10 syytä olla jatkuvasti kylmä

Tiedät luultavasti ihmisiä, jotka ovat hyvin suojassa vaatteita ympäri vuoden, tai jatkuvasti valittavat kylmyyden, myös kesällä. Tai ehkä olet se, joka tärisee ja sinä pukeutua pusero taas toiset ovat shortsit ja sandaalit. Tuntuu oudolta, että kaksi henkilöä huoneessa tuntuu täysin eri lämpötiloissa, eikö? mutta, Mikä saa ihmisen palella kun kaikki muu on normaalia tai päinvastoin? 10 mahdollista syytä tiedetään olevan kylmä jatkuvasti.

kylmä

10 syytä olla jatkuvasti kylmä

Ehkä on aika tarkistaa, mitä tapahtuu kehon kun keskellä kesää, vaikka toiset ovat löytäneet lämmöstä, olet kanssa villapaita. Sivuun tietyin edellytyksin kuten fysiologia naisten ja muita normaaleja asioita, jotka tekevät meistä on ruumis jäähdytys naisten lisäksi myös miehet, on olemassa useita syitä, jotka ovat tärkeitä ja että tavaramerkin kuvio, joka voi olla tarpeen muuttaa lopettaa kylmyyden koko ajan.

Seuraavassa luettelossa antaa sinulle merkkinä mahdollisia syitä on kylmä, että voi hiipiä osoittaa vakava terveysongelma.

Olla ohut henkilö

Koska suhteellisen Pienipainoisilla on yhtä vähemmän rasvaa. Kun olet laihtuminen hoito, yleensä myös se on ruokavalio, jossa saanti tietyissä elintarvikkeissa, jotka ovat energia generaattorit ja siksi vähentää lämmön. Poistaa vähäkalorisen ruokavalion hidastaa aineenvaihduntaa. Jos olet tällaisen järjestelmän, parempi harkita terveellisen ruokavalion määrä proteiineja, rasvoja ja hiilihydraatteja sopii kehon ja painoarvoa.

Epätasapainoiseen kilpirauhasen

Toinen aiheuttaa voit olla siedä kylmää voi olla merkki siitä, että kilpirauhasen ei toimi kunnolla, kilpirauhasen vajaatoiminta on selkeämpi, mikä tarkoittaa, että kilpirauhanen ei eritä tarpeeksi kilpirauhashormonin. Kun näin tapahtuu, aineenvaihdunta hidastuu aiheuttaen lasku kehon lämpöä. Väsymys, kuiva iho ja harvennus hiukset ovat muita merkkejä kilpirauhasen vajaatoiminta.

raudanpuute

Toinen yleinen syitä on kylmä koko ajan on rauta puutteellinen. Rauta on mineraali, joka tukee hapen kuljetus kautta verta elimistöön kuljettavat lämpöä ja ravinteita soluihin. Ilman tarpeeksi rautaa, punasolut veren ei toimi kunnolla, se yleensä aiheuttaa tunteen kylmyyttä elin.

Älä lopeta lukemista: Oireita hormonaalinen epätasapaino naisilla

Sillä, että sinun täytyy rautalääkitystä, vaikka se on kautta rauta-rikas elintarvikkeita, jotka voivat auttaa sinua enemmän nämä alhainen tämän mineraali. Esimerkiksi lisääminen voimistaa vihreät lehtivihannekset, pinaatti sisältää rautaa, lihaa ja muna (orgaaninen kuluttaa niitä), ja äyriäiset ovat hyviä valintoja voit harkita heti omassa ruokavaliossa lisätä rautaa.

Heikko verenkierto

Jos ei muuta kädet ja jalat ovat aina kylmä olet, voit olla kärsivät verenkiertohäiriöitä. Kun sinulla ei ole hyvää verenkiertoa, veri ei saavu riittävästi raajoihin, jotka voivat aiheuttaa että tunne kehon kylmä. Sydän- ja verisuonisairaudet saattaa olla yksi syy myös, että tekee sydän ei pumppaa verta tehokkaasti, myös valtimon tukos, jos on, se estää veren kunnolla saavuttaa jalat ja kädet. Nuuska on myös mahdollinen syy, koska se supistaa verisuonia.

