Poista Kukonaskeleet kasvoistasi näitä 6 yksinkertaisia ​​vinkkejä

Ikääntyminen on normaali jättää ryppyjä ja juonteita, kuten Kukonaskeleet. Monet nuoret nykyään kärsivät tästä ja syy johtuu stressistä tai sairaudesta. Tämä artikkeli antaa sinulle 6 vinkkejä poistaa varis jalat kasvot.

Nainen Kukonaskeleet

Kukonaskeleet ovat ohuet viivat, jotka näkyvät ulkokulmissa silmissä seurauksena naurua, altistumista auringolle ja luonnollinen ikääntyminen. Onneksi Ne ovat melko helppo poistaa saapuminen erilaisia ​​kodin korjaustoimenpiteitä tai jotkut intensiivisempää ja pysyviä hoitoja.

Mikä aiheuttaa Kukonaskeleet

Yhdistelmä altistumista auringolle ja pitkän aikavälin luonnollinen vanheneminen aiheuttaa kollageenin tuotantoa hidastumista. Tämä väheneminen kollageenin tuotanto on mikä aiheuttaa juonteita ja ryppyjä. Kukonaskeleet ovat ns koska viivat, jotka kehittyvät ulkoreunasta silmämme jalkoihin näiden eläinten näkyviin.

Miten poistaa varis jalat

Nämä ovat luonnollisia ilmiöitä vanheneminen, ja ne voidaan estää jonkin aikaa, ennen tehostanut toimia. Tässä muutamia vaihtoehtoja, joiden avulla voit taistella näitä ruma ryppyjä.

1. Tupakointi

Tämä on tärkein syy kaikkien, koska tupakointi suuresti vahingoittaa kehomme. Valtaosa ihmiset tietävät haitoista tupakointi ja yksi niistä on vahinkoa tämä aiheuttaa monille sisäelimiin, kuten keuhkoihin.

Iho myös vaurioitua nuuska, jolloin ihon kääntää harmaaksi. Edelleen se aiheuttaa ryppyjä ja täten tuottaa laihtunut. Se on hyvin yleinen keskuudessa tupakoinnin seurauksia, katso ryppyjä ja tummia.

Älä lopeta lukeminen: Miksi kertyy rasvaa vatsan ja miten sen vähentämiseksi

Kaikki, tupakoinnin lopettaminen on yksi parhaista tavoista välttää näitä silmä ryppyjä. Jatkamme ole näin iällä ns Kukonaskeleet silmissä.

2. Ei paljon auringossa

Päivittäinen aurinkoa on erittäin hyvä, itse asiassa niin monet lääkärit suosittelevat hoitolat. On hyvä varsinkin aamuisin imeä ravinteita auringonvalolta.

Kuitenkin asiat ovat yleensä liian haitallisia, ja liikaa aurinkoa voi aiheuttaa ihon iän nopeasti. Niinpä Kukonaskeleet näkyviin.

Silloin on syytä välttää liiallinen auringolle altistuminen. Tämä voidaan tehdä käyttämällä aurinkovoidetta, hattuja, sateenvarjoja tai hattuja. Aina tiedät kauan varjostamattoman sinun täytyy luottaa näiden tuotteiden.

kerma poistaa varis jalat

3. hieronta kasvoille

Se on yksinkertainen prosessi, joka voidaan toistaa päivittäin ja useita kertoja päivässä. Täytyy vain vilkkua usein ja jälkeen teemme sulje silmäsi. Tämä tehdään tarkoituksena rentoutua ja levätä kasvolihasten estää Kukonaskeleet silmissä.

Tämän jälkeen sormet sijoitetaan varovasti alueella, jossa olet varisten jalat. Jatka sitten hieroa pienissä ympyröissä liukuvat kohti alussa kulmakarvojen. Kun olet tämän, toista prosessi useita kertoja.

Lopuksi, hieroa kädet lämpimäksi ja paikka vastaavia Palms silmät kiinni. Koko hieronta, vaikka pää toimii parantaa verenkiertoa edessä.

Parantamalla verenkiertoa, parantaa kasvojen saa ravinteita ja happea kuljettavat verta. Näin ollen iho saa suurempi elastisuus ja nuorena, mikä suuresti hidastaa ryppyjen muodostumista.

Älä lopeta lukeminen: Mitä harkita noustaessa tatuointi?

4. Vihreä I infuusion jälkeen

toinen vinkkejä poistaa varis jalat Se on käyttää teepusseja. Sitä käytetään maskia silmille, niin rentouttaa ja nuorentaa desinflama ulkonäkö.

Teen jälkeen, se on normaalia hävitä pussit mutta on suositeltavaa olla tekemättä niin soveltamaan hoidon Kun infuusio, sen sijaan ne hävitetään, on säilyttää jääkaapissa.

Lugo tämä odota hetki, kunnes se jäähtyy. Kun jäähtynyt hieman, ne sijoitetaan silmissä ja anna vaikuttaa muutama minuutti. On suositeltavaa toistaa tämä käsittely määräajoin osana rutiinia leikata.

5. peruna viipaleita

peruna viipaleita poistaa varis jalat

Perunat, tai perunoista, koska ne ovat myös tiedossa, suositellaan ryppyjä. Ollakseen viipaloidut ja laita ne ryppyinen aloilla, se on vaikuttaa se saavutti kiristää ihoa.

Joten, laita viipaleet perunaa sivuilla silmät auttaa huomattavasti vähentää taittuu ryppyjä. Mutta tietysti hoidon pitäisi soveltaa johdonmukaisesti, tämä prosessi on tehtävä vähintään 10 minuuttia päivässä säännöllisesti.

6. Öljy Rosehip

On hyvin yleistä, että ihmiset, jotka välittävät ihon tiedossa ruusunmarja öljy. Tämä on hyvin hyvä kosteuttava ja sillä on suuri uudistumisominaisuuksien.

Tämä voide määrittämisestä, kun on ryppyjä ja varovasti hieronta alueella. Ruusunmarja öljy on laajasti käytössä sekä miehet että ikääntyneet naiset ja nuoret, koska se on erittäin hyvälaatuisia ja antaa hyviä tuloksia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 4 = 13