Vesi laihtuminen inkivääri

Olet luultavasti törmännyt paljon erilaisia ​​reseptejä laihtuminen, mutta tänään me paljastaa yksi parhaista tavoista. Tämä on inkivääri vesi. Tämä juoma voi parantaa yleistä terveydentilaa, ja Se auttaa sinua polttaa liikaa rasvaa, joka on rakennettu vyötärö, lantio ja reidet.

inkivääri vesi

Vesi laihtuminen inkivääri

Varmasti tiedät ylimääräisen ominaisuuksia inkivääri lievittää eri vaivoihin. Inkivääri on yksi superfoods haetuimmat terveys korjaustoimenpiteitä, koska se on erittäin tehokas.

Esimerkiksi on erinomainen ruoka ja ruokavalion tukea laihtuminen, koska se auttaa erittäin hyödyllinen tapoja tavoitteemme polttaa rasvaa ja laihtua on menestys. Mutta katsomaan seuraavat tutkimukset inkivääri nähdä osaamistaan ​​laihtuminen.

Inkivääri on tukea ruoansulatusta

Entsyymien ja pH kehossa tärkeä rooli ruuansulatuksessa, ja inkivääri voi olla suurta apua tähän, koska se on ruokaa, joka tuki ruoansulatusta, on operaattorin hyvä kuidun ja lisää suoliston toimintaa.

Sisältävät kuitua ja auttaa suolen tuottaa tärkeitä ravintoaineita elimistö tarvitsee imeytyä nopeammin, ja samoin palauttaa käytetyt että aiheuttaa turvotusta.

Miksi tämä kaikki tärkeää huomata? Se on tärkeää, koska tehokas ruoansulatuskanavan tehokkaasti sulavaa ruokaa, ja tämä yksinkertainen tosiasia vaikuttaa merkittävästi tavoite laihdutus, koska ruoka heitetään pois onnistuneen tavalla.

Lisäksi sulavaa ruokaa tehokkaasti vastaa optimaalista energiankäyttöä kehossamme. Niinpä sitten, prosesseja, jotka osallistuvat meidän ruoansulatus voi auttaa käyttöä veren glukoosin sekä varastoida rasvaa.

Tuki aineenvaihduntaa

Tutkimusten mukaan erityispiirre inkivääri on termogeenisen ruokaa, on osasyynä rasvanpolttoon. Lisäksi se on aine, joka auttaa nopeuttamaan kehon aineenvaihdunta kiihtyy ja se on suositeltavaa sisällyttää se ruokavalioon lihavuuden torjuntaa.

Rasvanpoltto käyttämällä inkivääri, kuten edellä mainittiin, se on käännettynä laihtuminen myös vähentää triglyseridien ja kolesterolin.

edistää kylläisyyden

Aineenvaihdunta lehdessä, julkaisi tutkimuksen vuonna 2012, jossa hän puhuu uudesta Kiinteistön inkivääri edistää kylläisyyden tunnetta kehossa.

Tämä tutkimus julkaistiin Columbian yliopiston New Yorkissa ja koostui tarjoamaan inkivääriteetä terveellisenä mutta ylipainoinen koehenkilöillä seuraavat tiettyjä protokollia, joiden määrä ja ajat.

Jälkeen tason seurannasta poltetut kalorit ja kylläisyyden he kokivat ennen ja jälkeen inkivääri, tutkimuksessa saatiin merkittäviä havaintoja siitä kylläisyyden syömisen jälkeen, vaikka yksi annos inkivääriä.

Niin että tätä kautta Tutkimuksessa todettiin, että voi olla lisääntynyt kylläisyyden tunteen ruokailun jälkeen ja siksi todennäköisemmin laihtua syömällä inkivääri vettä, rajoittamalla halu jatkaa syömistä painonpudotuksen aikana ruokavalion.

Inkivääri vesi paasto

On olemassa lukemattomia reseptejä vähentää ruokavalion jossa inkivääri on mukana. Seuraavassa on resepti inkivääri-infusoida vettä juoda päivän aikana.

Seuraa ohjeita ja tarkistaa kaiken, mitä voit tehdä itse, ja edistää laihtuminen, tämä terve inkivääri vettä.

Sitä paitsi, olet varmasti kuullut eduista sitruuna vettä terveydelle, mutta eivät olleet tietoisia siitä, että juominen inkivääri vettä päivittäin ja paasto, Se voi myös auttaa erilaisia ​​sairauksia. Aivan oikein, vaikka tiede on osoittanut, että inkivääri on hämmästyttävä kehomme. Esimerkiksi:

Inkivääri vesi on voimakas antioksidantti

Inkivääri on runsaasti antioksidantteja, jotka ovat erittäin hyödyllisiä taistelussa vapaita radikaaleja. Nämä epävakaat molekyylit voivat vahingoittaa vakavasti terveitä soluja ja aiheuttaa vakavia terveysongelmia, kuten syöpää.

voimakas anti-inflammatoriset vaikutukset

Mukaan julkaistussa artikkelissa "Journal of Medicinal Food", tämä uskomaton root sisältää voimakkaita anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Näin ollen, inkivääri vesi voi merkittävästi vähentää tulehdusta, nivelten turvotusta ja kipua, erityisesti olosuhteissa, kuten nivelrikko ja reuma.

Inkivääri vesi voi säädellä kolesterolitasoa

Inkivääri on erittäin tehokas vähentää korkeat kolesteroliarvot, mikä voi johtaa lihavuuteen liittyviä, kuten sydänsairauksiin ja joidenkin syöpien.

Tämä hämmästyttävä vesi merkittävästi alentamaan kolesterolia alentamalla seerumin ja maksan kolesterolitasoja. Lisäksi, inkivääri vesi voidaan tehokkaasti vähentää verenpainetta ja veren ohentimia.

Inkivääri auttaa vastaan ​​migreeni

Inkivääri auttaa taistelemaan migreenit koska niiden kyky lievittää vatsavaivoja ja pahoinvointia, yleisimpiä oireita migreenin. Prostiglandinas esto pysäyttää lihassupistukset joka myös tuottaa migreenin.

Vesi Inkivääri voi suojautua syöpää

Toinen etu inkivääri vesi on sen teho ehkäistä ja estää syövän kehittymisen. Julkaistussa artikkelissa "British Journal of Nutrition" todetaan, että inkivääri sisältää voimakkaita tulehdusta ja antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka voivat hidastaa tai jopa estää tiettyjä syöpiä tai levittämällä.

Resepti inkivääri vesi

inkivääri vettä laihtua

Kantaa ohuita tuoretta inkivääri root 1-1.5l (34-50 unssia) vettä ja kuumennettiin puhdasta kuumuudelle kiehumispisteeseen kantaa. Sitten anna seoksen kiehua 15 minuuttia, jäähdytetään ja rasittaa neste.

Käyttämällä inkivääri vesi

Tämä hyödyttää juomaa tulisi nauttia koko päivän joka päivä. Juoda vähintään 34 oz / 1 litra päivässä. Jatka hoitoa vähintään kuuden kuukauden ajan saadakseen mahdollisimman paljon terveyshyötyjä ja täysin puhdistaa kehon myrkkyjä taas polttaa rasvaa.

Extra kärki:

Aina valmistella juomaan tuoretta inkivääriä ja säilytä termospullo ottaa se missä tahansa.

Life kirjoittaminen Lucida
kuva Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 + = 31