10 kotiin korjaustoimenpiteitä suonet ja hämähäkki suonet

Jalat ja hämähäkki suonet

Etusivu korjaustoimenpiteitä varten suonet ja suonikohjuja meille tapa käsitellä ongelma, joka koskettaa monia ihmisiä, pääasiassa naisia ​​ja sen jälkeen ensimmäinen raskaus Ne voivat kärsiä ulkonäkö hämähäkki tai suonikohjut jaloissa.

Jos sinulla on verenkiertohäiriöitä, tai jäädä liian kauan istuu tai vain perinnöllisyys tuo ulkonäkö nämä suonet ja hämähäkki suonet jalat, seuraava kotiin korjaustoimenpiteitä voi auttaa käsittelemään näitä iho-ongelmia.

Miten suonikohjuja ja ongelma muodossa suonissa

Hämähäkki tunnettu muoto, kun pienten verisuonten murtaa ja antaa eri ulkoasua meidän ihon, yleensä ne näkyvät yleensä jalat. Vaikka voit turvautua leikkaukseen, tässä anna heidän muutamia yksinkertaisia ​​korjaustoimenpiteitä, jotta ne katoavat.

Luontaistuotteet suonet ja hämähäkki suonet

Omenaviinietikkaa suonet ja hämähäkki suonet

1. Kasta kohdealue kylmällä vedellä

Kylmä vesi toimii desinflamación verisuonten ja aktiivisten hämähäkit asianmukainen verenkiertoa jolloin suonet eivät ole vaurioituneet ja antaa sille ilmeen jalat.

2. Hedelmien kulutus

Hedelmä kulutus on tärkeää välttää muodostumista suonikohjuja ja etenkin niitä, jotka sisältävät antioksidantteja on toinen hyvin käytännöllinen ratkaisua, koska ne auttavat liikkeessä. Jotkut heistä ovat appelsiinit, sitruunat, kiivi ja vadelmia.

3. Levitä omenaviinietikkaa

alueella, jossa on suonikohjuja tekee yhteistyötä kiinteytymistä ja rentouttaa lihaksia, estäen siten myös ja katoaminen sama. Meidän on sovellettava sitä kastetulla liinalla vähintään 20 minuuttia ja toista tämä resepti useita kertoja viikossa.

Älä lopeta lukeminen: käsipaino harjoituksia sävy aseiden

4. avokado auttaa hoitoon suonikohjuja

Etusivu korjaustoimenpiteitä varten suonet ja hämähäkki suonet

mix puoli Avokado 10 tippaa ruusunmarja öljy (Voimme saada apteekeissa tai terveyden elintarvikealan), homogeeninen seos ja soveltaa hämähäkit liittyy hieronta ympyrää muutaman minuutin. Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja huuhtele.

5. Makaamaan jalat

Makaamaan jalat ylös sydämeen. Se voi olla epämukavaa, mutta tällä tavalla teemme yhteistyötä verenkiertoa ja estämme uusien suonikohjuja. voit käyttää tyynyn löytää kaikkein mukava asento täydellistä lepoa ja auttaa hoitoon hämähäkki suonet.

6. Vältä tiukka vaatetus

Käyttää tiukkoja vaatteita pitkiä aikoja voi aiheuttaa ulkonäkö suonet ja suonikohjuja, koska tällaisten vaatteiden aiheuttaa veren pysähtyvän yhteen paikkaan ja ei kierrä kunnolla meidän jalat.

7. Ruokia K-vitamiinia

Oikea ravinto ja ruokavalio on tunnetusti auttaa hoitaa monia ongelmia, jotka liittyvät terveyteen, joten käyttö K-vitamiinin kaloissa, vihreitä vihanneksia, kuten salaattia, persilja ja tomaatit vahvistaa verisuonia estäen rikkoutuminen ja suonikohjuja tai suonikohjut uudessa muodossa.

Älä lopeta lukeminen: 10 kotiin korjaustoimenpiteitä oliiviöljyllä

8. Tee vähintään 20 minuutin kävelymatka

Tehdä kävelyretkiä, suosittelemme, että kun olet oikeassa paikassa voi myös hoitaa suonikohjuja, saadaan hyötyjä menossa avojaloin.

Vaellus, ratsain ja liikkeen pitkin aerobinen liikunta auttaa estämään suonikohjuja innostaa jalka on saavutettu, joka aktivoi verenkiertoa suositaan oikea verenkiertoa, pyörä toimii myös samanlainen toiminto.

9. Vältä ylittäessään jalkojasi

Vältä rajan jalat tai viettää paljon aikaa seisoo ja istuu, sillä me pakottaa jalkamme ja vahingoittamatta liikettä, tämä toiminta aiheuttaa suonet painostusta ja aiheuttaa sen laajenemaan, joka voi myös aiheuttaa formaciónd ja laskimolaajentumat.

10. Raja suolan saantia

Vähentävät alkoholin kulutus ja tupakoimattomuus ovat tärkeitä estämään suonikohjuja ja jopa muodostumista suonikohjuja, koska se vaikuttaa jalat suorana aiheuttaa huono verenkierto ja tämä on turvallinen ongelma suonikohjuja tulevaisuudessa hyvin lähellä myös välttää savuke elvicio antaa sinulle monia muita etuja terveydelle.

Kirjoittaminen: Life lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 48 = 49

map