5 varoitusmerkit paljastava sameaa virtsan

tumma virtsa Se tarkoittaa virtsan tummumista. Tämä virtsa voi olla valkoinen (sumu, maitomaista) tai tumma (keltainen, oranssi, ruskea tai punainen) ja voi aiheuttaa fyysisen rasituksen tai erilaisten ruokien, lisäravinteet, lääkkeet tai sairaudet. Samea virtsa ilmaisemaan proteiineja, rasvoja, fosfaatti tai uraattikiteiden, bilirubiini, lima, epiteelisolujen, mätä (valkosolut) tai vereen (punasolujen) virtsassa, ja joissakin tapauksissa varoittavat merkkejä on terveysongelma, joka vaatii kiireellistä huomiota.

tumma virtsa

valkosolujen virtsassa

Tässä artikkelissa keskitymme valkosolujen, jota kutsutaan myös valkosolujen jotka ovat tärkeä osa immuunijärjestelmää. He vastaavat infektioita, tuhota hyökkääjät, ja yleensä auttaa poistamaan kaikki tyytymättömyyden kehomme kärsivät. Koska kaikki solut lopulta kuolevat ja leukosyytit suodatetaan pois kehosta. Kun virtsata, ajat pieni määrä valkosoluja. Sana tässä on "pieni".

Tietyissä olosuhteissa, leukosyytit erotettiin suurempia määriä, joskus tarpeeksi nähtävissä tumma virtsa. Tämä ei tapahdu ilman perimmäinen syy, joten on tärkeää kiinnittää huomiota Kehon signaalien.

5 merkkejä terveysvaroitukset sameaa virtsan

Leukosyyttimääriä määritetään virtsanäyte. Tulokset Testin yhdessä muiden esiintyviä oireita, auttaa lääkäriä koulutukseen niiden täydellinen diagnostiikka. Useita eri olosuhteissa voi johtaa tasojen leukosyyttien virtsaan liikaa, joista jokaisella on erilaiset ominaisuudet ja syitä.

mutainen värinen virtsa

virtsaumpi

Kun tukos virtsateiden, joko jokin vieras esine, trauma tai jotain kivi munuaisissa tai virtsarakossa, tulos on virtsateiden tukos. Tukkeuma estää virtsan virtaus ja sekoittaa ympäröivään kudokseen. Valkosolujen reagoida ärsytystä myöhemmin päätyvät virtsaan että onnistuu saamaan läpi yhdessä verta.

Oireita virtsateiden tukkeuma sisältävät virtsaamisvaikeutta, voimakas kipu puolella. Joitakin syitä virtsan esteitä vaikuttaa miehiin ja naisiin epätasaisesti, mutta yleinen kokemus vastaavalle tasolle. Virtsa testi virtsan tukos on todennäköisesti osoittaa valkosoluja ja hemoglobiini. Koska se ei ole bakteeri-infektio (vaikka yksi voi kehittyä tukos), nitriitit ei normaalisti.

munuaistulehdus

Kun munuainen on tartunnan bakteerit, tilaa kutsutaan pyelonefriitti voi esiintyä. Tämä johtaa valkosolujen ja bakteerit, jotka päätyvät virtsaan, sekä kylki kipu, pahoinvointi, oksentelu, kuume ja huonovointisuus. naiset, ihmiset, joilla on heikentynyt immuunijärjestelmä tai jotka käyttävät -katetrien lisääntynyt riski munuaistulehdus. Virtsa osoittaa leukosyytit, bakteerit ja nitriitin (käsittelyn tuloksen bakteerit nitraatit) kanssa mahdollisesti hemoglobiini, riippuen vakavuudesta.

Älä lopeta lukeminen: Chew ruoka voi auttaa laihtumaan.

samea virtsan leukosyytit

raskaus

Raskaus aiheuttaa paljon muutoksia elimistössä. Yksi tällainen muutos on mahdollinen bakteerien lisääntymistä virtsateiden, kutsutaan oireeton bakteriuria esiintyy noin 2%: sta 10% raskauksista. Kuten nimikin kertoo, oireeton bakteriuria ei ole oireita. Kuitenkin, virtsa paljasti nitriittejä, bakteerit ja leukosyytit. Tämä on tärkein syy, miksi raskaana olevat naiset säännöllisesti virtsa testi tehdään, koska tilaa ei voida havaita toisin.

