20 Ideoita kierrätykseen, joka voi antaa sinulle rahaa

Oletko ajatellut myydä jotain ilman investoida paljon? Tässä muutamia hyviä ideoita oman yrityksen ja tarjota hyvä luova vaihe hoito, ovat kierrätys ajatuksia, jotka voivat antaa sinulle rahaa.

ideoita kierrätykseen

Meillä kaikilla on paljon vanhoja kohteita tai jätteitä muodostuu ja olemme antaneet apuohjelma, se on tyypillinen roskaa että heitämme lajittelematonta tai tallentaa myöhempää löydämme hänet uutta käyttöä. Mutta usein ei tiedä mitä käyttää niitä lopulta päätyvät roskakoriin, koska se täyttää kodeissa tai autotallit, jolloin ruma ja keräämässä pölyä ja vikoja.

Sinusta tuntuu helpottunut, että hän on heittänyt kaiken kertyminen, mutta et tunne tyytyväisiä tehnyt jotain tuottavampia siitä.

Ideoita kierrättää ja tehdä ylimääräistä rahaa

Ennen kuin alat puhdistaa kotiin, haluamme näyttää 20 ideoita kierrätyksestä, jotka voivat antaa sinulle rahaa, ne ovat uskomattoman luovia ideoita voit tehdä itse projekteja jotka voivat muuttaa tarkoitus heittää ne ja antaa heille uusia kierrättämällä tarkoitukseen.

Pwadis toinen käyttää vanhaa käsine; rullaa vessapaperia kääntää ne kaunista taidetta, seinä kukkia; muovipullo kauniissa säiliöön; vanhoja renkaita söpö puutarhassa istuin. Kaikki riippuu mielikuvitus ja luovuus. Se on osa maailmasta ilman jätettä tai pikemminkin maailmassa, jossa jäte voi olla osa käyttökelpoinen paradigma.

Käsityöt kierrätysmateriaaleista

kierrättää ideoita turvallista lanka

Tässä on esimerkki yhdestä ideoita recicilar voit saavuttaa erittäin mukava korut. Tämä työ tehdään yksinkertaisesti vain turvallinen / hakaneula, lanka ja helmiä, voit tehdä rannekkeen hetkessä, ilman liimaa, johtoja tai muita asioita. Tämä on esimerkki luovuudesta, sillä vaikeusaste myös ei ole korkea. Aloita nyt kokeiluja ja tarjoavat niitä myyntiin.

Lemmikkieläinten kierrätetyistä lasipulloista

ideoita kierrätys muovipulloja

Tämä on yksi eniten käytetty ideoita kierrättää. Se on PET-pullojen käyttö. Tässä se käytetään uudelleen lasi / lasi maljakko. Mikään ei tiedettä tehdä se, vain leikata vene lopettamista korkki puesto- siinä määrin, että haluat muodostaa kupin, niin jos haluat, anna lomakkeet reunaan, aaltoileva tai teräviä piikkejä, voit jättää Normaali liikaa.

CD-levyt ovat myös hyödynnetty tässä luovan keksinnössä ovat ne, jotka muodostavat perustan tukemaan tätä söpö maljakko tai kulhoon istuttaa syötäviä yrttejä. Lopussa kaikki, voit maalata värejä, koristelu ne mieleisekseen. Voit tarjota heille, häiden, XV vuotta, morsiamen suihkut, vauva suihkut, tai vain myydä paikallisten veneet markkinoilla. Vapauta luovuutesi.

Nojatuoli renkaiden kierrätys

ideoita kierrätys renkaiden

Tämä on yksi enemmän hyviä ideoita kierrätystä kaikkien, koska sitä annetaan erittäin hyvä käyttää jotain, joka todella aiheuttaa paljon ympäristön pilaantumista. Niin monet renkaat maailmassa, jotka hävitetään päivittäin, että antavat toiminnallisuuteen, ansaitsee palkinnon. Tässä näemme, miten nämä renkaita käytettiin pieniä istuma penkkejä. Se venyi kankaasta keskellä, ja sijoitettiin puujalkaisina. Tee laskelmat ja kokeile tätä hienoa ajatusta kierrättää.

Lamppu kierrätysmateriaalia

ideoita kierrättää tölkit

On monia ideoita kierrätykseen, kyse on roskaa hylätä tarkkailla päivittäin ja katso, mitä voi olla hyötyä. Yllätyt että kirjaimellisesti kaikkea mitä voi tehdä jotain. Tämä on esimerkki lampun tehtiin ei-orgaanista jätettä. Tällöin tonnikalaa tölkit käytettiin. Kuvassa näkyy elementtejä, jotka kauppaavat tätä ajatusta ja joka voidaan helposti saavutettavissa. Tuloksena on enemmän kuin kaunis. Se kestää alle päivässä tehdä paljon saatat olla jo tarjota idean myytävänä.

