Edut ottaa oluthiiva

BARM

Oluthiiva on saanut epätavallinen näkyvyyttä viime aikoina, koska useat tutkimukset ovat osoittaneet, että tämä ruoka on useita terveyshyötyjä. Ennen sen lisäämistä ruokavalioon, on tärkeää tietää, miten se toimii ja miten se tulisi nauttia hyödyntämään kaikkia sen tuomia etuja.

Mikä on hiiva?

Oluthiiva on ainoa yksisoluinen sieni, jonka tieteellinen nimi on Saccharomyces cerevisiae, ja sitä käytetään yleisesti valmistettaessa leipää, viiniä ja olutta; olevan joukko elävien organismien, se pystyy tuottamaan hiilidioksidin ja etanolin käymisen aikana, leivän ja oluen kasvaa muodostaen kuplia.

kuitenkin hiiva käytetään ravintolisä, joka ei ole sama kuin käytetään elintarvikkeiden jalostus, koska se on sivutuote käymisen. Panimoiden kuivahiivaa viljellään, neste erotettiin ja puristetaan kosteuden poistamiseksi. Tämä prosessi poistaa mikro-organismeja, joten se ei tuota kemiallista prosessia, joka vapauttaa kaasut mutta silti sisältävät proteiineja, vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka tekevät ravitsevaa ja tarjoaa useita etuja.

Mikä tuo ravinteita oluthiiva?

edut oluthiiva

Jokaista 20 grammaa (noin yksi ruokalusikallinen) oluthiiva sisältää:

ravinteet .............Numero .........  % Daily Value
Kalorit 64 kcal ..................... .. ........................... 3
6,8 g hiilihydraatteja ............ .. ........................... .. 2
..................... proteiineja. 8.7 gr ........................... .. 12
4 g kuitua ........................ .. .............................. .. 16
........................... ........................... 17 mg natriumia. 1
B1-vitamiinia 0,3 mg ............... .. ........................... 25
B2-vitamiinia ................ 0,3 mg ........................ .. 23
B3-vitamiini ................ 40 mg ........................ .. 250
Vitamiini b5 ................ 1,3 mg ........................ .. 26
B6-vitamiini ................ 0,6 mg ........................ .. 46
B9-vitamiini ................ 500 mg ........................ 125
Biotiini ......................... 20 mcg ........................ 67
0,9 mg rautaa ........................ .. ......................... 6
Sinkki 3,9 mg ........................ ............................... 56
Magnesium ...................... 22,4 mg ..................... 9 ..
94 mg kromia ........................... ........................ .. -

Oluthiiva on korkea, jopa suurempi kuin vähärasvaista punaista lihaa proteiinia, joka on noin 3,6 grammaa proteiinia 20 grammaa. Verrattuna soija ottaa noin 7,2 grammaa proteiinia 20 g, oluthiiva on selkeä etu. Tämä tekee siitä ihanteellisen ruokaa täydentää ruokavalion vegaaneille ja kasvissyöjille, lasten ja harjoittavat voimakasta liikuntaa, varsinkin yhdistettynä palkokasvit ja viljat täydentää välttämättömiä aminohappoja täydellistä proteiinia ja hyödy kaikilta.

myös, sen rautapitoisuus on korkea tehdä hiiva monitoimikoneessa tarkoitettu kärsiville anemia. Tätä ruokaa myös merkittäviä määriä B-vitamiinia monimutkainen, edistää entsymaattisten reaktioiden aineenvaihdunta tiettyjä ravintoaineita, sekä asianmukaisen toiminnan varmistamiseksi hermoston ja immuunijärjestelmän; kun kromia se sisältää tärkeää aineenvaihduntaan rasvoja ja hiilihydraatteja, sekä pelaa tärkeä rooli aineenvaihdunnassa insuliinia. Kun kaikki ravitsemukselliset taakka on tätä ruokaa, ei ihme sinulla on useita terveydellisiä etuja, jotka voidaan hyödyntää täydentää tiettyjen sairauksien hoidossa.

Älä lopeta lukeminen: 6 Foods, jotka tuottavat limaa ja limaa

Edut oluthiiva

oluthiiva että se hyödyttää

Auttaa hallitsemaan diabetesta

Jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että taakka kromia läsnä oluthiiva, joka on lisäksi laatuun ja imeytyvät, edistää hajoamista sokerit ja rasvat energia. Tämä ravintoaine tehostaa glukoosin ja kolesterolia potilailla, joilla on tyypin II diabetes. Tutkimus julkaistiin heinäkuussa 2011 "Journal of hivenaineiden lääketieteen ja biologian" osoitti, että niillä potilailla, jotka kulutetaan 9 grammaa hiivaa päivässä 40 päivän ajan alennetaan 42% glukoosipitoisuutta ja 17% LDL-kolesterolia.

estää Syöpä

Oluthiiva voi estää tiettyjen syöpien, mikä näkyy tutkimuksissa julkaistiin kesäkuussa 2012 "Cytotechnoly" ja "Biochemical and Biophysical Research Communications", jossa he osoittivat, että hiiva esti rakenteelliset prosessit tapahtuvat kromosomeja, jotka voivat aiheuttaa syöpää, koska hiiva on samanlainen rakenne proteiineja, jotka liittyvät ihmisen solujen jakautumista.

