7 Merkkejä sinulla on liikaa myrkkyjä kehossa

Luulet terve, mutta et tunne aivan oikeassa ja huomaat vaikeuksia löytää energiaa päivä. Olet ärtyisä. Vatsasi ei ole hyvä. Ja puhumattakaan kaikkia päänsärkyä! Kiinnittää huomiota, koska et voi olla liikaa myrkkyjä kehosta.

raapiminen toksiinien

Tämäntyyppiset vaivoja koettelee monet meistä jokapäiväisessä elämässä. Ne eivät ole niin vakavia, että se oikeuttaa matkan lääkäri, tai ehkä juuri yrittänyt varmistaa, että ei ollut mitään vikaa, mutta silti yleensä vetää, yllään kestävyyttä ja tekee sinusta tuntuu vanha.

Mutta älä huoli, se ei ole mitään tekemistä ikääntymiseen, ne ovat yksinkertaisesti merkkejä siitä, että olet johtavat elämää liian myrkyllistä.

Huomautus: Aina lääkäriltä poistetaan kaikki mahdollinen sairaus syyksi näistä oireista.

7 Merkkejä sinulla on liikaa myrkkyjä kehossa

1. Jatkuva väsymys

Vaikka nukut hyvin, on hetkiä, jolloin sinun täytyy taistella väsymystä päivän. Tämä voi olla merkki siitä, että elimistö toimii erittäin vaikea päästä eroon myrkkyjä, jotka virtaavat siihen. Miten voit käsitellä väsymystä? Jos vastaus on "kahvinjuonti" tai "makea", voit olla varma, että nämä vain pahentaa ongelmaa. Krooninen väsymys voi olla myös vastaus hormoni haitta, joka voi vahingoittaa immuunijärjestelmää.

2. Jatkuva painonnousu

Se ei ole koskaan helppoa laihtua, mutta jos liikut päivittäin ja vähentää kaloreita, mutta ne ovat aiemmin kiloa, voi olla kärsii hormonaalinen ongelma. Mielenkiintoista, luonnon hormonaalista toiminto voidaan vaikuttaa paljon myrkyllisiä elintarvikkeiden ja henkilökohtaisen hygienian tuotteita. Ehkä sinun täydellinen vieroitus rutiini ruokavalion ja henkilökohtaisen hygienian antaa kehon mahdollisuus.

toksiineja akne psoriasis

3. Pahanhajuinen hengitys

Jos harjata hampaat, et suuvedet ja silti voi päästä siitä eroon, se voi olla, että pahanhajuinen hengitys ei liity ruoansulatuskanavan ongelmia, se voi tarkoittaa, että maksa on kamppailee päästä eroon myrkkyjä kehossa.

Älä lopeta lukemista: myrkytysoireet ja miten toimia

4. Ummetus

Suolet eroon monista myrkyistä päivittäin elämäämme. Kun olemme ummetusta, me tallentaa jopa kaikki nämä myrkyt, joiden avulla ne voivat vaikuttaa haitallisesti kehomme. Lisäksi vatsavaivat, ummetus voi aiheuttaa päänsärkyä ja väsymystä. Tämä koskee myös toksiinien tason elämäsi, varsinkin jos olet kuluttavat paljon jalostettuja elintarvikkeita täynnä kemikaaleja, torjunta-aineita ja säilöntäaineita.

5. Herkkyys haisee

Voimakkaita reaktioita hajuja, erityisesti tuoksut, voi tarkoittaa, että olet yksinkertaisesti herkkiä kemikaaleille, kuten monet meistä. Se voi myös tarkoittaa, että elimistö taistelee myrkkykuormitusta. Varsinkin jos kärsit päänsärystä tai vatsan vain siksi ärsyttävää aromit.

6. Lihassäryt

Jos he eivät voi koskea oman koulutuksen eilen, se voisi olla, että myrkkyjä elämässäsi työskentelevät lihaksia ja niveliä. Tämä on todennäköisempää, jos koet lihassärkyä yleensä.

