Making käsintehtyjä koruja

käsintehtyjä koruja

Tehdä rannekoruja on yksi käsitöitä, jotka voivat useimmat ihmiset, jopa taidon työskennellä kädet luominen, on erittäin hyödyllistä aivoille.

Kun kyseessä on tehdä käsintehtyjä koruja täytyy olla hieman mielikuvitusta ja sitten voit tehdä oman molempien yhdistelminä tejiudos, värejä, muotoja ja pituuksia.

Tee käsintehtyjä koruja askel askeleelta

voit löytää monia esimerkkejä ranneketta jokainen on salaisuus kudoksen mutta eivät ole mitään monimutkaista, tarvitsee vain olla mukava työtila ja joiden kunkin kudoksen on katsottava tiukasti, mikä estää rannekkeen tulee toivottuja tai pidempään joissakin venyy vaikutuksia.

Craft ranneketta voi olla vaihtoehto antaa oman rakkaansa, ystävät ja olla hyvin, koska se on jotain, että olet tehnyt itsellesi ja joka antaa lisäarvoa lahjan. Ja tästä sinun tulee oppia joitakin vinkkejä ja neuvoja, jotka auttavat helpottamaan luomassa helppo rannekoru tehdä.

Käyttää rannerenkaita lisävarusteena

Rannerenkaat voi olla hyvä lisävaruste täydentämään pukea ja pukeutuminen voi myös olla sellaisia, jotka antavat erityistä väriä ranteet ja Puncture korosta kynnet. Rannerenkaat rannerenkaita itse, voidaan valmistaa monista materiaaleista ja tarvikkeet, jotkut vaativat enemmän työtä kuin toiset, ja jopa ehkä ole kaikkia materiaaleista ja on arm itseäsi hieman tarvittavien materiaalien monimutkaisempien ranneketta.

Älä lopeta käsittelyssä 15. luonnolliset tuotteet omaan ensiapulaukku

Yhteisiä aineita Macrame

käsintehtyjä koruja eri malleja

Joten voit olla viittaus lankatyyppejä yleisimmin käytetty valmistuksessa käsintehty rannekkeet ovat noin 7 uutta lankaa jollaisia ​​käytetään:

 • vahattu lanka (se on helpompi yhdistää solmut)
 • Merseroitu lanka (lanka on enemmän esteettinen)
 • Rotan häntää lanka (jota käytämme esimerkkiä ja ovat kirkkaampia värejä)
 • Ropelanka (antaa enemmän maalaismainen touch suunnittelu)
 • ohutta villaa (voi olla kalliimpaa kuin muut vaihtoehdot ja myydään suuria vyyhtiä paikoin)
 • Nailonlanka (on eri paksuudet, mutta ovat solmua heikko kohta, koska niillä on taipumus irrota helposti)
 • Kirjontalanka (ei paljon eri värejä, mutta solmut ovat hyvin esteettinen)

Riippuen suunnittelu valinta, mutta tee rannekkeen vain kierre ei ole monimutkaista, ja kun yhä go tehdä rannekoruja voi mennä lisätä kokemusta ja oppia taiteen makramee päästäkseen ikinä monimutkaisempia solmua ja kankaat, miten päästä kirjoittamaan nimesi ranneketta .. Et voi mennä pieleen ja ymmärtää kaiken paljon nopeammin, ja näet.

tehdä rannekoruja

Materiaalit täytyy tehdä pienimuotoisen rannekkeen:

 • Rotan hännän kierre (3 m) on hyvin voimakas ja kirkas paksumpaa lankaa väreillä
 • Kevyempiä tai vaaleammaksi
 • sakset
 • Clip taittuvat lapio
 • Painiketta Sulje

Älä lopeta lukeminen: nopea ja helppo tapa puhdistaa Iron

Ei olisi kovin käytännöllinen opettaa kuinka tehdä tällainen rannekkeen vain säveltää sitä, joten pyydämme teitä katsomaan tämän videon, joka on enemmän kuvaavia jotta voit tarkastella yksityiskohtaisesti käytetyt materiaalit ja erityyppiset solmua, joita tarvitaan, jotta ranneketta tähän makramee pisteen tyypin.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =

map