Älä lopeta lukeminen: 10 yhteinen tekosyitä olla lopetus

Koristeelliset huonekalut kierrätettyjä polkupyörällä

ideoita kierrätykseen polkupyörää

Yksinkertainen polkupyörän ilman käyttö voi johtaa kaunis koriste huonekalut tilaa. Sen sijaan, että ne ruoste heittää ne jonnekin joutomailla, nähdään tässä kuvassa vain kolme esimerkkiä siitä, mitä voit tehdä polkupyörän käyttämättä. Tulet hämmästymään niiden valmiiksi, kaikilla on yksi. Silloin voit jo ajatella, että yritys alkaa.

Koriste-esineet muovi lusikat

ideoita kierrätykseen lusikat

Ideat kierrättää varalla ja koskaan kuvitellut tämä toinen ajatus koruja kierrätetään elementtejä, jotka voivat olla taideteos. Tämä on kaulakoru, joka on valmistettu muovista lusikat. Ja leikkaa ne kuvassa, kulkee vain muutamia tulta reunoistaan ​​ja katso, mitä muodostuu. Sitten koristella niitä maalaamalla ne värin haluat. Se on täydellinen esimerkki siitä, mitä voidaan saavuttaa vain innovatiivinen idea ja toteuttaa sitä. Se ei maksa mitään ja jos voit tuoda suuria voittoja, jos teet tukku myydä.

Kudottu lamppu

ideoita kierrätys paperin

Tämä idea on yksinkertainen. Vain käytät ilmapallo ja kirjailtu kangas. Se on pallo täyttyy ja liittää kankaaseen käyttämällä valkoinen liima laimennetaan vedellä. Kuivia lehtiä ja kuivaa, täytyy räjähtää ilmapallo. Tämän jälkeen sinun täytyy asettaa painopiste ja ripustaa. tulos: söpö ilmapallo lamppu kudottu joka antaa tilaa boheemi kosketus. Mitä sinä odotat! aloittaa oman yrityksen!

Roikkuu korit PET-pullojen

ideoita kierrätys muovipulloja

Esimerkkinä kierrätyksestä ajatuksia tuo yksinkertaisen muovipulloon. Tässä on toinen esimerkki kontti kontti. Tällä kertaa käytimme ruukun ja tietyn muodon kissa kasvot toiseen. Vain lähtee kaksi uloketta, jotka muodostavat korvat eivät ole kovin terävä, maalata mieleisekseen ja istuttamalla kasveja. Tämä ajatus on täydellinen lahjaksi pakettimatkojen potlucks. Ota ideoita, voi olla pentuja, kanit, koirat, apinat, on olemassa monia tapoja, joilla voit olla jo töissä oman omavaraisuutta.

Keskipisteenä kierrätettyä ruukut

ideoita Kierrätysastiat

Kaksi ruukut, maata, hiekkaa, purjehdus, ja palan lasia öljylamppu, vähän taimet ja valmis koristella. Tämä ajatus on kauniina pöydän keskipiste osapuolille. Ota huomioon ja alkaa tehdä niitä osana oman ohjelmistoon myyntiin.

Istuin kierrätetyn renkaan

ideoita kierrätys renkaiden

Toinen hyvä idea, joka voi tehdä kierrätys renkaat. Ei murskata, vain täyttää vaadittavat elementit, palkki testejä ja alkaa harkita se voi olla idea tuoda lisää tuloja.

eri käsityön kierrätysmateriaaleista

ideoita kierrätys cd

Jotta tämä söpö koriste, joka voi paikantaa avaruudessa että pidät vain mielikuvitus on tarpeen, koska voit tehdä sen loputon määrä esineitä valmiita käyttää uudelleen tai kierrättää, ja ne ovat pyöreitä. Ne voivat olla peräisin pullon korkit pullot, CD-levyjä, napit, jar kannet, korkit, renkaat, ja kaikki näet pyöreä muoto.

Yllätyt nähdä ihme taiteen voit tehdä näiden esineiden käyttövalmis ja että suurimman osan ajasta ei tarvitse muuttaa. Lisää vain joitakin lisävarusteita, maali, lanka, kiviä ja muita, ja anna viimeisteli erittäin kannattava koristelaminaattituotteeksi joka palvelee myydä tai lahjoittaa.

Eri harja

ruokaideat kierrätykseen

Kierrätä hävittää osa salaatin voi olla paitsi tehtaan odottamaan jatkaaksesi antaa puhkeamisen, mutta voisi käyttää sitä sinetti tehdä oman kutsuja. Olevassa kuvassa askel askeleelta. Se on yksinkertainen eikä vaadi paljon työkaluja, joten se voi olla kannattavaa ja se voi hiipiä ympäri antamalla rahaa vähemmän kuin luulet.