7. ihoreaktiot

Akne, ihottuma ja muita iho-ongelmia voi osoittaa myrkkykuormitusta. Akne, erityisesti, se voi liittyä myrkkyjä ruokavalion tai tuotteita ihonhoitoon. Turvonneet silmäluomet ja puhkeamisen ekseema tai psoriasis voi myös olla merkkejä siitä, että olet saavuttanut rajan myrkyllisiä.

poistamalla myrkkyjä kehosta

Ratkaisut poistaa myrkkyjä kehosta

Jos löydät itsesi kärsii mitään näistä seitsemästä oireista, tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla:

 1. Tukekaa maksa asioita, kuten teetä voikukka, persilja, korianteri ja maito-ohdake.
 2. Puhdista kehoa ja suolistossa vihreillä mehut säännöllisesti.
 3. Juoda enemmän vettä, koska se auttaa poistamaan myrkkyjä kehosta.
 4. Liikunta vähintään 30 minuuttia päivässä. Kun liikut saat liikkeeseen liikkuvat, joka auttaa siirtää ja poistaa myrkkyjä. Aerobinen liikunta voi olla hyvä valinta.
 5. Hanki hyvä päiväsaanti probiootteja tukemaan ruoansulatusta, kuten kefiiri, jogurtti, hapankaali, kombucha teetä, misokeittoa, tempeh Kim chi.
 6. Aina harjata kielen - vielä parempi, käyttää kielen kaavin, kun hampaiden harjauksen.
 7. Harjoitella syvä hengitys, tämä auttaa pääsemään eroon monista myrkkyjä kehossamme kautta keuhkoihin.
 8. Käytä vain tuotteita luonnollisia ihonhoitotuotteita, jotka ovat vapaita tuoksuja, sulfaatteja, ftalaatteja, parabeeneja ja muita mahdollisesti myrkyllisiä ainesosia ja aina lukea etikettejä.
 9. Valitse aina Whole Foods puhdas orgaaninen jos mahdollista.

Älä lopeta lukeminen: 15 minuuttia tikkaat harjoituksia pysyä kunnossa

Detox juoda epäpuhtauksien poistamiseksi ja auttaa laihtumaan

tomaattimehu ja selleri toksiinien

On siirtymässä ensi juoda prosessissa olet päättänyt poistaa myrkkyjä kehosta. Tämä hämmästyttävä juoma orgaanisen Detox ratkaisee joitakin suuria ongelmia, jotka ovat tapahtuneet elimistössä. Se poistaa myrkkyjä yhdistetään nopeuttaa aineenvaihduntaa siten edistää terveessä ruumiissa ja aikovat laihduttaa, jos olet tässä prosessissa prosessissa.

ainesosat:

 • 2 ruokalusikallista raastettua inkivääri
 • Puoli orgaaninen sitruuna pestään ja desinfioidaan
 • 2 varsisellerinvartta
 • 1 tomaatti
 • 1/2 kurkku
 • hyppysellinen pippuria tai chilijauhetta

Valmistusmenetelmä:

Tuo kaikki ainekset linko. Kaada laseihin ja lisää selleritikkuja koristeeksi. Sinun on parempi ottaa se välittömästi hyödyntämään kaikkia elollisia osia mehua, mutta voit myös tallentaa tietyt määrät liemeen jääkaapissa ottamaan seuraavat kaksi päivää, vain että olet kytketty oikealla tavalla, se on sanoa, lasipurkkeihin alkuun asti mehu ja suljetuissa säilytettiin kylmässä.

käyttö:

Käytä tätä mehua päivittäin. Juoda 3 kuppia 1 aterioiden välillä. Huomaat myönteisiä tuloksia jo 72 tuntia.

Havainnollinen tutkimus ja kirjoittaminen Elämän
kuva Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 52 = 61