Älä nuku tarpeeksi

Kun et saa tarpeeksi unta tämä heijastuu hermostoon, mikä säännellä että ajaa vajaatoimintaan mekanismeja, jotka tekevät ruumiinlämmön alas. Ei tiedetä varmasti, miksi näin on, mutta se voi myös olla yhteydessä aineenvaihduntaan. Jos olet kyllästynyt ja teillä oli kiireinen yö, aineenvaihduntaa ajaa hitaammin, tuottavat vähemmän lämpöä ja verenkierto hidastuu kehon lämpötilaa.

Olet kuivattu

Kun et ole hyvin sammutettua, eli elimistö ei ole tarpeeksi vettä, se on alttiimpi matalammissa lämpötiloissa tunne kylmä ei ole normaalia. Meidän elin on 70% vettä ja toimintojen välillä tämän osa kehon lämpötilasta säätö- ruokinta aineenvaihduntaa. Pysyäkseen hyvin sammutettua, ota tarpeeksi vettä voi olla jopa 8 lasillista vettä päivässä, ja jos harjoittelet, ottaa enemmän ennen ja jälkeen harjoituksen.

B12-vitamiini puutteellinen

B12-vitamiini on hyvin tärkeää, koska puutos voi johtaa alhainen veren punasolujen määrä. Se tarkoittaisi vähemmän happea järjestelmäämme, tuottaa sarjan oireita, kuten krooninen kylmä. Tarkista ruokavaliota, koska jos sinulla on B12-vitamiinin puutos, ehkä et elintarvikkeen nauttimatta piti olla sitä. Kuluttaa vähärasvaista lihaa, kalaa, maitotuotteita (jos et ole suvaitsematon) ateriat (aina kuluttaa luomutuotteita). Katsovat myös, että kärsivät puutetta tämän vitamiinin, se voi olla tuote huono ravintoaineiden imeytymistä, joissa muita puutteita voi olla mukana. Tarkista, että lääkäri.

Älä lopeta lukeminen: Miten hoitoon dyspepsia kunnolla ja mitkä ovat sen oireet

on nainen

Älä kuitenkaan tarvitse ajatella elimistöön kylmyys ongelma oikeastaan ​​ongelma, jos olet nainen ja tuntuu erittäin kylmä on myös sukupuolen mukaan. Oikeastaan, naisen keho on suunniteltu säilyttämään paremmin lämpöä aivojen ja sydämen, se on miksi virtaus jää hieman pidemmälle vähemmän elintärkeiden elinten, kuten kädet ja jalat. Vaikka naiset sisälämpötila säilyy jopa korkeampi kuin miehillä, se on pienempi käsissä ja jaloissa, tämä ominaisuus on syy tuntea kylmä yleensä.

on diabeetikko

Jos sinulla on diabetes ja jotka eivät ole hallinnassa, saatat olla kärsivät kylmät kädet ja jalat. Tämä tila johtuu muista kutsutaan reuna nefropatia, joka hyökkää hermoja ja jalka. Tämä ehto aiheuttaa tunnottomuutta istuu kädet ja jalat tuo mukanaan lämpötila laskee näistä vinkkejä. Diabeettisen munuaistaudin vähitellen kehittää mitä tekee ole tietoinen, että kärsimys.

Kuntoilu lihasmassaa

Se tukee lihasmassan säätelemään kehon lämpötilaa tuottamalla lämmöllä. Jos sinulla ei ole tarpeeksi lihasmassaa, joka on syy olla herkempiä kylmää. Ne käynnistävät lihasten aineenvaihduntaan. Käytännössä painot salilla auttaa sinua rakentamaan lihas, joka antaa enemmän kehon lämpöä.

krooninen tulehdus

Tänään on tulehtunut tarkoittaa paitsi tuo kaasuja kohdussa. Tulehdus on tullut sairaus monien tänään jossa sairaudet kaikenlaisia ​​ovat mukana. Tulehdus on vastaus kehosta että jotain on vialla ja immuunijärjestelmä vastaa turvonneen ruumis on puolustus. Se voi olla virus, infektio tai vielä pahempaa: kehon puolustautua, mitä kutsutaan autoimmuniteetti. Käy lääkärille, jos sinulla on tunne jatkuvasti kylmä koska saatat olla kärsivät krooninen tulehdus, jotka voivat liittyä krooniseen, autoimmuunisairauksien tai rappeuttavia sairauksia, kuten fibromyalgia, niveltulehdus, lupus, ja enemmän.

Life kirjoittaminen Lucida
kuva Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 1 =