Muista lukea: Stressi, vihollinen tai liittolainen?

koriste- laatikot pahvi rullat

ideoita kierrätys pahvi rullat

Et koskaan kuvitellut, että pahvi putkia vessapaperia voisi der osa ideoita kierrätykseen kaunein maailmassa. Sillä katsokaa, tässä kuvassa et voi vain tehdä näitä esimerkkejä, mutta paljon enemmän. Pahviputkeen on todella monipuolinen käytettäväksi paljon enemmän ideoita, se on vain asia luovuutesi lentoon. Nämä työt voidaan kehystää ne ja laittaa ne koristeelliset kehykset voidaan tehdä erilaisia ​​kokoja, muotoja ja värejä. Ajattelu näkee ainekustannukset ja myyminen voi olla hyvä idea, joka voi antaa sinulle rahaa.

Maljakko kuivia lehtiä

ideoita kierrätykseen lehdet

Et koskaan kuvitellut, että kuivatut syksyn kukkia voisi olla osa kaunista maljakko. Tämä kuva kertoo kaiken, kokeile laittaa hieman hiuslakkaa pitää kiinteämpi jälkeen lehdet kerran tehty nämä kukat. Tämä maljakko täydellinen centerpieces juhlia ja. Mitä sinun tarvitsee tehdä? Vain mennä metsään saada raaka-ainetta.

Lintu kerää ruokaa

kierrättää ideoita leipää

Täällä voidaan miettiä, mitä voidaan kierrättää, jos muruja tai puuta. No seuraava liike, puuta tehokkaasti, se on vain taulukon, joka ei enää käyttää ja vaadi hiomista ja lakkaus, tehdä reikiä, ja sopeutua suppiloon, jossa on putki suoraan anna säiliön lintu jotka sisältävät murusia. Lintu hyötyvät murusia, jotka olisivat voineet pois, mutta nyt on vielä ruokaa.

Kierrätetty pahvi pilvet

ideoita kierrätys paperin

Oletko koskaan miettinyt, mitä tehdä kartongin työssä on jäljellä lastesi koulu? Täällä on idea kierrätyksen on uusi ja söpö sisustaa lasten huonetta. Mitä tarvitset? Vain muokkaavat kartongin ja mukauttaa kaikki muut laitteet, jotka logarán kruunaavat pilvi. Ei ole vaikea kuvitella. Tehkää testejä ja kerran korjattava virheet, aloita myynti suunnitelmia. Tämä on yksi kaikkein innovatiivisia kierrätys ideoita, jotka voi antaa sinulle rahaa, jos laittaa vähän vaivaa.

koristeellinen Ruukut

ed ideoita kierrättää tölkit tonnikalaa

Jälleen tonnikalan tölkit voivat olla keskellä uusi ajatus kierrättää. Tällä kertaa käyttäen pyykkipojat voit maalata tai lakalla. Tämä on temppu tämän uuden esimerkin kierrättää purkkia tonnikalaa ja saa sen näyttämään hyvin kaunis. Se voi olla potin tai kynttilänjalka pöytä- keskeinen juhlissa ja juhlia. Se ei ole mitään vaikeaa toteuttaa ja voi olla osa luettelo luovia ideoita tarjota asiakkaille.

kierrätys sipulit

Ideat kierrättää hehkulamput

Nämä pesäkkeet ovat yhdistyneet ja ovat uuden käytön. Tämä on vain yksi niistä ideoita, joita voit käyttää uudelleen tätä lamppu, näyttää vain yläosassa lamppu, kirkas vesi sisälle ja lisää taimia ja sopeuttaa se pohja lanka. Se ei voi olla helpompaa. Tarjoamme hänet erän sihteerin päivän lahjoja polttarijuhlat ja muita juhlia.

Pieni kannettava lämmitin kierrätettyä tölkkien

ideoita kierrättää tölkit ruokaa

Toinen tapa käyttää elintarvikkeiden tölkkien koon tekee esineitä selviytymistä. Erinomainen idea tarkoitukseen tai improvisoida kun seikkailu vuoristossa. Se on kevyempi lämmittää ruokaa. Täysin hyödyllinen työkalu tehdä backpacking matkoja ja kätevä käyttää.

Käsityöt perhonen alumiinitölkit

messinki kierrätys ideoita

Tämä ajatus kierrättää kaunein mutta työlästä since'll tarvitse leikata foliota. Tämä kuva näyttää askel askeleelta, vain saada tölkit, erityistä sakset ja öljy värit sisustan ajatusta perhosia lisäksi suuri on kaunista. Erinomaisesti koriste-esine.

Havainnollinen tutkimus ja kirjoittaminen Elämän


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 + = 54