) puutteen vuoksi insuliinin tuotantoa tai toimintahäiriö. Se on luokiteltu pääasiassa tyypin 1, jossa keho ei tuota insuliinia tai tyypin 2, jossa keho ei pysty oikein käyttää tuottamaansa insuliinia.

Ruokavalio suunnitelma diabetekseen tulee sisältää elintarvikkeita, jotka sisältävät runsaasti ravinteita, vähärasvainen, kohtalainen kaloreita ja vähän makeat elintarvikkeet.

Kuten hedelmät ovat yleensä makea, ihmiset ajattelevat usein, että diabeetikon tulisi välttää syömistä. mutta On olemassa useita hedelmiä, jotka ovat erityisen tehokkaita hallinnassa verensokeri. Täynnä vitamiineja, mineraaleja, antioksidantteja ja phytonutrients, hedelmät ovat terve lisä mitään ruokavaliota.

Jotkut hedelmät ovat parempia kuin toiset diabeetikoille. Lisäksi diabeetikoille olisi myös otettava huomioon sellaiset tekijät kuin glykeeminen indeksi ja glykeeminen kuorma, joka tarjoaa tietoa siitä, miten eri elintarvikkeiden vaikuttavat verensokeriin ja insuliinitaso.

Alhainen glykeeminen indeksi elintarvikkeet uskotaan olevan edullinen vaikutus veren glukoosipitoisuuden koska ei merkittävästi vaikuta veren sokeria. Tyypillisesti, elintarvikelisäaineita, glykeeminen indeksi pisteet 55 ja alla luokitellaan matalan glykeemisen elintarvikkeet. Ne, joilla pisteet glykeeminen indeksi 70 ja edellä pidetään korkea glykeeminen elintarvikkeita.

10 parasta hedelmät diabeetikoille

omena

1. Omenat

Rapeita, mehukas ja makea omena voivat suojata diabetesta. Omenat on runsaasti liukoista kuitua, C-vitamiinia ja antioksidantteja. Ne sisältävät myös pektiiniä, joka auttaa puhdistaa kehon ja poistaa haitalliset kuona-aineita ja vähentää insuliinin tarvetta diabeetikoille jopa 35%.
Lisäksi omenat auttaa estämään sydänkohtauksia, vähentää syöpäriskiä ja estää silmäsairaus diabeetikoilla.

Glykeeminen indeksi, joka vaihtelee 30-50

Ehdotti palvelevat: Pieni ja keskipitkällä omena päivässä suositellaan.

2. Kirsikat

Kirsikat ovat yksi alhaisimmista luokituksia hedelmiä glykeeminen indeksi 22.
Kirsikat sisältävät Antosyaanit, joiden tiedetään auttaa vähentämään veren sokeria lisäämällä insuliinin tuotantoa 50 prosentilla. Ne auttavat myös taistelussa sydänsairauksia, syöpää ja muita sairauksia, jotka ovat yleisiä diabeetikoilla.

Ehdotti palvelevat: Kirsikat voi syödä tuoreena, säilykkeitä, jäädytetyt tai kuivatut. Puoli kupillista kirsikat päivässä on hyvä valinta.

Älä lopeta lukeminen: lämpö ja kylmähoito lievittää kipua

3. Musta Luumut

Musta luumut, joka tunnetaan myös nimellä Jamun tai Jambul, voi auttaa paljon verensokerin. Tutkijat Isä Muller Medical College Intiassa, havaitut vaikutukset mustan luumut diabeteksen hoidossa. Läsnäolo antosyaniineja, ellagiinihappo ja hydrolysoituvia tanniineja musta luumut tekevät erittäin hyödyllistä diabeetikoille hedelmiä.
Yhdessä hedelmiä, lehtiä, marjoja ja siemeniä musta luumu puu, niitä voidaan käyttää ohjaamaan verensokerin.
Ehdotti palvelevat: Puoli kuppi mustaa luumut suositteli päivittäin kun hedelmät ovat saatavilla markkinoilla. Voit myös tehdä Kuivattu siemenet ja syövät tl jauhe vedellä kahdesti päivässä.

4. Guava

Guava on runsaasti lykopeenia, suuri määrä kuitua ja hyvä määrä C-vitamiinia ja kaliumia. Kaikki nämä ravintoaineet ovat hyödyllisiä säilyttämään verensokerin.

Ne, jotka ovat vaarassa sairastua diabetekseen voi estää juomassa teetä guava lehtiä. Kuivia guava lehtiä ja perunamuusi. Keitetään yksi ruokalusikallinen murskattuja guava lehtiä kuumalla vedellä. Anna seistä viisi minuuttia, sitten kantaa sitä. Juoda tämä tee kerran päivässä.

Ehdotti palvelevat: Syö koko viipaloitu guava kuorittu päivittäin. Vaihtoehtoisesti voit juoda pieni lasi guava mehua.

