6 Ruoka limaa limaa tuottavien

6 Ruoka limaa limaa tuottavien

Kertyminen limaa ja limaa voi olla aika ärsyttävää, jos ei hoideta nopeasti ja tehokkaasti ja voi esiintyä eri kehon alueilla, kuten nenä, rinnassa, korvien ja kurkun.

Tämä ongelma heikentää kehomme ja saa meidät tuntemaan sairaita ja välinpitämätön päivällä. Kuitenkin limaa voidaan pitää keinona kehomme eliminoi myrkkyjä, ja vaikka nämä oireet ovat läsnä, se ei ole syytä pyrkiä kaikin keinoin pysäyttää oire, vaan yrittää parantaa ongelma, että syntyy esimerkiksi muokata elintarvikkeita, jotka voivat aiheuttaa limaa.

Ylimääräinen limaa tarkoittaa, että elimet eivät toimi kunnolla ja on monia kertynyt myrkkyjä, jotka voivat aiheuttaa pitkäaikaisia ​​ongelmia ja syntyy enemmän vakavia sairauksia, kuten huonosti maksan tai pernan.

Yleisimpiä syitä limaa ja limaa kehomme johtuu huonosta ruokavaliosta runsaasti ravinnon ja limaa tuottavien limaa ovat raskaita, rasvaisen, makea / sokerinen. Limaa voi lopulta estää hengitysteiden ja hengitys vaikeaa, joten on tarpeen tietää miten estää se ottaa hyvän ruokavalion.

Älä lopeta lukemista: Nesteytetty diabeteksen ja kolesterolin papaija kauraa

6 Ruoka limaa limaa tuottavien

1- Maitotuotteet, kuten maito, juusto, jogurtti ja sen johdannaiset

Maitotuotteet ovat tärkein sukupolven limaa kurkussa. Maitotuotteet, lukuun ottamatta estävät hengitysteiden toimintaa, lima aiheuttaa myös tulehdus kurkussa.

2. eläinperäiset tuotteet, kuten liha ja kananmunat

Lihan ja munien voi myös olla yksi suurimmista ongelmista tuottaa limaa. Nämä elintarvikkeet aiheuttavat liman rakentaa kurkussa, koska ne sisältävät korkeatasoista proteiinia, joten jos haluat välttää tämän ongelman on suositeltavaa kuluttaa luomutuotteita.

3- rasvoja ja eläinöljyjen myös syytä välttää.

Ulkopuolelle päivittäinen valikosta elintarvikkeita kuten voita, silavaa ja omega-6-rasvahappoja. Sen sijaan päättävät kuluttaa kasvirasvat läsnä oliiviöljyä tai auringonkukkaöljyä.

4- Älä syö pähkinöitä ja pähkinöitä.

Nämä elintarvikkeet ovat erittäin allergiaa aiheuttavat limaa ja limaa monissa elintarvikkeissa alttiita näille ihmisille. Yrittää välttää niitä, jos käännyt, osoitatte intoleranssi muita elintarvikkeita.

5- Vältä juomia kuten virvoitusjuomien ja suklaata.

Joko ravista tai baarissa, koska sokerin niissä ei suosii lainkaan vähentynyt limaa.

Älä lopeta lukeminen: Miten käsitellä ongelmaa älykkäämpiä ja terveellisempiä.

6- puhdistetut jauhot, evíatalas ja korvaa valkoinen leipä ja jos kiinteä on mahdollista.

Vehnäleipää sisältää gluteenia ja keliakian vuoksi monet ihmiset. Voit korvata sen leivän tehty gluteeniton jyvät. Katso lisätietoja gluteeniton jyvät täynnä ravinteita.

Hankkia lisätietoja ja antaa ratkaisuja limaa ja limaa, pyydämme teitä lukemaan luettelo elintarvikkeista, jotka vähentävät limaa.

Tutkimus ja kirjallisesti Lucid Life


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4