Raskauden aikana emättimen eritteistä nousee pitää puhtaana. Näiden eritteiden voi sekoittunutta virtsan ja toinen lähde leukosyyttien.

Virtsatieinfektio (UTI)

Kun bakteerit anna virtsaputken, ne voivat saavuttaa virtsarakon ja aiheuttaa tulehduksen. Koska virtsaputki on lyhyempi naiset, naiset ovat alttiimpia virtsateiden tulehdukset kuin miehet. Oireita virtsatieinfektio ovat lisääntynyt virtsaamistarve, virtsarakon kouristuksia ja kipua nivusten alueella. Virtsa paljasti leukosyytit, nitriitti, ja bakteerit.

ITU voi tulla monista lähteistä. Käyttö likainen alusvaatteet, sukupuoli, väärä puhdistus, ja kaikki voivat lisätä riskiä bakteerien pääsyn virtsaputkeen. Lisäksi jotkut muut virtsateiden häiriöt voivat johtaa virtsatietulehdus. Esimerkiksi, pysähtynyt virtsa säilyttää esteen tai bakteerien lisääntymistä raskauden voi joskus johtaa VTI, jos ei ole osoitettu riittävän nopeasti.

interstitiaalinen kystiitti

Interstitiaalinen kystiitti on krooninen tila, joka tunnetaan myös nimellä kivulias virtsarakko. Tarkka syy on tuntematon, mutta uskotaan liittyvän päällysteen koostumusta tai virtsarakon signaaleja aivojen lähettää ja vastaanottaa. Tapauksissa, interstitiaalinen kystiitti, virtsarakon tulehtuu ja aiheuttaa lantion kipua välillä peräaukon ja kivespussin tai emättimen, usein virtsaaminen pieniä määriä, ja kipu tai epämukavuus, joka lisää rakon täyttyessä.

Älä lopeta lukemista: en tiedä närästys

Enemmän naisia ​​kuin miehiä kokevat kunnossa ja oireet ovat yleensä eritasoisia harjoituksia ajan, yleensä, jotka muistuttavat virtsatieinfektio. Kuitenkin virtsan leukosyytteihin vain ne vastasivat tulehdus ja jälkiä bakteerien näytettäisiin.

Luonnollinen hoitoja valkosolujen virtsassa

Samea virtsa korjaustoimenpiteitä

Vähentää leukosyyttimääriä virtsassa on lähinnä käsitellään mitä vetää ulos valkosolujen ensin. Saat pyelonefriitti, virtsatietulehdus ja raskaus, varmista, että olet hyvin sammutettua on tärkein vaihtoehto.

Juomalla runsaasti vettä

Yksi hyvä kotiin korjaustoimenpiteitä hoitoon sameaa virtsan leukosyyttejä on juoda runsaasti vettä. Tämä johtaisi virtsata usein aiheuttavat bakteerit tapetaan. Tartunnan saaneen henkilön tulee ottaa vähintään 10-12 lasillista vettä päivässä.

karpalomehua

Kun pitoisuus virtsassa happamuus nousu voidaan estää bakteerien kasvua. Tämä voidaan varmistaa kuluttaa enemmän C-vitamiinia Karpalomehua on runsaasti C-vitamiinia Tartunnan henkilön on oltava vähintään 1000 mg C-vitamiinia päivittäin selventää samea virtsaan.

auringonhattu

Echinacea voi auttaa paranna virtsatietulehdukset nopeasti. Echinacea teen juominen tai syövät ruohoa kerran päivässä voi olla erittäin hyödyllistä.

Omenaviinietikkaa

Bakteerien kasvua virtsassa voidaan tarkistaa kalium ja tiettyjen entsyymien. Omena etikka sisältää korkeita pitoisuuksia entsyymien ja kalium tulisi nauttia infektion parantamiseksi. Samoin karpaloita ja ananakset voi auttaa taistelussa bakteereita.

natriumbikarbonaatti

Foods runsaasti kuitua voi myös auttaa epäpuhtauksien poistamiseksi virtsateiden. Infektio voi myös lievittää juominen lasin vettä sekoitetaan tl leivinjauhetta.

Kotiin korjaustoimenpiteitä ovat luonnollisia tapoja kuivatuksen tauti. Nopeasti kuivuva paitsi sairaus vaan myös varmistaa, että ei tapahdu uudelleen. unohdat ei kuulla, joka tapauksessa, asiantuntijan kanssa ennen kuin teet mitään korjata itse.

Life kirjoittaminen Lucida
kuva Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − = 28

map