5. Avokado

diabeettisen Aguacate

Koska sen kuitupitoinen ja terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja, avokadot auttaa vakauttamaan verensokeri. Mukaan Akatemian Ravitsemus ja ravitsemusoppi, kertatyydyttymättömiä rasvahappoja myös parantaa sydämen terveyttä. Diabeetikoille on suurempi riski sydänsairauksien ja aivohalvauksen. Lisäksi, avokado sisältää hyvä määrä kaliumia, mineraali, joka auttaa estämään diabeettisen neuropatian.

Ehdotti palvelevat: Keskikokoinen avokado päivässä on hyvä diabeetikoille. Voit sisällyttää avokadot salaatteja ja voileipiä, tai tehdä kastike muhennetulla hieman sitruunamehua, valkosipulia ja oliiviöljyä.

6. greippi / greippiä

Greippi, on korkea liukoista kuitua ja C-vitamiinia, ja sillä on alhainen glykeeminen indeksi 25.
Greippi sisältää flavonoidi nimeltään naringeniini lisää kehon insuliiniherkkyyttä ja myös auttaa ylläpitämään tervettä paino.

Ehdotti palvelevat: Puoli iso greippi (noin kolme neljäsosaa cup) päivässä auttaa hallitsemaan verensokeria veressä. Syö hedelmiä sijasta juominen mehua tuottaa suurimman hyödyn liittyvät diabetekseen.

7. Mansikat

Ne ovat täynnä antioksidantteja, vitamiineja ja kuitua, jotka voivat auttaa hallitsemaan verensokeria veressä ovat vähän hiilihydraatteja ja on alhainen glykeeminen indeksi on 40. Kun mansikoita syödään, ne auttavat tuntuu täysin pidempään, pidä verensokeritasoasi vakaa ja nostaa energiatasoa verta.

Älä lopeta lukeminen: Mikä on aneurysman ja miten sen estämiseksi

Ehdotti palvelevat: Kolme neljäsosaa kuppi mansikoita päivässä pidetään hyvänä diabeetikoille.

Voit lisätä tuoreita mansikoita viljaa tai salaatteja, syödä niin terveellinen välipala ja käyttää niitä tekemään vähäsokerisia jälkiruokia.

8. Appelsiinit

Appelsiinit ovat yksi terveimpiä hedelmiä, jotka voidaan sisällyttää säännöllinen ruokavalio diabeteksen. Appelsiinit eivät ole kovin korkea luonnollista sokeria ja sisältävät suuria määriä kuitua, C-vitamiinia ja muita mineraaleja, kuten tiamiini, jotka auttavat hallitsemaan veren sokeria.

Lisäksi appelsiinit myös luokiteltu matalan glykeemisen indeksin ruoka, joka auttaa vapauttaa hitaasti glukoosin vereen. Lisäksi, appelsiinit voi auttaa hallitsemaan tai vähentämään painoa, yksi riskitekijöistä diabetes.

Glykeeminen indeksi, joka vaihtelee 31-51

Ehdotti palvelevat: Pieni oranssi päivittäistä ruokavaliota voi auttaa pitämään verensokerin määrää veressä ja diabeteksen hallinnassa. Juominen appelsiinimehu ei saada samat hyödyt puutteellisuuden takia kuitupitoisuus.

9. Päärynät

Päärynät ovat runsaasti vitamiineja, B1, B2, C ja E, sekä kuitua, joka auttaa säätelemään sokeria veressä, alentaa kolesterolia, vahvistaa immuunijärjestelmää ja parantaa ruoansulatusta. Lisäksi päärynät ovat vähän hiilihydraatteja ja kaloreita ja on luokitus 38 glykeeminen indeksi.

Päärynät ovat erityisen hyödyllisiä ihmisille, joilla on tyypin 2 diabetes, koska ne auttavat parantamaan insuliiniherkkyyttä.

Ehdotti palvelevat: Diabeetikot voivat syödä pieniä tai keskisuuria päärynä. Voit nauttia päärynä jälkiruoka tai makea välipala.

10. Kiwi

kiivi diabetes

Positiivinen korrelaatio löytyi kulutuksen kiivi ja laski veren sokeria. Kiivi sisältää C-vitamiinia, E ja A, flavonoideja, kaliumia ja suuria määriä beetakaroteenia, jotka suojaavat vapailta radikaaleilta ja parantaa yleistä terveyttä.

Lisäksi, kiivi on runsaskuituinen ja vähän hiilihydraatteja, jotka auttavat säätelemään veren sokeria ja kolesterolin alentamiseksi.

Glykeeminen indeksi: vaihtelee 47-58.

Ehdotti palvelevat: Syöminen kiiveille päivässä auttaa hallitsemaan veren glukoosipitoisuutta ja tarjoavat terveellisen vaihtoehdon välipaloja runsaasti rasvaa tai sokeria vaihtoehto.

Syödä näitä hedelmiä kohtuullisesti hallita verensokerin ja tyydyttää makealle.

Tutkineet ja kirjoittanut joukkue elämä Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 38 = 46