Parantaa immuunijärjestelmän toimintaa

Toinen hyöty oluthiiva on parantunut immuunijärjestelmän toimintaa, tutkimuksena yliopistossa Utah, Yhdysvallat. On osoitettu, että tämä ruoka kykenee estämään bakteerien kasvua, kuten salmonella, E. coli ja Clostridium difficile, vastuussa monista infektiot voivat johtaa kuolemaan. Myös, hiiva kykenee lisäämään immuunijärjestelmää paikallisesti (jossa infektio on läsnä) ja järjestelmällisesti (koko kehon, estää sen).

Se edistää laihtuminen

Hiiva toimii adjuvanttina suunnattuja laihtuminen, koska sen kromipitoisuus edistää aineenvaihduntaa rasvaa ja sokeria, sekä säätelevät ruokahalua ja edistää aineenvaihduntaa ja auttaa polttamaan rasvaa. Lisäksi vitamiinin B auttaa tukahduttaa halu syödä makeaa elintarvikkeita.

Lievittää ja estää kuukautisia edeltävä oireyhtymä

Oluthiiva sisältää sinkkiä ja B-vitamiinia, joka stimuloi ja säätelee naaras hormoneina. Ei vain lievittää fyysisiä oireita, kuten vatsakipua ja turvotusta, mutta myös auttaa hallitsemaan ärsyttävä emotionaalisia oireita kuten masennusta ja aiheuttamaa ahdistusta kuukautiskierron aikana.

Parantaa ihon kunnon

Oluthiiva on suuri lähde biotiini (vitamiini B8), joka parantaa rakenne ja hiusten kasvua, kynnet ja iho, joten se sopii auttaa tasapainon ja lieventämään ehtoja, kuten ekseema, akne, kuivumista, mm.

Älä lopeta lukeminen: ominaisuudet kurkuma ja sen käytön

parantaa ruoansulatusta

Probiootit läsnä hiivan edistää ylläpitoon suolistoflooran ja aktivoi tuotannon tiettyjä ruoansulatusentsyymien, ehkäistä ja lievittää kipua ja ripulia. myös, hiivan ravinteita parantaa ja edistää hyvää ruoansulatusta ja hajoamista ruokaa.

Käyttämällä oluthiiva

Jos haluat lisätä hiiva suoraan ruoan valmistaudut, voit saada sen luontaistuotekaupoista ja monet supermarketit, jaksossa ravitsemuksellisista tai rohdosvalmisteita. Pakkauksessa sanotaan "oluthiiva" tai "kuivahiivaa hiutaleet". On myös mahdollista löytää se kapseleina, että sinun pitäisi kuluttaa vähintään kerran päivässä.

hiiva popcorn

Voit käyttää sitä korvikkeena parmesaania, koska se on, vaikkakin hieman lähempänä pähkinöitä samanlainen maku. Oluthiiva ei sisällä gluteenia, joten se voidaan turvallisesti kuluttaa celiacs. Ripottele salaatteja, keittoja, hedelmäsmoothieita tai smoothie, pastaa, valmistettuja ruokia gratinoitujen ja jopa, popcorn. Vältä ruoanlaitto tai leivonnassa sitä, sillä se menettää sen ravitsemukselliset ominaisuudet, kuten lämpöä ruoanlaittoon hajottaa proteiineja ja vitamiineja hiivan. Kaksi tai kolme ruokalusikallista päivässä riittää.

Vasta

Kaikki eivät voi hyödyntää "etuja" tämän super ruokaa. Vaikka onkin totta, että hiiva ei ole sivuvaikutuksia huolellisesti, se voi aiheuttaa kaasua ja turvotusta joillakin ihmisillä alttiimpia kärsimään tällaisia ​​vaivoja; joten on suositeltavaa sisällyttää ruokavalioon hitaasti kasvavia määriä ajanjaksoilta useita viikkoja, jotta kehon sopeutua.

Kärsiville kihti, Crohnin tauti, reumatismi, on säännöllisesti kandidainfektioiden, korkea virtsahapon, penisilliini tai hometta allergiat, on pidättäydyttävä hiivasta. Lisäksi, jos MAO-estäjän tai MAO-estäjä (kuten Harmaliinia, brofaromiiini, iproniatsidin, isokarboksatsidi, moklobemidi, nialamidi, feneltsiini, selegiliini, toloksatoni tai tranyylisypromiini) masennus, sinun tulee neuvotella lääkärin kanssa ennen hiiva.

On tärkeää kuulla lääkäriltä ennen muutosten tekemistä meidän ruokavalioon, varsinkin jos sinulla on jokin sairaus herkkä. myös Meidän on muistettava, että vaikka onkin totta, että hiiva voi auttaa tiettyjen sairauksien, kuten tapauksessa diabetes, se ei korvaa lainkaan lääkkeet määrätty terveydenhuollon ammattilainen, mutta voisi täydentää hoito lääkärin määräämä.

Kirjoittaminen: Life Team lucida
Kuva: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

map