10 oireet loiset kehossa

Loiset ovat organismeja, jotka elävät tai muulla organismista ja etuuksista aiheutuvista kuluista johtuvat ravintoaineita elimistöön, missä ne sijaitsevat. Loiset voivat vahingoittaa kehon syöttämällä välttämättömiä ravintoaineita.

Oireita loisia elimistössä

Mitä ne ovat ja elävät loiset elimistössä

Nämä organismit lisääntyvät suolistossa, mutta löytyy koko kehoon. ja On olemassa useita oireita läsnäoloa loisia elin, joka voi olla hyödyllistä aloittaa hyvän käsittelyaika hävittää lopullisesti.

Loiset ovat erilaisia ​​muodoltaan, jossa jotkut syövät mitä kuluttaa, Siksi on hyvin todennäköistä, että yksi oire on lähes jatkuva läsnäolo nälkä, jotkut muut loiset syövät punasolujen aiheuttaa anemiaa.

Loiset voidaan tehdä saastuneen vettä tai ruokaa ja mahdollisesti muita reittejä infektion. 3500000000000 ihmiset ovat sairastuneet jonkinlainen loiset mukaan WHO: n (Maailman terveysjärjestö). Osa niistä on helposti hoidettavissa, mutta toiset vaativat monimutkaisemmat menetelmät torjumisessa.

Miten havaita loiset

Ulosteen testi on tehokkain ja asiaan määrittämiseksi loiset kehossa menetelmällä. Ennen testiä loisia, kuullen lääkäri, ja se voi arvioida koko kuvaa yleensä mitkä ovat parhaat toimista.

Älä lopeta lukemista: Edut luumut ummetuksen hoitoon

Oireita loisia

tuhoeläimet

Nämä ovat tärkeimmät merkit ja oireet loiset suolistossa ja muut ruumiinosat.

  1. Häiriöt kuten kastelu, Unihäiriöt ja clenching nukkuessa sekä jaksoja unettomuus.
  2. Iho-ongelmat kuten haavaumia, ihottuma, kuiva iho ja ihottuma, nokkosihottuma ja papulaarinen vaurioita.
  3. Usein väsymys, apatia, masennus, uupumus.
  4. ärtyvän suolen tai IBS on yleinen oire läsnä suoliston loiset.
  5. lihaskrampit, kipu navan, nivelkipu, lihaskipu, nivelvaivoja ja lihasten, nivelkipu, tunnottomuus käsissä ja jaloissa.
  6. Vatsan ongelmat ovat yhteisiä vaurio suolen limakalvon aiheuttama loiset.
  7. lisääntymishäiriöt, virtsatieinfektiot, nesteen kertyminen, kuukautiskierron ongelmia, eturauhasen ongelmia, kohdun ja kystat.
  8. Anemia johtuu yleensä raudanpuute ja yksi selviä merkkejä loiset elimistössä.
  9. Laihtuminen ja ongelmia, kuten hallitsematon nälkä, pitkäaikainen lihavuus, myös kyvyttömyys menettää tai lihoa.
  10. Ahdistuneisuus ja mielialan ongelmia, kuten ahdistuneisuus, masennus, hermostuneisuus, mielialan vaihtelut, muistin menetys, ahdistuneisuus.

Miten poistaa loiset

On olemassa useita vinkkejä ja hoitoja päästä eroon loisista, joista yksi on välttää syömistä sokeri ja kaikki muuttuu sokeriksi ja jalostettuja elintarvikkeita.

Älä lopeta lukeminen: Miten kääntää hiustenlähtö

Yksi tapa poistaa niitä, mutta ei kovin voimakas, on kulutus korkean fiber elintarvikkeet, koska tämä ei ole hyvä loisia.

Lisäksi kulutus marjoja, kookosöljyä, kurpitsan siemenet, aloe vera, papaija, inkivääri, gentian root, ananasta, kaalia ja Granadan siemenet ovat erittäin tehokkaita taistelussa loisia. käyttö on tehokas seoksen puhdistaa kehon loisten voi myös johtaa niin erittäin tehokas vaihtoehtoinen hoito.

Kirjoittaminen: Life Team lucida
Kuvat: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 + = 54